onsdag 12 september 2007

Rapport från slätten

Jag tog en liten vända till Vadstena en dag :) Näää jag hänger inte där VARJE dag ;) bara NÄSTAN. Då passade jag på att gå runt och strosa lite och knäppa några bilder. Vadstena är ju en väldigt vacker liten stad med Vättern alltid närvarande. Vi börjar med en liten hälsning från Östgötaslätten. Som ni ser är det väldigt PLATT här nere. Jag har, som ni kanske förstår haft väldigt svårt att vänja mig vid att det är så OÄNDLIGT. Det tar liksom aldrog SLUT. Nåja efter 11 ÅR har jag ingått en sorts vapenvila med slättlandskapet och kan idag tycka att det är väldigt vackert på sitt sätt :)

Man kan strosa och gå omkring hur länge som helst och hitta massor av mysiga små gator och fantastiskt fina hus.


Härliga kullerstensgränder och ett Museum.

Det här är ett blindfönster som jag hittade :) Ska man göra blindfönster så varför inte skoja till det lite.

Vart man än kikar ner i gränderna så ser man en liten skymt av Vättern.


Vättern med sitt blåa vackra vatten. Kallt är det också, har jag hört ;) Det vet jag inget om, eftersom jag inte badar annat än i mitt badkar och möjligtvis i badhuset. Jag är nämligen en fryslort ;)
Nästa gång ska jag knäppa lite kort på sevärdheterna, det finns ju en del kultur i Vadstena också :) Det var väl inte SISTA gången jag åkte dit skulle jag tro.. hehehe..
Kram på er och ha en fortsatt skön vecka, nu är det snart HELG igen :)
Karin

3 kommentarer:

 1. Härliga bilder!
  Vad kul det var med fönstret.
  Bada gör jag också i badkaret annars är det allt bra kallt.// maria

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för besöket. SÅ mycket vackra hus, gator och gränder du har fotat idag! Kul att se. Läckert att du har ett skåp där det anges vad som skall ligga på hyllorna...det har jag aldrig hört talas omförr!

  Ciao!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin