måndag 29 oktober 2007

Från koja till slott?

Idag har jag någon, om än LITEN förståelse för hur det måste kännas för dessa inredare i alla program på TV ;) eller kanske snarare dessa stackare som faktiskt måste måla och snickra :) I helgen har jag haft MÅLARMARATON! Jag var enda deltagaren så jag VANN ;)


Jag håller på att göra om Mattias rum. Han är inte hemma så det ska bli en överraskning :) I lördags röjde vi ut och jag målade lister och taket en strykning. Lasse påstod att han ALDRIG har sett en målare som ser ut som jag, mer färg på MIG än på taket ;) Han har nog aldrig sett en så SNYGG målare heller kontrade jag med då ;) Igår målade jag taket andra gången och väggarna TRE strykningar. Mattias har det STÖRSTA sovrummet :) All målning var tvungen att bli klar eftersom vi åker bort på Onsdag. Idag är HELA jag fullständigt LEDBRUTEN. Nu ska vi bara in med allt fix och borra upp hyllor och annat smått och gott. Jag jobbar dock 10-20 både måndag och tisdag men det ska nog gå ;) Skam den som ger sig :)


Här är färgerna jag tänker använda mig av. VITT, lite svart, blått och något inslag av beige och rätt mycket stjärnor :) man ser inte det men tofflorna är mörkblå med vita stjärnor på :) Hoppas det blir tillräckligt tonårigt ;)

Ha en skön vecka!

Kram Karin

20 kommentarer:

 1. Den enda skillnaden mellan dig och proffsen är att dom får betalt i pengar...medans du får en tillfredsställelse varje gång du går in i Mattias rum sen;-)
  Det är klart att man MÅSTE måla med hela kroppen! Hur skulle det annars gå till?!
  Nää...fram för mer egen stil när man målar...fniss...det är bara så jobbigt när man ska göra ren sig efteråt:-D
  Hoppas att sonalyckan blir nöjd när han kommer hem och ser hela härligheten...och att han förstår vilket slit du har lagt ner med allt målande,borrande och piffande...
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart bord....vill ha :o)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Åå det kommer ju bli såå snyggt i sonens rum! Vi håller på med liknande projekt du och jag! Ska måla i dotterns rum idag och tapetsera en fondvägg i slutet av veckan!

  Ha en bra dag och lycka till med projektet!
  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 4. Blir jättefint, å du bränn inte ut dej...om du ska orka jobba åxå...kram "M"

  SvaraRadera
 5. En liten hälsning från också haft ett ensamt målarmarathon i helgen.Och jag målar också med hela kroppen,precis som jag bakar med hela kroppen. Jag tycker om när det är känsla i det man gör! Det kommer bli jättefint i Mattias rum.
  kram

  SvaraRadera
 6. från EN SOM också...ska det ju vara...fingrarna är snabbare än huvudet som vanligt...

  SvaraRadera
 7. Å jag har också en maraton målning eller fler som väntar drar mig faktiskt!
  Gladjen är ju sen när det är klart då kan man njuta bara.
  Ha det så gott!
  Ella

  SvaraRadera
 8. Vilken tuff match du har gett dig in på! Hoppas du får lite massage som första pris, för det kan ju verkligen behövas efter allt arbete du har lagt ner. Målning tar verkligen alla krafter och det där med färg på sig själv får du kontra med att det är det senaste ;) Vad vet han liksom... *hi hi*
  Sköt om dig! Kram.

  SvaraRadera
 9. Jag målar också med varje kroppsdel....Brukar framförallt doppa håret där jag precis målat...min frisör brukar undra hur jag bär mig åt....
  Det serut att bli toppen i M:s rum, ska bli kul att få se det klart! Må bäst, kram till dig!

  SvaraRadera
 10. Jag har också en förmåga att få färg på hela mig när jag målar, vet inte riktigt hur det går till, hihi. Maken däremot får aldrig minsta gnutta färg på sig när han målar. Han bara skakar på huvudet och suckar när han ser mig.

  Det ser ut att bli jättefint i sonens rum, hoppas vi får se fortsättningen!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 11. Låter som att det kommer att bli kanon och vilken överraskning!! :) Inte dumt att komma hem till ett nytt rum! Ska bli roligt att se resultatet sen
  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Men oj! Hur har det gått med rummet? Det lät lovande i allafall ;) (Jo, jag brukar också ha mer färg på mig än omkring mig :) Förra helgen påpekade min man att jag hade färg i hela ansiktet när jag skulle sova, men jag orkade inte tvätta bort det...) Ska bli kul att se resultatet och höra om sonen blev nöjd. Men det tror jag absolut! /Kramar

  SvaraRadera
 13. Grattis till vinsten *agv*
  (synd att det bara var en deltagare)

  kommer att bli hur snyggt som helst

  jag har lovat min dotter att hon skall få göra om sitt runm nu snart

  hon har insikt.. -Mamma kan inte du rensa och sortera annars kaaan jag inte göra mej av med något....

  (äpplet faller inte långt från trädet)

  efter denna INTESIVA vecka och helg SKA jag ta i tu med hennes rum

  Snyggt färgval

  ha det bäst

  SvaraRadera
 14. Det kommer bli så fint!!! Vilken rolig överaskning han får.

  kram

  SvaraRadera
 15. Välkommen uppåt till kala Dalarna...hoppas att solen kommer att vara framme iaf,nu när alla löv tyvärr är borta.
  Ha en bra resa och kör försiktigt!
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 16. Åh vad gulligt av dig! Överraskningar är skoj. Vad sa han *nyfiken*.
  Kram

  SvaraRadera
 17. Ja, vem har inte färg överallt... det ska ju gå fort och fint ska det bli. Och det har ju DU lyckas med härligt!

  Det kommer att bi ett fint rum åt Mattias...

  Må så gott!
  Miamaria

  SvaraRadera
 18. Himmel och plättar vad du håller igång....Men snyggt blir det ju...Lycka till med resten nu.....Kram/Majsan ps. det är bra med linement.....

  SvaraRadera
 19. Håller med samtliga!Ska synas att man gillar det man gör!Brukar lyckas få fotspår efter mig när jag målar om=))
  Det blir ju jättefint och det är huvudsaken=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 20. GRATTIS till målarvinsten ;-) Håller också på i sonens rum. Han har bestämt att sängen som maken har byggt är FEL, så nu byggs det om *puh* Nu vill han ligga uppe i taket... Inga problem säger maken och fullkomligt älskar när han får ett nytt projekt att ta sig an...
  Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin