torsdag 30 augusti 2007

Antikt och kuriosa, Here I come!

Idag är det en alldeles speciell dag :) Min födelsedag och jag har bjudit mig själv på en runda-i-antikaffärerna-dag! Jag har åkt omkring alldeles själv i bilen. Visst är det härligt. Stereon på hög volym bara jag och min kombi på äventyr. Fällbart baksäte... kan det bli bättre :) Man kan lasta HUR mycket som helst. Ett ställe som stod på listan är Vadstena Antik och kuriosa. Där har dom en massa spännande grejer :) Den här trädgårdsoffan till exempel, som framkallar allvarliga ångestladdade HABEGÄR hos mig. Den skulle passa UTMÄRKT ihop med min osittbara stol i hallen. Tänkte ha en kökssoffa i hallen. Men i stället KAN man ha en trädgårdsoffa, den skulle vara VÄLDIGT fint mot dom fiiina medaljongtapeter som ska upp vilket år som helst :) Som ni kanske förstår så har vi en STOR hall.

Eller varför inte.. ett klädskåp, redan färdigt med vit målarfärg och allt :) Skulle passa alldeles utmärkt i vårt sovrum....

Eller det här lite ovanliga och JÄTTEFINA skrivbordet, börjar förstå varför Lasse anklagar mig för att SAMLA på skrivbord!! Jag tycker inte att man kan få nog av skrivbord. Man kan alltid KLÄMMA in dom någonstans, med skohorn ifall det behövs ;) Tråkigt nog var det inget utav det ovan som fick följa med MIG hem. Ryysligt DYRA saker. Men jag hittade några grejjer med prislapp som passade MIN lilla penningpåse.
Ett litet fint klaffbord. Benen är blå men det är inget som hindrar mig, skivan är hel och fin. Den här lilla godingen ska målas ... *trumvirvel*....vit! Oooh vilken överraskning :D En annan liten godbit som jag snavade över.....

Var det här lilla skåpet! Rätt så maskätet och lumpigt och trasigt, men ack så bedårande :) Jag tror att det fattas några fötter också... typ fyra stycken ;) Det passar så PRECIS under fönstret mellan diskmaskinslucka och skafferidörr och så var det billigt :) Det är lite snickerijobb som behöver göras för att inte tala om SKURJOBB. Jag är i valet och kvalet om jag ska ... törs knappt säga det.... måla skåpet *viskar*

Nu ska jag gå och sätta mig och klura på mina små godbitar över en kopp kaffe. Sen bär det vidare till ytterligare ett ställe.. hehe man kan hålla på hela dagen, bara hem och lasta om :)

Kram på er

Karin

16 kommentarer:

 1. GRATTIS!!!! Vilken skön dag alldeles för dig själv med bara mys!! Underbara möbler, både det som fick bli kvar i butiken och det som fick följa med hem! Kram och fortsatt skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen. Vilken härlig dag du verkar ha haft. Fina saker du fick med dig hem. Kul att se när du har fixat iordning dem.

  Ha en trevlig kväll. Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Grattis kramar på din födelsedag åker genom rymden! Vilken trevlig present till dig själv - en tur runt på sånt som är kul att titta på, bra musik i bilen och sen inte minst - vackra möbler som kommer att pryda ditt hem - ska bli kul att få se dom färdiga och fina i vit skrud!
  kram ylvan

  SvaraRadera
 4. Grattis!!!!
  Låter som ett alldeles härligt sätt att tillbringa en födelsedag på........
  .......och vilka fina saker.
  Ha fin fortsättning på din dag!
  Klem!

  SvaraRadera
 5. Hurra hurra hurra- för det är Karins dag idag!
  Vilken rolig dag du verkar haft, precis det rätta sättet att fira sig själv. Fina saker visade du också. Kram.

  SvaraRadera
 6. Jag håller med ang soffan. Sakerna du köpte är jättefina.
  Caroline

  SvaraRadera
 7. Det är så kul att läsa om dina äventyr! Avundsjuk blir jag också : )
  Skåpet är en svår fråga. Det är naturligtvis oerhört charmigt med den gamla texten. Samtidigt skall man ju känna att man kan och vill anävnda det man drar hem. Om det då kräver lite färg av något slag, ja då är det ju så! Det skall bli kul att se vad du hittar på med dina saker! Lycka till...och ja just ja, GRATTIS i efterskott : )

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Grattis på din dag! Hiphiphurraaaa...
  Vilken bra idé att ge sig själv en härlig dag. Hoppas verkligen att du hittar en massa skojiga fynd :).
  Trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Är den den stora ladan som står utefter vägen? Isåfall är det också min favoritaffär! Vi stannar alltid där på vägen hem från småland mot dalarna, knökar in något i bilen. Senast spegel och trymå som jag skrivit om i ett gammalt inlägg. Jag tycker inte du ska måla skåpet det är ju charmigt med texten, sen ska väl inte allt vara vitt. Men visst är det SNYGGT med slitna trädgårdsmöbler inne!!
  Jag har utmanat dig!
  Kika in på min blogg får du se. Men du är inte tvungen om du inte vill .Ha en trevlig helg /linnea

  SvaraRadera
 10. GRATTIS!!!Vilken mysig dag....jättefina saker,men snälla måla inte!!!
  Hoppas du hitta mera fynd,o du måste visa det är så roligt att se.
  kraam

  SvaraRadera
 11. Grattis , tjejen!!
  Härligt att fara runt själv och bara gå dit man själv vill gå¨:)
  Vadstena ja.. dit har jag velat länge men vi hra ännu inte kommit till skott. Bor ju i Örebro så det är ju inte alltför långt egentligen.
  Men vilka fina saker!
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 12. Grattis! Du verkar ha haft en toppendag, med fina fynd:-)
  Det ska bli kul att se vad du gör av dom...
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 13. Vilken bra "skämma bort sig själv dag " idé man fick nu. Tack för att du berättade om den stora antikaffären i Vadstena , har hört talas om den men visste inte vad den hette fram tills nu. Tack !
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 14. Grattis i efterskott:-)
  Och det fanns många fina möbler på det stället!
  Synd att allt ska kosta jämt!

  Susanne

  SvaraRadera
 15. Grattis i efterskott! Åhh! Vilket underbart litet skåp du hittat, skulle jag aldrig måla!!! De ser ut att ha mycket fint i Vadstena! Ha det bra!

  SvaraRadera
 16. GRATTIS!!!!!!Vilken helt underbar dag du måste haft...Avis? okey lite då eller JAAaaaa för sjutton vilka fynd....Kram/Majsan

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin