söndag 26 augusti 2007

Skjuter skarpt :)

Hej allihopa ute i rymden!
Tack för era jättegulliga kommentarer, dom värmer mitt hjärta!

Nu ska ni få höra. Sopstolen, kommer ni ihåg den? Herregud vilket tjat ;) Kan hon få ändan ur vagnen någon gång, undrar ni. Hon bara tjatar och tjatar.. Nu är det faktiskt så att det var ett sjusärdeles STORT projekt, den här kära fina stolen så det tar ett litet tag. Om jag vetat HUR mycket jobb det var hade jag nog inte tagit Sussie, med bloggen Granne med Selma, på orden och dragit alla nubb ;) då hade jag nog helt frankt sytt ett FANTASTISKT käckt överdrag för att dölja förödelsen :) Nu bad jag faktiskt om råd och som man ropar i skogen får man svar. IDAG är jag glad för rådet och att jag med en iver som skulle gjort vilken militär som helst stolt, skred till verket med tång och skruvmejsel. Jag är inte riktigt färdig än men jag tänkte bjuda på en liten försmak.
Här är alla triljoner triljarder nubb som det tog 2 kvällar att dra ur, dom satt HÅRT och gick sönder. Jag sköt nubb över hela vardagsrummet. Lasse fick ta fram all sin militära talang när han fick kasta sig i skydd upprepade gånger. Han tyckte att jag var LITE irriterande när han försökte se på tv. Men HALLÅ jag försökte faktiskt OCKSÅ se på tv.Här är en detalj av stolsarmen, visst är den fin. Den har i dag fått några fler lager med färg och putsning med slippapper och gnugg med fingrar. Nu ska jag BARA klä om den med ett vitt tyg. Jag tänker INTE slå i alla nubb igen, förresten är hälften trasiga. Så det så :) Det var tyvärr allt ni får se idag men det kommer snart mera för det är inte SÅ mycket kvar.
Hoppas ni haft en skön helg
Kram Karin

11 kommentarer:

 1. Ska bli kul att se mer. Fy vilket jobb med nubben. Kramis

  SvaraRadera
 2. heja, heja, friska tag!! Men känner igen det där... ibland är det liite mer jobb än man anat. Men, men, kanske lika bra att man inte vet det när man ger sig in i ett projekt. Då hade det kanske aldrig blivit av... Kram / Mia
  ps. ska bli jättespännande att se resultatet!

  SvaraRadera
 3. Detta vill vi se mer av!! Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Ska bli kul att få se den när den blir klar,det måste ha varit billigt med nubb förr ;-) Ha det gott Kram/Majsan

  SvaraRadera
 5. Var all denna nubb i en stol??Fy vilket jobb..men den kommer säkert att bli hur fin som helst..
  kram

  SvaraRadera
 6. härligt jobbat
  den kommer att bli karamell schnyyyygggg

  ha en go måndag

  =)

  SvaraRadera
 7. Vilket jobb med alla nubben! Vill se mer av denna vackra stol.

  Ha en trevlig kväll. Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Det är väl bra att du håller igång Lasse, så att han inte slappnar av?!
  Spännande med "nya" stolen... ser fram emot bilder på resultatet :-)
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 9. Jag är nyfiken på slutresultatet men är inte avensjuk på alla nubb du har fått dra.
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Japp..vi är några bloggare som ska på mässan..ska du ?
  Vi ska mötas på Torsdag kl 1800..
  Vill du så kom..
  Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Ooops! Har som skrivet inte varit ute och bloggat på ett tag (känns som evigheter när man läser alla bloggar och inser hur mycket som skrivits) Men det må jag säga att du har varit en målmedveten kvinna med din stol :-) Hoppas du fortfarande läser min blogg efter allt arbete jag ställde till för dig ;-)

  Stor kram!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin