fredag 14 september 2007

Äntligen Fredag

I dag fick jag måla taket IGEN *suckar* nåja det är bra att jag får ÖVA ;) Jag har ju aldrig målat tak förut så det kan behövas, eller ja inte med ROLLER då. Jag har ju penselmålat en del paneltak men den här gången räknas inte det ;) Som sagt hade jag fuskat lite, eller som jag hellre ser det, missat lite i mörkret ;) Så nu ligger jag lite EFTER i tidsplaneringen. Det kommer nog inte att bli så MYCKET gjort i helgen. Då ska jag MYSA med mina barn. Ni har ju bara hört talas om min 14 åring förut men jag har en 16 åring också som bara kommer ibland. Nu är det 9!! VECKOR sen hon var här sist och ikväll kommer hon med tåget. Så i helgen blir det mys och naglar för hela slanten :)
JIIPII!! fick just ett sms om att mina tapeter kommit *gör vågen* Då blir det lite tapethämtning i helgen också *gnuggar händerna* Hehe..

Bordet är det lilla bordet med blå ben jag hittade i Vadstena. Kommer en bättre bild när det har hittat sin plats :)

Jag vill önska er alla som besöker min blogg en trevlig och mysig helg!

Kram Karin

15 kommentarer:

 1. Ha det nu så mysigt i helgen med döttrnarna:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 2. Vilken stämningsfull bild. Förstår att du vill mysa i helgen, är så mysigt att få rå om familjen.
  Önskar dig en riktigt trevlig helg!
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Kul med så fint besök! Va mycket fint du har på bordet! Så stilfullt!

  SvaraRadera
 4. Hej. Fin & mysig bild. Hoppas du får en bra helg med dina barn. Lycka till sen oxå med renoveringen.
  *kram* /madelene

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker och stämningsfull bild.

  Ha en riktigt mysig helg med barnen. Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Ha en underbar helg nu med båda barnen:-)

  Susanne

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bild!! Ha en mysig helg med både arbete och avkoppling!1 Kram!

  SvaraRadera
 8. Detsamma. Härlig stämningsbild du visar. kram / Mia

  SvaraRadera
 9. Hoppas du får en riktigt mysig helg med dina tonåringar med mycke gott och skoj!
  Tittar in hos dig titt som tätt även fast jag kanske inte hinner skriva så mycket :(
  Må så jättegott!
  Magdalena

  SvaraRadera
 10. hög mysfaktor på helgen
  tycker jag låter hel bra

  längtar tills du avslöjar vilka tapeter det blir =)

  märke? namn? Jobbar ju på en färg interiör butik men kan inte bestämma mej hur jag ska göra med köket ny tapet eller måla? sen ska sovrummet tas och allrummet som har pyssel hörna tv hörna och öppen spis .... så jag bloggar nyfiktet runt och "söker inspiration till de olika rummen....

  hoppas du fick en skön helg .....

  SvaraRadera
 11. Hoppas att ni har det riktigt mysigt nu i helgen:-)
  Det är med spänning som jag ser fram emot fortsättningen på renoveringen...
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 12. Åh! Det är så kul att se ditt stora projekt! Kommer att bli toppenfint!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Å vad fint du pyntat på det lilla bordet, superfint! kram

  SvaraRadera
 14. Måla tak är verkligen hemskt.
  Vad fint du gjort det på bordet.
  Hoppas ni haft en mysig helg.
  Kram Caroline

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin