måndag 17 september 2007

På tapen

Äntligen har jag fått baxa in matbordet i matrummet igen :)
Så här har det sett ut hos oss sedan i onsdags :) LITE opraktiskt. Johanna frågade om vi skulle flytta IGEN när hon kom innanför dörren, det KAN hända att lägenheten påminde en ANING om det då ;) Men nu är i alla fall all målning färdig.. bara tapeterna kvar :) Jag fick rolla väggarna TRE gånger, tapeterna är ju RÄTT SÅ GULA, som ni kan se, men det var det värt :)

Så här ser tapeterna ut :D Ooooh dom är SÅ fina! Det är boråstapeter (eeh tror jag, måste kolla) ...... jo det stämmer. Kollektionen heter Ornament :) Jag valde mellan den här och en tapet från Durotapeter men jag valde den här för den känns mer gammaldags ;) Jag har ju aldrig tapetserat själv heller men det är easy up-tapeter såå, hur svårt kan det va ;) hehe, nån gång ska ju vara den första :)
Det blev ju en del naglar gjorda på Johannas händer i helgen också. Den här gången bruna med glitter på :) Ni har sett hennes före-naglar förut (under länken: jobbet) och jag kan avslöja att dom såg PRECIS LIKADANA ut den här gången också ;) Jag vet inte VAD hon gör med dom ;) Nu ska jag gå och göra mig i ordning för jobbet :)
Ha en skön Måndag!
Kram Karin

15 kommentarer:

 1. hej vännen
  *agv* jag brukar åxå ooo:a och åååh:a när jag har nått på g
  och min älsta hon suckar och säger att jag bara är FÖR pinsam.....

  men det är ju bra när man kan ge uttryck för en längtan....

  Ornamentkatalogen e helfin jag VET att det kommer att bli superdupersnyggt

  ha nu en bra måndag och lyckatill med tapetseringen så småningom

  snygga naglar =)

  SvaraRadera
 2. Som du står i! Dina tapeter är jättefina, lycka till!

  Och vilka naglar...det skulle man haft. Kram.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina tapeter...och vilka naglar sen jag gör mina oxå med jämmna mellanrum...Ha det gott Kram/Majsan

  SvaraRadera
 4. Så fina naglar! Och tapeten är supervacker:-) Skulle kunna tänka den i vårt sovrum...hmmm...!

  Susanne

  SvaraRadera
 5. Ååååhhh vad fint du kommer att få !!Vilka vackra naglar...
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Tapeten är superfin!! Naglarna blev läckra! Inget för mina händer dock...fastnar och förstör dem direkt....Ha en skön kväll! Kram!

  SvaraRadera
 7. Vilken ljuvlig tapet! Fantastiskt vacker!

  Du fixar och målar så det står härliga till:) Matrummet kommer att bli helt underbart vackert!

  Och jag håller med dig om skåpet och kristallkronan i tidigare inlägg! Helt enkelt ljuvliga!

  :)Anna

  SvaraRadera
 8. Hejsan!
  Tack för din kommentar.
  Tapeten käner jag igen.
  Den har Johansson i sitt sovrum om du kollade mitt förra inlägg har du sett det.Blir kul att se forts.. // Maria

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar tapet.
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Så snyggt, vad fick du ge för naglarna, en nyfiken fråga? Verkligen läckra!

  SvaraRadera
 11. Mycket snygg tapet!
  Easy up-tapeter är hur lätta som helst att få upp, så det här ska nog gå bra fastän det är första gången för dig;-)
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 12. De där tapeterna ÄR jättefina. Vi har dem i vårat sovrum;)
  Jättefina naglar!
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 13. Underbar tapet och underbart vackra naglar.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 14. Haha, ja, det är ju riktigt kul att få höra den funderingen på om man ska flytta, not! ;-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin