söndag 30 september 2007

Long time no see!

Hej alla ni gulliga där ute i rymden!


Tack för att ni fortsätter att titta in här fast det inte händer någonting :) det värmer i mitt lilla hjärta! Det har varit mycket jobb och en del förkylning som har dämpat min energi och tröttat ut mig. Men nu är jag tillbaka med lite nya krafter :)


Loppisbordet före och efter :)

Jag förstår att ni är lite nyfikna på Lasses reaktion :) När han kom hem gick han först bara förbi rummet UTAN ATT REAGERA!! (jag ville bara hoppa upp och ner och klappa händerna och ropa, HALLÅ HALLÅ, ser du inte!! KOLLA KOLLA vad fint jag har gjort) Sen gick han tillbaka och började kolla POSTEN (vid det här laget håller jag nästan på att spricka) sen tittar han upp på mig och säger helt lugnt, Vad fint du har gjort här! :) Han är som sagt ingen man av stora känslouttryck ;) Men han tyckte det var jättefint och när jag sen berättade hur MYCKET pengar jag SPARAT på att köpa 6 stolar, blev han väldigt nöjd :)

Nu ska jag gå och hämta ut min målarfärg så jag kan börja måla lite stolar :) Sen ska vi åka på lite husvisning!! Hoppas ni har en jätteskön Söndag

Stora Kramar Karin

17 kommentarer:

 1. Kul med inlägg från dig igen....Det där är väl typiskt män!! Var för ser de inte sånt som vi kvinnor ser DIREKT?! *fniss*! Hoppas att du får en skön och mysig söndag! Kram!

  SvaraRadera
 2. ..skratt...Ja det är ju tur att du känner honom vid det här laget,annars vet jag inte vad du hade gjort med honom som inte säger något direkt efter ALLT ditt SLIT;-)
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 3. huuus visning
  va nu då????

  snyggt det blev (så klart)

  jag ska masa mej ut nu och ta mej en prommis

  ikväll blir det bio

  hoppas du får en bra söndag du me

  SvaraRadera
 4. Ääääntligen! =) *hi hi* förstår att du har haft fullt upp, och när man inte känner sig så pigg får bloggen helt enkelt vänta. Men vi är kvar! =)

  Måste bara säga att det blev jättesnyggt!!! Tur att det inte var jag, jag hade varit jätteotålig! ;)

  Du får berätta om husvisningen..*nyfiken*
  Ha en skön söndag! Kram.

  SvaraRadera
 5. Dessa män!
  Jättesnyggt det blev bordet och så vackert pyntat.

  SvaraRadera
 6. Bordet blev vekligen jättefint. Vad är det med dessa karlar som inte ser något, min kan vara likadan. Låter spännande med husvisning!

  Ha en bra vecka.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Jättevacker tapet! Och det där bordet blev superfint.
  Han höll dig nog bara på halster... så gör min karl jämt. Förut SÅG han verkligen inte men nu missar han ingenting för han har själv blivit intresserad av att inreda. Numera SER han vad som passar hemma, inga fler överraskningar i "fel" färger ;)
  Går ni i husköpartankar måntro?
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 8. *hihi*...typiskt ;). Jag tycker att det var jättefint :)!!
  Åh önskar att jag fått se hur granarna såg ut...blev ju sååååå nyfiken ;).
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Ja du..dessa karlar dom är nog likadana allihop !! fniss...
  ska du på husvisning ...vad spännande...hur gick det ?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Ja sånna är dom :).
  Jag har sagt det förr och säger det igen, du har gjort jättefint.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 11. gillar verkligen gamla slagbord och ditt är så fint!

  SvaraRadera
 12. hihi, ganska typiskt karlar... ;) Vad spännande med husvisning!! kram

  SvaraRadera
 13. Underbart fint. Tycker så mycket om tapeten :)

  SvaraRadera
 14. Känner igen mig så väl i att vänta sig enorma reaktioner från mannen när man gjort nå´t nytt i hemmet.
  Bordet blev jättefint.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 15. Tack för fina ord.

  Ja, du får tvinga in en träningsdag annars hittar man bara på en massa undanflykter...man är ju inte dum...eller så är det precis det man är ;) *hi hi*
  Jag var helt orkeslös innan jag skulle träna men efteråt känns det ju jättebra. Som vanligt! =)
  Lycka till! Kram.

  SvaraRadera
 16. Åh så fint du gjort. Det måste han ju bara ha sett.

  SvaraRadera
 17. Ja det där är ju verkligen typiskt män! Det var ju roligt att han ändå SÅG förändringen och dessutom SA det! Min man ser ingenting och när jag frågar så säger han bara att: "det händer ju något nytt här varje dag"!

  Vad fint bordet blev! Väldigt fint arrangemang!
  Jag har faktiskt ett likadant bord hemma hos mig!

  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin