fredag 13 juli 2007

Fyndens fynd

I höstas gjorde jag världens fynd på Myrorna! Jag är totalt insnöad på stolar av någon anledning. Jag har länge letat efter rundade snirkliga stolar och en dag när jag går en scanningrunda på Myrorna så står den där! Stolen... mitt hjärta börjar bulta och jag skyndar mig fram, skräckslagen att någon ska hinna före. 295 riksdaler, Näe.. jag har inte så mycket pengar med mig... kan man få lägga undan den? Jag struntar i vad den kostar den ska följa med mig hem. Då dyker en man upp som säger lite släpigt på Östgötska; Du, det är 10kr för alla stolar idag, vi har så mycket så vi måste rea ut lite. I det här läget brusar det bara i mina öron och jag skriker, JAG TAR DEN DIREKT! Här målas det och slipas för fullt. Eftersom vi bor i hyreslägenhet har jag min "verkstad" i köket. Det är inte alltid det hoppas och klappas i händer av glädje över det. Men vad ska man göra...
Nu är det bara ett överdrag som ska sys sen är det klart. Ev ska jag "skrutta" till den lite, slipa på en del ställen. Man får fram dom fina mönstren då.
Så här fin blev stolen ihop med mitt skrivbordsfynd från en annan second handbutik här i stan.

Ramen på skrivbordet är från IKEA och heter Dynäs. Jag ska sätta spegel i den vilken dag som helst.

Ha en skön kväll

Karin

1 kommentar:

 1. Tack för titten! haha, jadu den tapeten är min stora förälskelse och tänka dig vad glad jag blev när jag insåg att den även var min sambos favorit. Ibland har man medvind:)

  glöm inte lägga upp bilder på när du själv tapetserat, altid lika roligt att se hur saker man själv har ser ut hos andra i en helt annan miljö.

  måste gratulera dig till dina stolfynd, riktigt fina! jag ska snart ta tag i mina fyndade stolar med!!

  tack för bewsöket och hoppas du tittar in fler gånger, kram

  karolina- Fröken Fägring

  www.frokenfagring.blogspot.com

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin