onsdag 10 oktober 2007

Startskottet har gått!

NU har det börjat! Den första jultidningen är ute!
Jag jobbar lite i MOTVIND här hemma. Det är nämligen bara JAG som är så där ÜBERKÄCK och ENTUSIASTISK när det gäller JULEN. Barnen vill ju förståss ha JULKLAPPAR, helst jättedyra och många och träffa sina kusiner och så, men LASSE han börjar vanligtvis SUCKA och STÖNA redan strax före 1:a advent. I år kom suckarna TIDIGT. Svärmor och han suckade redan i helgen över att julen är SÅÅÅ jobbig !! SÅ JAG HAR BESTÄMT att I ÅR ska det bli MER jul än NÅGONSIN *MOAHAHAHAHA* (mitt allra hämndlystnaste julskratt)Tända ljus och lampor och slå in alla dyra paket.... hehehe... till mig själv :D

Vad sägs om lite julgodis *smider planer*.... för att underhålla alla volanger runt linningen. För hur skulle DET se ut om dom bara försvann en vacker dag ;)

Ha nu en riktigt skön dag och spring ut och köp er en jultidning för nu har startskottet gått!

Tidiga Julkramar till er alla

Karin

25 kommentarer:

 1. På dom bara!!! Det kan INTE bli för mycket jul...vad är det för tokig åsikt?!
  Vad mysigt det är att kika i tidningar,planera,drömma,ja,allt som har med julen att göra.
  Paket...ja MASSOR...olika färder,snören,adresslappar,bokmärken på paketen...Ja som du märker...skratt...så har du fått igång mig;-)
  Kramar/Birgitta
  Psst...kul med att din mamma har jobbat på "mitt" BB...Homn kanske har sett mig förr...fniss...

  SvaraRadera
 2. Ursäkta stavfelen...bråttom...
  Färder=färder
  Homn=hon...skratt...Hoppsa,nu höll det på att bli samma tokstavning igen:-D
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nää,men va f-n...gör ett nytt försök...gapskratt...
  Färder SKA VARA färger...Hur svårt kan de va?!

  SvaraRadera
 4. Jag kan också skratta så där ;-) Din humor faller onekligen mig i smaken för jag STOR-ler varje gång jag är in och läser på din blogg : )

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag fick Tilda julehus boken idag!!! Så här blev man också inspirerad! jag älskar tiden före jul, all förväntan och mys...men efter jul slänger jag gärna ut allt fort! Må gott, kram!

  SvaraRadera
 6. fniss

  gillar julskrattet

  ha det bäst

  SvaraRadera
 7. MOAHAHAHA *fniss* jag kör julskrattet med dig!! Älskar att pyssla och dona inför julen och det kan aldrig, jag upprepar ALDRIG bli för mycket ;) Undrar när Drömhem & Trädgårds julnummer kommer, den brukar vara riktigt bra. Och Lantlivs också!
  Julmys på dig! :)
  Kramar Maria

  SvaraRadera
 8. Det är så härligt med jultidningarna som inspirerar en till max...likaså alla fina bloggar... mvh "M"

  SvaraRadera
 9. Självklart ska alla som vill känna sig välkomna! Vi har bara börjat spåna lite på att det vore kul och vi verkar vara ganska många som har hyfsade avstånd till J-köpng. Själv har jag ca 12 mil.....Har du förslag på hur man skulle kunna lägga upp det så kom gärna med dem! Kramis!

  SvaraRadera
 10. Jag smider också julplaner fast det vågar jag inte berätta för någon i familjen :).
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 11. Ha ha ha! Ja du jag håller med dig! Jag går redan och planerar var jag ska ställa granen och hur jag ska klä den! Ingen annan visar det minsta engagemang eller gnutta intresse för vad jag planerar!

  Så på dem bara! Ge dem vad de tål! Det ska jag minsann göra också:)

  Ps - nu ikväll har jag bakat årets första pepparkaka (en mjuk sådan). Kanske ska ta och värma lite av förra julens glögg också...

  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 12. Hej du dreggelfia det finn halappar med dreggelkopp bara så du vet ;-) Jag vill också jula lite nu man blir ju helt sjuk när man sitter här och tittar..Kram och go natt / Majsan

  SvaraRadera
 13. Självklart ska vi springa & köpa ett julnr. Jag köper ALLA tidningar som handlar om just julen. Jösses vad jag skrattade åt ditt Hohahoha...!! Hihihi. Jag återkommer gärna till din blogg som verkar jättetrevlig & du skriver såå bra!
  *kram* /madelene

  SvaraRadera
 14. ha ha ha *skratt* fniss* du e bara för kul! och gav mig ett gott skratt ikväll!
  Kram på dig!
  Magdalena

  SvaraRadera
 15. Sprang själv på lite julböcker på en loppis köpte med 4 st.
  Lite tips om kransar strutar arrangemang..... Helt ok något ska jag väl ta vara på.

  Sov så gott!

  Miamaria

  SvaraRadera
 16. Åh, den där tidningen måste jag kolla efter! :)

  SvaraRadera
 17. Ja kylan och tanken på julen har kommit tidigt i år. Det ska kunna snöa idag...brrr. Jag ska nog åxå köpa mig en jultidning och börja PLANERA...
  Annmarie

  SvaraRadera
 18. Åh nu blev jag sugen på att köpa tidningen :). Tack för tipset o dina härliga kommentarer...blir så glad!
  Kramar

  SvaraRadera
 19. Halloj vännen !!
  Här har ju start skottet redan gått..alla pustar och tycker att
  -ska vi verkligen ha kvar julen..JA DET SKA VI..svarar jag då..nu jäklar ska vi köra hårt..jul i massor..tycka vad ni vill..
  Du skriver så härligt om julklappar och allt..och vrål skrattet hördes ända hit...vi kanske bara köper klappar åt oss själva i år..fniss...
  Kram Anette

  SvaraRadera
 20. Jag stod faktiskt och höll i en jultidning i går... Tror jag ska kuta ner och köpa den och så hänger jag med dig nu när startskottet gått.........
  Jag är en julfantast av stora mått och har sån tur att resten av familjen är likadan. Eller....Har inte sagt till maken att jag planerar ljus i vårt stooora granträd i år. Är kanske inte helt säker på att han är enig med mig där..........

  Stå på tjejen!
  Klem!

  SvaraRadera
 21. Hej Karin!
  Tack för ditt besök hos mig...blev såå glad! Vilken underbara blogg du har! är det okej, om jag länkar till dig?
  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 22. Jippie! Gillade speciellt det där skrattet...de ska inte tro att de kan få slippa undan julen så lätt! Det ska nämligen ingen *ha ha*

  Tack för din underbara och underhållande blogg! =) Nu är det dags att börja kika efter jultidningarna, har redan kollat runt lite innan. Kram.

  SvaraRadera
 23. Jag vill också köpa julsaker:-)

  Susanne

  SvaraRadera
 24. Sååå fin cyklamen! Jag har också hittat den 1:a JULTIDNINGEN!!
  Fanns mkt fint där tycker jag! Håller precis i detta nu på att sticka de fina adventskalender tofflorna. Visst är de fina? Kommer att anamma fler tips i denna tidning. Ser mkt fram emot alla bloggares jultips och bilder eftersom jag fullkomligen ÄLSKAR julen....Många kramar Jessan

  SvaraRadera
 25. Här har du en stor julfantast till vill jag lova! Ska ut och spana efter jultidning nu på momangen!

  Fin pch trevlig blogg har du också!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin