torsdag 18 oktober 2007

Lite pyssel

Jag har pysslat!
Jag tyckte att bara DET faktumet var värt att notera ;)
Det ligger nämligen till på det HÄR viset, att jag är alldeles för OTÅLIG för att pyssla med SMÅ saker. Måla en stol och sen stå och PUTSA på den i högervarv i 100 dagar är INGA problem :) Men småpyssel måste jag ladda för RÄTT länge ;) Just nu har jag mina BALNAGLAR kvar (alltså låååånga naglar) och dom ställer till det EN DEL ibland ;) Så TÅLAMODET med små nästan OSYNLIGA pärlor till exempel är lika med noll till minus en miljard just nu ;)

När vi nu pratar om PYSSEL känner jag att jag måste KLARGÖRA en del saker. Jag har en PYSSELREGEL som säger att, till pyssel räknas det MESTA bara det finns ett VISST mått av tillverkning ;) Det kan vara så enkelt som att knyta ett rep runt en kruka ;) eller skriva en etikett ;) Det får gärna ingå några verktyg, ju mer eldrivna desto bättre! Som ni märker så har jag GARDERAT mig ganska bra :) Pyssel ger ju som bekant ett stort mått av VÄLMÅENDE och man känner att man varit DUKTIG, alltså vill man pyssla så mycket som möjligt eller hur ;)


Här har jag PYSSLAT upp en hylla, eller två faktiskt i köket :) Det var MYCKET pyssel, jag använde flera verktyg varav TVÅ eldrivna :) Jag tror att jag ska PYSSLA ner dom igen och PYSSLA upp lite pärlspont bakom ;)

Jag passade på att PYSSLA dit en etikett på krukan också :)

Nu ska jag passa på att besöka alla era roliga, härliga, mysiga bloggar, jag är nämligen ledig idag *hehehe*

Ha en skön dag och PYSSLA riktigt mycket nu!

Kram Karin

21 kommentarer:

 1. Men hörru! Det där s-ordet gör mina kinder lätt röda...ju ;-)

  Pyssel med långa naglar låter som en utmaning. Själv har jag tråkigt nedklippta som knappt går att klia med. Eftersom jag har haft så hela mitt liv bryter jag nästan fingrarna av mig de gånger jag har provat att spara ut dem för att vara fin!

  Ha en bra dag. Vi ses igen : )

  SvaraRadera
 2. Men du har verkligen PYSSLAT jättefint !! :)
  När man tänker efter så är det ganska svårt att dela in vad som är pyssel och inte. Sitter man och duttar med klister och klipp så pysslar man men om man sitter och virkar små små spetsar så handarbetar man och sätter man upp pärlspont så hantverkar man. Men man har samtidigt gjort något med händerna i alla fall.
  Idag har mina pandurogrejer kommit (det sa bara schwosch, efter jag beställt, de kanske jobbar natt på lagret??). Så ikväll blir det pyssel med glitterlim och dutt. Ha det bra /linnea-maria

  SvaraRadera
 3. Tihi... jag gillar ditt pyssel! Krukan blev jättefin med sitt snöre och etikett. Och pärlspont bakom hyllorna, JAAAA! Det kommer bli sååå fint!

  Hur lyckas du att få naglarna att hålla??

  kram

  SvaraRadera
 4. Men du är ju verkligen en fena på att pyssla:) Finfina hyllor och sött med rep runt krukan!Å vad fint det låter med en vägg av pärlspont!

  Hi hi jag har alltid långa naglar! De är stenhårda och funkar som skruvmejsel mellanåt:) Känner mig totalt handikappad om jag måste klippa ner naglarna om någon gått av:)

  Ha en härlig dag!
  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 5. Halloj!
  Hos dig har det pysslat hos mig har det pysslat lite pyssel överallt....fnisss....

  Vad fint DU har pysslat med hyllorna och den söta etiketten.

  Nog med pyssel ha´en skön kväll!
  Miamaria

  SvaraRadera
 6. Du har pysslat på ordentligt hör jag, och i dina långa naglar och allt. Bra jobbat det såg superfint ut!

  Själv biter jag på naglarna (äckligt jag veeeet), men har faktiskt blivit begåvad med en relativt avlånga ändå. Men de gånger jag har haft "fejknaglar" så känner man sig ju bara sååå fin- men klumpig *ha ha*
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 7. Tycker att du har pysslat på väldigt bra. Jättesnyggt med snöret och etiketten runt krukan. Pärlspont bakom hyllorna kommer att bli jättefint!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Så fint du har pysslat. Tycker vi kan införa en pysseldag per vecka, dvs 4-dagars vecka, men med full betalning ändå! Då kan man kanske hinna med nåt...
  Wickan

  SvaraRadera
 9. Jag gillar ditt pyssel, det enkla är oftast det vackraste!!! Hoppas att du haft en skön dag!! Kramelikram!

  balvacker än....låter som en dröm med långa vackra naglar.....*fniss*...

  SvaraRadera
 10. Visst mår man bra av PYSSEL!! Har pysslat flera kvällar i rad nu... :) och mina fina naglar försvann när lillkillen kom till världen. Har inte tid att pyssla om dem längre...
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. (lyllo dej som är ledig och har snygg naglar =) känner igen mej i handikappet när man unnat sig snygg naglar)

  fint du gjort

  Jag ska åxå pyssla i helgen men jag har ju "ful naglar" så jag ska nog ge mej an på småpyssel jag
  ha en go fredag

  min e grymt bokad så njut av din lediga

  SvaraRadera
 12. Hej pyssel Karin !!
  Jag håller med dig om att allt sånt räknas till pyssel..allt man gör..som att knyta ett band någonstans..till att skruva upp en hylla..
  Vad fint du har pysslat...
  Kram Anette

  SvaraRadera
 13. Du är duktig på att pyssla....skrattar...trots dina balnaglar;o)
  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 14. Jag gillar dina tankar om pyssel. Håller helt med och krukan med snöre och etikett är mycket pysselgullig.
  Kramar Eva Agnes

  SvaraRadera
 15. Fint pyssel...det är ju såå roligt att pyssla..
  Önskar att dygnen var dubbelt så långa.
  Ha en skön helg!
  Maria

  SvaraRadera
 16. Jösses, vad du har pysslat på;-)
  Och ännu är det inte färdigpysslat förstår jag...fniss...pärlspont...suck...
  kan det bli bättre?
  Vad snyggt det blev med etiketten på krukan.
  Jag har ledig dag i dag,har också "pysslat"... dvs målat köksstolar...skratt...nu är det fullständgt kaos nere i stora hallen,för du tror väl inte att det var bara dom 4 som fick sig en släng vit färg av penseln?!
  Näädå...det är klart att man måste prova att måla fler saker...skratt...så nu står man där IGEN och har en hel del att "ta reda på".
  Ha en skön helg.
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 17. Ha ha det är bra...reklam för mej ju.hihi. Gillar jättemycket.
  Vad en liten etikett kan göra...underverk....fint
  Mvh "M" Hjärtan på tråd

  SvaraRadera
 18. Jättefint pyssel, underbart! kram

  SvaraRadera
 19. Haha...långa naglar vs små pärlor år mig att rysa...fyy ;).
  Jaha, så du ska oxå sätta upp pärlspont själv???
  Jag sätter upp sonens imorgon :).
  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 20. Hej Karin.
  Jag måste säga att jag nyss halkat in på din blogg och tycker att den är underbar. Jag är också en sån där pysslare och vitmålare (pappa förvånas över att barnen är kvar i originalfärg!) och ägnar större delen av min dyrbara fritid åt inredning. Kul att se alla bilder också. jag dyker nog upp igen. Ha det gott.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin