torsdag 23 augusti 2007

Ett litet träd

Nu har det flyttat in ett litet myrtenträd hos mig också! Blev lite inspirerad av Anette med bloggen Lantliv. Nu är det på det viset att jag inte har världens GRÖNASTE fingrar, snarare vita fulla med målarfärg, så jag har inte vågat mig på ett sånt litet träd. Men nu har jag ju fått förklarat för mig, man ska BARA komma ihåg att känna på jorden... varje dag. Den snälla flickan i blomsterhandeln lugnade mig och sa att den här är en TÅLIG variant. Hon har nog aldrig varit hemma hos mig och sett MINA blommor. Jag lyckades göra eternell av en garderobsblomma. Lasse var MYCKET imponerad. Hmmm.. undrar om det betyder otur att halshugga en madonna ...

Karin

17 kommentarer:

 1. Snyggt. Hade en sån tidigare i mitt kök, där de inte riktigt finns något fönster. Slutresultat: uttorkad! Men den var ju fin från början. Ska evt försöka mig på en igen...wish me good luck!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Snyggt och jag tror att Madonnas förlåter dig det var ju blomman som skulle synas ellerhur...Kram/Majsan

  SvaraRadera
 3. Blev också inspirerad av Anettes myrtenträd, måste nog också köpa mig ett.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Åh vilken fin bild...o jag svimmar vad fin din järnsäng blev..tror att jag ska härma dig lite om det inte gör något,det fattades lite på min järsäng..det var ju jättefint att göra så.
  Jag länkar dig om det är ok
  kraam

  SvaraRadera
 5. Så fint...är själv sugen på ett träd! Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack för det! Känner mig redan bättre nu, när man har sluppit vara sjuk inför alla kunder i två dagar. Trevlig helg! Kram.

  SvaraRadera
 7. Vilken trevlig o inspirerande blogg du har! Datarummet blir trevligt att sitta o blogga runt i!

  Wickan

  SvaraRadera
 8. Jag har heller inte gröna fingrar så enda chansen att komma i håg vattning är att sätta de mest ömtåliga växterna i köket. Som oftast tillbringar jag en del tid där och har då blomman inom synhåll och påminns.......

  Lycka till och ha en fin fredagskväll!
  Klem!

  SvaraRadera
 9. Haha; du skriver underhållande och jag har suttit och fnissat lite här. :)
  Det ÄR faktistk inte så dåligt att föra eternell utav en garderobsblomma för de behöver ju inte alls så mkt vatten.*ler*
  Myrten ja, det skulle jag också vilja köpa för jag läste också Anettes inlägg och blev sugen:)
  Ha en jättefin helg.
  Mvh Lallis

  SvaraRadera
 10. Ja myrcinen är en suverän växt , jag har en i en hall utan ljus o den är ändå hur fin som helst.
  Ville bara säga hur fin din järnsäng blev o vad fiffigt med att sätta tyget i gaveln.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Tänk! Jag har varit och kikat på ett litet myrtenträd jag också idag! Fyller snart år och vet precis vad jag önskar mig :-)
  Gillade verkligen din sänggavel. Otroligt fint och en alldeles egen idé. Kul när man inte sett sånt förut :-)
  Ha en underbar helg!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Men vad roligt att jag inspirerade dig till att slå till på ett Myrtenträd ! Du kommer att lyckas det vet jag ..och vad fint du har runt omkring..glasklockan och fatet till blomkrukan..kanon snyggt!Och TACK för att du nämner mig o min blogg..jättekul !
  Kramisar i massor från mig Anette

  SvaraRadera
 13. Jättefin bild. Jag tillhör oxå blom-marödörerna som klarar det omöjliga ;).
  Jag vill oxå kunna köpa en fin växt...som överlever. Jag ska följa din växt o se om jag oxå vågar ;).
  Kram

  SvaraRadera
 14. Fin bild och vilken fin säng du ordnat i tidigare inlägg.
  Ha en bra kväll,
  Caroline

  SvaraRadera
 15. Jag tror jag smäller av...FNISS...
  har du verkligen lyckats eternella en garderobsblomma?!
  Hoppas att du kommer ihåg att känna på myrtenträdet ;-)
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 16. hahah - det är inte dåligt att lyckas med att få till en eternell av en Garderobsblomma :)Men visst är det så att man blir inspererad av sänt man läser......själv har jag köpt Plättar i lufften - får nog se hur länge dom överlever....hos mig är det nog endast Garderobsblomman som klarar sig - och då menar jag klarar sig....för kollar jag noga så är dom nog inte så vackra som dom skulle vara! Och enligt vad man sa när jag var i blombranchen så vattnar vi offtare våra växter till döden än dom torkar...vet inte hur sant det är för hos mig är nog också torkan den största fienden! :)
  kram ylvan

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin