måndag 5 november 2007

I´m back!

Nu är jag äntligen hemma, eller ja.. äntligen och äntligen... egentligen ville jag inte åka hem ;) Men det uppvägs miljarders gånger när man möts av så gulliga snälla goa kommentarer.. så glad jag blir att ni saknar mig, jag har saknat er också ;)

För att inte tala om 10 000 besökare!! Tänk att jag sprängde den vallen när jag inte ens var hemma :) Tack snälla ni för att ni tar av er dyrbara tid för att förgylla min!

Nåja nu är man hemma och hör grannarna skvala i toaletten, och bruset av trafiken igen ;) Borta är tystnaden och den lugna omgivningen. Joo... det är faktiskt sant att jag hör grannarna gå på toaletten, jag kan höra skillnad på kille och tjej till och med ;) Det ekar annorlunda i porslinet när man sitter och när man står upp, nu vet ni det ;)

Vad har jag då gjort när jag har hälsat på alla Dalkullor och Dalmasar :) Jooo.. jag har naturligtvis *trumvirvel* sprungit på loppis .... Nu blev ni allt förvånade ;) Och sen har jag sprungit i EN inredningsaffär. Hallå vaddå sprungit i EN inredningsaffär undrar ni kanske.. Jo så här ligger det till. I Mora har det öppnat en butik som heter Slott och koja i stationshuset (tågstationen alltså) Och vilken butik sen.... TJENA I MIN LILLA MITTBENA!! Min storasyster (jo jag har en, eller två faktiskt.. ) stod i dörren och pep... Karin, jag vill inte gå in.... Själv tvärnitade jag så stickorna rök ;) Här går man in på egen risk! Jag ringde Lasse och upplyste honom om att jag aldrig mer skulle komma hem... för jag skulle bo i den här butiken nu :) Vi gick nog där inne i en timme om inte mer, vi tappade all kontroll över tiden och plånboken med för den delen... På fredagen, dagen efter skulle jag hämta Lasse som skulle komma med tåget 19.30 till nämnda tågstation. Alltså gav jag mig av från Älvdalen kl 17 ! För att vara helt säker på att hinna i tid, tänker ni då... jooodå men inte till tåget utan för att hinna gå i butiken en halvtimme och tappa kontrollen över plånboken igen och igen och igen... :) Att jag sen fick sitta och vänta på tåget en och en halv timme gjorde mig ingenting!

Jag blev så överväldigad och tappade konceptet så jag glömde helt bort att knäppa några kort i butiken så nu får jag sitta i skamvrån och skämmas lite ;)Ni får i alla fall se en bild av det jag fyndade på loppisen :) Några krukor som ska bli adventsljustakar och lite annat smått och gott. Det kommer mera när det är på plats och klart :)

Ha en jätteskön vecka
Kram Karin

28 kommentarer:

 1. Vad kul......Jag har hört att man måste besöa den butiken när man åker till Mora...Vilket inte har blivit av än..Kul att du gjorde fynd på loppisar också..Kram/Majsan

  SvaraRadera
 2. Den butiken skulle man vilja besöka. Fina loppisfynd du fick med dig hem.
  Välkommen tillbaka och grattis till 10.000 besökare.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem!
  Det låter ju alldeles underbart tycker jag....skönt att bara släppa loss och ta den och den och varför inte den också.....Hade du inte gjort det hade du ångrat dig garanterat. Bra jobbat!

  Nyfiken såklart!

  Miamaria

  SvaraRadera
 4. ...skratt...Jag får väl "ställa upp" som den goda bloggare man är och gå in och knäppa lite kort på Slott & koja så får dom övriga bloggarna se en liten bit av himmelriket;-)
  Jag åker ju förbi där varje dag...och hjärnan rabblar ramsan: app lapp sa att du slapp varje dag om bilen ska svänga in där eller inte...fniss...men ibland när jag förlorar åker den in alldeles av sig själv vet inte hur det går till...
  Skönt att resan hem gick bra trots sommardäcken...men nästa gång är det nog bäst att dubbarna sitter på...eller hur?
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 5. Fint och grattis till 10 000! Kram

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka :o). Det låter som du har haft det underbart!
  Kramis
  Dorthe

  SvaraRadera
 7. Jaså minsann, en inredningsaffär i stationshuset i Mora...... Hmmmm. Gissa om jag ska ha lite extra tid nästa gång vi åker till Idre? Var såååå lugn. Dessutom ska jag se till att ta STORA plånboken med :-)

  Välkommen hem och ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 8. Den butiken låter ju helt klart intressant, ska bli kul att få se vad som fick följa med hem. Fina loppisfynd du har gjort! Grattis till dina 10 000 besökare!

  Ha en bra vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Tack för tipset ska kika in nästa gång jag far upp till Mora, härliga loppisfynd du har med dig hem från din tur i Dalarna. Stort grattis till dina 10000 besökare!
  Ella

  SvaraRadera
 10. Välkommen hem!Fina fynd!!Kram Hannis

  SvaraRadera
 11. Halloj !! Jasså..det hörs vem som går på toa..fniss..
  Vad härligt att få strosa runt i en underbart vacker butik..hoppas att mina kunder kommer att känna så hos mig sen...
  Så fina saker du köpt..roligt att få se vad du hittar på med det sen..
  Kram Anette

  SvaraRadera
 12. Oj vad fina saker du hittade på loppisen!! Jag var på loppis för några dagar sen och hittade inget, det var bara min 2-årige son som hittade en gammal lila mjukis-teletubbie för 5 kr. Mamma kunde inte motstå hans bedjande blick
  ;-)... Grattis till 10 000!!! Kram, Anette

  SvaraRadera
 13. Hejsan
  tack för det smarta tipset på blekning! Jag ska nog ta och köpa min första klorinflaska. Grattis till fina fynd dessutom. Ja få se om man hamnar i Mora någon gång, då vet jag vart jag ska gå. Jag måste fixa en räknare jag med, jag vet några som tittar in men aldrig kommenterar. Ha en bra dag! /linnea-maria

  SvaraRadera
 14. Låter som om du haft det alldeles toppen!!......Har sett affären när jag åkt förbi Mora men aldrig stannat. Nu vet jag att vi måste ta god tid på oss nästa gång vi är på väg upp till makens hemtrakter. Då blir det ett obligatoriskt Slott och Koja stopp!!!!
  Grattis till 10 000 besökare!
  Klem!

  SvaraRadera
 15. underbara ting du hittat/köpt kanske man ska säga....kram

  SvaraRadera
 16. Mysiga fynd!
  Ha en bra vecka!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 17. Välkommen tillbaka!

  Oj då! Den butiken låter som något i hästväg! Skulle jag mer än gärna spendera lite tid och pengar i:)

  Fina loppisfynd! Sådanna krukor är ju helt perfekta till jul! Med lite mossa och hyacinter, eller ljus!

  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 18. GRATTIS TILL NYA REKORDET - 10.0000 BESÖKARE!!!

  Tänk så många som har blivit inspirerade av din blogg!

  Vilken tur att du tog dig tid att fynda också. Den där butiken verkar livsfarlig ... för portmonän.

  Välkommen tillbaka och skönt att resan gick bra!

  Kram Randi

  SvaraRadera
 19. Välkommen hem!! Låter som om du har haft det riktigt härligt! Fina fynd har du gjort! Den där butiken skulle man allt ha velat se...den låter "livsfarlig".....Hoppas att du får en toppenvecak hemma med alla skvalande grannar...*fniss*....Må gott, kram!

  SvaraRadera
 20. Förresten; GRATTIS till alla besökare!! Jag har hoppat in och ut här varje dag så några nummer har jag bidragit med....Kram igen!

  SvaraRadera
 21. Det är så underbart när man ramlar över sådana inspirerande ställen! Ja du frun, skämskudden borde du allt ha nära dig! Inte ta kort? Du börjar ju likna mig för sjutton. Jag har aldrig med den när jag blogg-borde...

  Kram och på återseende!

  PS - toppenhäftiga fynd. Jag blir avvis...

  SvaraRadera
 22. Ja nu när du lämnat dalarna, då kom iallafall snön!!!Tänkte bara lämna ett till affärs tips, House of Olivia i Mora, litet men mysigt. där plånboken också lätt blir länsad Ha ha. Kram och välkommen tillbaks på din blogg!

  SvaraRadera
 23. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 24. Hej världens roligaste Karin Krut, för jag tycker det är så skoj att läsa dina inlägg! :-D
  Blev ju jättenyfken på den butiken, vill man ju se mer utav!!!
  Skynda tillbaka och fota nu *hehe*
  Stort grattis till dina 10.000, det är ju verkligen en första milstolpe för oss blogg-aholics, nu kommer det bara att gå ännu fortare ;)
  Här är adressen till butiken med beslagen

  Lundell & Zetterberg AB
  Citybutiken Birger Jarlsg. 43, 111 45 STOCKHOLM


  Må bäst!
  massa kramar
  Magdalena :-D

  SvaraRadera
 25. mums
  vilka fynd
  såja såja såååjaaa
  du klan kliva ur skamvrån om du låååååvaaar att fota nästa gång
  kremelikramen

  SvaraRadera
 26. Varför hittar aldrig jag sådana fina saker på loppisar....
  Fil de fer och annat skönt.
  Grattis säger jag till de fynden.
  Kramar och ha en skön vecka du också.
  Eva Agnes

  SvaraRadera
 27. Halloj...Nu har jag gjort det!!!
  Lagt ut bilder på älsklingsbutiken alltså;-)
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 28. Vilka fina fynd du gjort!...blir impad av de fina nymålade vita stolarna på sidan...jättefina verkligen! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin