lördag 11 augusti 2007

En snabbis

Hej på er alla där ute i cyberrymden! Det blir en liten snabbis idag. Måste visa lite vad jag gjort. Är egentligen ute i stugan och jobbar lite, men jag har smitit hem under förevändning att jag måste hämta mat och blablabla.... HALLÅ måste ju kolla BLOGGEN! Det här är INTE bra för hemlivet ;-) Mycket beroendeframkallande.


Idag har jag gjort premiär i blästervärlden. Har blästrat av en sänggavel, ni vet dom jag hittade på soptippen. Man skulle kunna tro att jag inte gör annat än hänger på soptippen :-D Nåja det finns en del saker att tänka på när man blästrar men framför allt EN sak:


Sanden tar sig in ÖVERALLT där man inte är täckt. Det är inte alltid skönt heller. Man får dock se det från den ljusa sidan, man behöver inte betala FLERA TUSEN för att få ansiktet peelat. Nästa vecka har jag INGA rynkor kvar! Inte heller kommer jag att ha rynkor på FÖTTERNA, eftersom sanden letade sig in i skonoch sen låg och SKRUBBADE foten så fort man gick några steg. Men hallå, hej då förhårdnader! Nu ska ni inte vara oroliga för jag ska INTE hålla er på halster med berättelser om mina FÖTTER utan här kommer lite bilder.
Här står den, grundmålad och fin! Här ser ni också röran i min egen lilla snickar-målarbod. Här händer det mycket spännande och stökiga saker. Det är här jag fyndar alla små grejjer som jag har glömt att jag har. En sån bod skulle ALLA ha, otroligt roligt. Som julafton varje dag. I bakgrunden ser ni fönstren till torpet som står på tork. Här målas det i parti och minut.

En annan sak som jag har roat mig kungligt med är mitt skrivbord, som ni har sett förr, usch vad ni tycker att jag är tjatig nu ;-)

... men så här ser det ut nu, efter 2 lager kvistlack (3 på skivan) och FEM lager v-slip! Jojo jag sa ju att jag roat mig kungligt. Ska bli spännande att ställa det på plats. Tänkte bjuda in er på en liten kik i gästrummet/datarummet när det är färdigt!

När jag rotade runt lite i min stökiga bod hittade jag 4 (faktiskt 6 men jag behöver bara 4) fina konsoller av gjutjärn som jag ska ha ovanför skrivbordet. I högra hörnet ser ni även mästerfotografens skugga. hehe.

Allt roligt har ett slut så även för mig. Nu måste jag åka för jag befarar att dom håller på att svälta ihjäl ute i stugan. Hoppas ni får en härlig skön lördagkväll. Själv ska jag äta pasta och dricka rödvin i det härliga sensommarvädret!

Kram på er alla

Karin

15 kommentarer:

 1. men qwinna vad du hinner med
  hurra !!!
  och så mkt int du har på "g"
  riktigt ögongodis

  ha det bäst

  SvaraRadera
 2. Vad kreativ du är! Men jag misstänker att du har roligt! Skrivbordet blev ju så fint!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så kreativ!!! Du inspirerar oss andra till att "ta tag i" våra projekt tror jag....fniss.... Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej Karin.

  Hur har jag kunnat missa din blogg så länge. Nu har jag snabbläst igenom alla dina inlägg och jag måste säga att du skriver väldigt underhållande, hihi. Visst är det beroendeframkallande att blogga, jag tar varje litet tillfälle att smita iväg några sekunder till datorn.

  Du verkar då vara en kreativ person som får mycket gjort. Blir alldeles imponerad! Hit kommer jag gärna igen - är det ok att jag länkar?

  Ha en bra vecka. Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket fint! Men framförallt - så mycket kraft! Häftigt att läsa om allt du tar dig för på egen hand. Det gillar jag : )

  Vi ses igen - snart hoppas jag!

  SvaraRadera
 6. Så snyggt skrivbordet blev! Och sen att du målade fönstren, kan jag lämna in mina också ;)

  SvaraRadera
 7. Vad glad jag är att du hann smita ifrån din familj en stund och visa alla fina saker! :) Du har jobbat på stenhårt, ser jag. Skrivbordet blev kanonbra, det är bara skicka över den till mig *ha ha*.
  Önskar mig också en liten pysselbod med gömda skatter. Under tiden får jag nöja mig med att fynda hemma hos mina föräldrar på semestern. Kram.

  SvaraRadera
 8. Men vad fint du gör...sängen ska bli så spännande att få se sen, och skrivbordet blev ju jättefint..och du..en sån bod skulle man ha..Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Hjärtat slog lite extra när jag hittade din blogg:-) Visst är det vackert "hemma" i Älvdalen!!!
  Vi har kanske lärt oss simma i samma sjö, vid hopptornet...
  Visst är det "snetterligt" med blästring, men du berättade inte om knastrandet mellan tänderna också (fniss), eller slapp du det. Man kanske ska tänka på att hålla munnen stängd nästa gång man är i närheten av den flygande sanden:-)
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 10. Hihih ska nog inte ge mig in på att blästra - verkar bäst att låta bli, skulle iså fall vara för att få fötterna lite slipade då! Hur som blev skrivbordet så fint! Ser fram emot att få se det på plats i ditt hem!
  Besöker ofta din blogg och gillar verkligen din stil och smak!
  Är det ok om jag länkar till dig?
  kram ylva

  SvaraRadera
 11. Ja, man får försöka komma ihåg de där stunderna mitt i stressen och tänka på hur härligt det faktiskt är i naturen. kram.

  SvaraRadera
 12. Vad roligt att du ville lämna en kommentar hos mig så att jag hittade till dig. Här fanns det en massa fint att spana på. Har nog ganska lik stil du och jag! Hit kommer jag absolut igen =) Kram

  SvaraRadera
 13. Oj vad fint du har! Och nu ser jag vad fint mitt köksbord i stugan skulle bli i vitt....! Jag tänkte egentligen köpa ett nytt lite större, och måla vitt, men det gamla kanske duger ett tag till om det får bli vitt:-)

  Hittade hit från en kommentar på Sommarprojekt-bloggen som Fredrik har.
  Kikar gärna tillbaka:-)

  SvaraRadera
 14. Vad du kan! Tror inte jag hade vågat mig på att blästra....

  Jag smiter också in på bloggen så fort jag kan. Har man varit utan data några dagar får man lite abstinens.......

  Skulle gärna haft en sån bod som du har. Förstår att det känns som julafton varje dag....och vilka vackra konsoller sen......

  Klem!

  SvaraRadera
 15. Man har helt klart blivit bloggskadad när man tar med kameran överallt. Det kaaaan ju alltid finnas något fint att visa upp =). Kram.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin