torsdag 13 september 2007

Matrummet

Igår kväll tog jag mig an ett lite STÖRRE projekt. Eftersom jag inte avslutat mina SMÅ än, så tycker jag att jag behöver det ;) Lasse aviserade nämligen att han inte ska komma hem i helgen så då HINNER jag :) Jag har TVÅ veckor på mig. Så igår eftermiddag när jag var ute på min lediga-onsdags-runda med bilen åkte jag förbi den lokala färghandeln .... hehehe ni anar vad som ska komma... och beställde TAPETER! *gnuggar händerna* :) Nu ska MATRUMMET få sig en makeover.Här står grejerna och frustar i startgroparna :) Jag roade mig med att måla lister igår KVÄLL. Jag vet inte om jag tyckte det var ONÖDIGT att göra det på DAGEN eftersom jag ändå var LEDIG för ni vet väl att det blir rätt MÖRKT på kvällarna nu ;) Det KAN hända att det EVENTUELLT kom LITE vit målarfärg på parketten ;)

Här är tapeten som ska få pryda väggen i matrummet. Jag har naturligtvis beställt den i VITT! ;) men jag hittade ingen bild på den.


Mitt matbordsarrangemang som snart kommer att stå på ett VITT bord :) JA ni läste RÄTT, nu ska det hända. Har beställt en matt linoljefärg ;)

Ha en skön Torsdag alla ni där ute, Nu måste jag spurta till jobbet. Som alla andra mornar :) Det är inte bra för tiden det här bloggandet ;)

Kram

Karin

13 kommentarer:

 1. Oj så många projekt du har på G men det kommer att bli superfint och vilken vacker tapet , i vitt! Och bordet kommer bli tjusigt, vackra ljustskar du hade!! Jobba på! ; ) Mari.

  SvaraRadera
 2. hihi vad roligt! Vet han om att du ska göra det, eller blir det en överaskning? Jag har gjort projekt i smyg för min karl, men han märker dem aldrig. Men det är klart, nytapetserade väggar märker man ju...
  Kram kristin

  SvaraRadera
 3. Väntar med spänning på att få se tapeten på sin plats!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande...det kommer bli såå fint.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Spännande! Vilken fin tapet!
  Vad du är driftig och har mycket på gång. Blir lite avundsjuk på alla er som har energi i vardagen till så mycket spännande prosjekt.
  Gläder mig till fortsättningen!
  Ha det så bra i dag!
  Klem!

  SvaraRadera
 6. Vad rolig, lycka till med målandet och tapetserandet.
  Jag hoppas vi får se resultatet sen.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 7. Du är verkligen på G! Vad snyggt det kommer att bli med dina nya fina mönstrade tapeter.
  Kul att du visade upp bilder från Vadstena, det är verkligen vackert där- och platt!!! Själv är jag van vid berg ;) Kram.

  SvaraRadera
 8. hihi vad kul!! Den tapeten är ju helt underbar! Följer din renovering med spänning... kram

  SvaraRadera
 9. I perioder har maken varit borta veckor i sträck och då har jag också haft projekt på gång. Det är himla roligt! Nu är han borta måndag till torsdag och tiden räcker inte till nu när barnen blivit äldre. Ja, du läste rätt! Hade mycket mer tid att "projekta" när barnen var yttepytte och gick och la sig vid sjutiden och inga läxor eller andra aktiviteter satte stopp. Fotbollsträningar, scouter och annat tar ju också tid även om man inte deltar själv - om du förstår vad jag menar :-) Så njut av att måla och fota mycket så vi kan vara delaktiga!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Oj så mycket roligt det händer här!! DEn där tapeten är så läcker! Kommer titta in här igen med spänning! Kram!

  SvaraRadera
 11. Du har då verkligen många projekt på gång, vilken energi du har!!! Vilken fin tapet, vad kul det ska bli att få se rummet färdigt.

  Ha en bra kväll. Kram Marie

  SvaraRadera
 12. Va duktig du är! som tar dig an STORA projekt så där bara mitt i veckan :-) Jag ser fram emot att få se resultatet.
  Ha dé!

  SvaraRadera
 13. Hi, hi... när katten är borta så...

  Jag brukar oxå passa på när karln är borta. Det blir bäst då ;-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin