torsdag 4 oktober 2007

Ledig idag IGEN :)

Visst är det SKÖNT när man kan bestämma SJÄLV när man vill vara ledig ;) Idag har jag roat mig med att sätta upp hyllor i köket. Jag tycker att det känns lite plottrigt :) men det tycker jag ofta innan jag har vant mig vid att ha saker på väggarna ;) Sen har jag stökat till lite så nu MÄRKS det inte att jag städade igår så nu måste jag städa IGEN för vi får främmande i morgon. Mamma och Pappa militär kommer imorgon :)
Jag lovade ju stort igår att ni skulle få se bilder på mina fina saker idag men tyvärr så vill det sig inte på bloggen :( Jag har försökt LÄNGE nu men det går inte att lägga in några bilder. Så jag försöker imorgon igen :) Nu tror jag att jag ska STRUNTA i städningen och sätta mig i soffan med lite te och titta på mina fina grejjer :) NAJS!
Kram på er alla
Karin

5 kommentarer:

 1. Även jag hade svårt att få in bilder i dag, men lyckades tillslut:-)
  Så fint skåp!!

  Ha en bra helg:-)

  Susanne

  SvaraRadera
 2. Jaa, verkligen superskönt att kunna bestämma själv när man vill vara ledig. Jag skulle förmodligen få problem - skulle nog prioritera ledigheten framför jobbet :-) Skämt o sido, ser fram emot att få se lite foton på dina nya alster. Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 3. Här har det hänt saker! Och hur nyfiken är man inte på alla fina saker du har köpt?!...
  Skåpet du visade är ju bara så fint, och vilket pris!
  Du får ha det så trevligt med mamma och pappa militär!
  Kram kram.

  SvaraRadera
 4. Visst kan jag sy i vinter, helt klart.
  Vad tråkigt med bilderna men det får du ta en annan dag.

  Sov så gott!
  Miamaria

  SvaraRadera
 5. Hej! Första besöket här, trevligt! Letade först efter tecken på att du verkligen bor i Afghanistan:D

  Återkommer gärna!Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin