tisdag 13 november 2007

Köpförbud... eller?

Jaha så var det med det köpförbudet ;)
Det gick jättebra tills jag ramlade över en jättefin urna i fattigmanssilver, då var mina intentioner som bortblåsta :) Jag tycker att omedelbar behovstillfredsställelse är MYCKET roligare ;) Det hade blivit rätt besvärligt det här med köpförbud för på Onsdag är det jul på Unnerstad. Ni vet den där butiken som jag visade här. Det betyder att dom har plockat fram ALLA julsaker på en gång och vi som inte alls kan hantera en plånbok än mindre ett kreditkort får frossa utan hämningar i de allra vackraste julsaker :) Och med deras, och vår med för den delen, förhoppning om att vi ska köpa med oss MASSOR hem :) Dom har också en hemsida för hugade spekulanter ;)
Som dom skarpögda bloggare ni är så ser ni att det är mitt för tillfället absoluta favoritskåp som är på bild igen :) Det är nu officiellt färdigmålat och väntar på att Lasse ska komma hem från Stockholm med 10 st fantastiska beslag. Jag har ordnat med poliseskort eftersom det är den viktigaste detaljen som är kvar ;) Stackars Lasse, ni ska bara veta vilken toppenkille han är :) tålmodig med mina nycker... Två gånger har han fått åka till samma butik och ringt till mig och tjatat på innehavaren ;) Det är kärlek det! :)

En kvällsbild :) Som ni ser så har julens första hyacint fått flytta hem till mig. Vi får se om den får vara kvar inne när den slår ut eftersom Mattias är allergisk. Jag tycker nog ändå att dom är som vackrast i det här tillståndet :)

Nu ska jag skynda mig till jobbet

Ha en skön dag

Kram Karin

34 kommentarer:

 1. Jag förstår att du inte kunde hålla dig från att köpa den där fina urnan.. Den e super fin.. Och hyasinten oxå..
  Hoppas polisen e lika entusiastisk över dina beslag som du.. Ha ha!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Det blir bara snyggaare och snyggare för varje inlägg om skåpet...nu längtar vi allihop efter att Lasse...fniss...ja egentligen beslagen men Lasse följer ju med han oxå;-)
  Köpförbud?! TOKFIA...man ska ALDRIG avge löften som är till för att brytas förr eller senare!!!
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 3. Köpförbud???? Det ordet har min karl försökt förkla för mig flera gånger.... Vad betyder det egentligen?

  SvaraRadera
 4. Snälla rara KARIN KRUT, just nu sitter jag bara och önskar att jag inte läst din blogg idag. Kan du förstå vad du har startat, tror säkert att du om någon kan förstå. Var det nödvändigt att skriva om Unnerstads gård IDAG, känner du min ångest när jag säger att VI HAR BILEN PÅ SERVICE i MORGON ONSDAG OCH DU SÄGER ATT DET ÄR STORT JULtjohej där då.
  Men det finns väl kvar hoppas jag, så det är bara att tacka för det fina tipset. Vill inte tänka på hur mycket jag kunde ha shoppat där för pengarna som bilservicen kostar , min man vill inte kommentera den frågan.
  Ha det så roligt i morgon och tänk på oss som är hemma och sparar pengar............/Bitte

  SvaraRadera
 5. Tokiga du som ger dig själv köpförbud! :) Vad kul det låter med JUL mys, häv du ditt köpförbud för en kväll - man få göra många omstarter innan man når målen här i livet! Sr framemot felr bilder, både på skåpet med nya beslag och på vad du hittar för fint på onsdag!
  kram ylvan

  SvaraRadera
 6. Förstår att du var tvungen att häva köpförbudet, urnan är underbar. Jag förstår dig precis angående onsdagen och alla julsakerna. På lördag är det nämligen samma sak på Lustfyllt. Lena som har butiken har berättat om alla vackra julsaker som ska få komma fram då. Hjälp säger jag bara, det här blir jobbigt för plånboken, hihi.
  Vad bra att du har ordnat eskort till de viktiga beslagen. Ska bli så spännande att få se skåpet!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Förstår att köpförbudet upphävdes omgående efter att ha hittat denna fina!! Blev superfint i skåpet!!! Må bäst! Kram!

  SvaraRadera
 8. Va spännande att få se hur det blir, anar ju vilka beslag det blir... *ler* om ni inte hittat några andra nu i jakten?!

  Kramar
  Magdalena

  SvaraRadera
 9. ps det där skåpet komme ju att bli sååååååå fint!! är redan avundsjuuuuk!!!!
  kram igen :-D

  SvaraRadera
 10. Wow..vad fin..jag förstår att du var tvungen att köpa den..och så fint med hyacinten så där..håller med om att den är finast i det tillståndet...
  Vad roligt det ska bli att få se skåpet då det är helt färdigt med beslagen o allt..jag tror du har valt ringar ?eller?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Neee, min kommentar försvann! Trist, den som var så omsorgsfullt skriven.

  Här kommer ett kort sammandrag.

  Din man verkar det vara ordning och reda med. Min sambo har en del att lära. Tur att han är hyfsat ung och ännu förhållandevis formbar...

  Jag fick två delar ur TIBET av en god vän igår! Kul : )

  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 12. Den urnan är ju sååå fin.Förstår dig att ett sådant löfte kunde man ju inte hålla.Och nu längtar man att få se ditt skåp!!!!!Och den butiken du visar,jag bara gapar!Måste titta runt igen.Ha en bra onsdag.Kram Helene

  SvaraRadera
 13. Nyfiken som jag är så måste jag fråga...vad hände med gräset?!
  Jag hade blivit FULLSTÄNDIGT VANSINNIG om min hade varit med så pass mycket och sen totalt glömt bort det...men min vansinnighet går fort över och sen försöker vi lösa det efter dom nya förutsättningarna ;-)
  Nä,nu måste jag ner till köket och se hur det går...hjälp nu gick han precis...nä nu kom han igen...
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 14. Jag skulle nog inte heller kunna hålla mig från att köpa den där urnan. Hoppas Lasse kommer snart *väntar*.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 15. SUCK!!!!!! Urnan är LJUVLIG!!!!
  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 16. Köpförbud, vad är det? ;) *hi hi*
  Det måste ju vara omöjligt att gå därifrån utan att köpa något. Urnan din är superfin, likaså din blomma, hoppas du kan ha den en stund till.

  Kram.

  SvaraRadera
 17. Å så fina bilder på fina saker!..jag försöker oxå ha köpförbud...har kommit på att jag inte behöver några saker...ska försöka att inte köpa nåt förrän jag behöver nåt!..hur ska d gå?! :) Kram

  SvaraRadera
 18. Åh den var jätte fin, förstår att du köpte den! Javisst skulle man behöva ha minst 300 kvadrat!!! Phu, det är lite lät att det blir plåtrigt om man ska få plats med allt man tycker är vacker... jag borde verkligen ta till mig av divisen, less is more! Bergsätter, hm, det är ju jätte fyndigt! Det ska jag föreslå min man, så gäller det bara att få med honom på hela grejen, ler.
  Ha en bra dag! Kram Petra

  SvaraRadera
 19. Ååå så vackert! Jag skulle inte heller kunna motstå att köpa en sådan vacker urna!

  Så fina bilder du visar från ditt skåp! Ser ljuvligt ut!
  Jag har också köpt min första hyacint häromdagen och jag håller med dig om att de är som allra vackrast innan de slagit ut i blom!

  Ska bli spännande att få se beslagen:) Otroligt omtänksam man du har!

  Ha en härlig kväll!
  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 20. Köpstop är till för att brytas.Det är en oskriven lag hemma hos mig,hihi.Och vad gör man när saker ropar efter en??Kram Hannis

  SvaraRadera
 21. Hej Karin med Krut i....
  Nu vet jag inte om jag ska precis välkomna dig i gänget...
  Gänget som har ständigt köpförbud, gänget som inte kan hantera varken plånbok eller kreditkort.....
  Det kanske inte är något bra gäng att vara med i, menar jag.
  Det där du beskriver drabbas jag av ständigt och jämt...
  Men fint har du. Och vilken Lasse du har. Han är ju värd allt guld.
  Kramar Eva Agnes

  SvaraRadera
 22. En vill-ha-grej säger jag bara!
  Underbar, och jag hade inte heller avstått en minut från den.
  Får nog inhandla lite hyacinter iallafall...
  Tänkte FÖRSÖKA hålla mig till 1:a advent, men det blir nog svårt inser jag nu.
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 23. Tack för rapporten från unnerstad, det var skönt att höra, kanske jag kommer dit i helgen.
  Köpte mig en Vakre hjem i stället och njöt. /Bitte

  SvaraRadera
 24. Ååh vad mycket fint du köpt :)...vill ha! Klart att han ska ha poliseskort ;).
  Kram

  SvaraRadera
 25. Vacker urna! Kul med nya beslag! Måste vara nåt alldeles x-tra då de eskorteras ändå från Sthlm, hihi! Ska bli kul att se det färdiga resultatet!

  SvaraRadera
 26. I like the way you showed the 2 photos comparing day and night. Are you forcing tulips here?

  I am enjoying your photos!

  Kram KJ
  California

  P.S. Since I am still not very good with interpreting your language, what led you to live in Afghanistan?

  SvaraRadera
 27. Ja men hallå får vi se vad du handlade,vi väntar/Bitte

  SvaraRadera
 28. Vad roligt att du vill ha den. Har ej fått ditt mail. Kram

  SvaraRadera
 29. Vilka härliga fynd. Det där med köpstopp o behovstillfredsställelse känner jag också mycket väl till *skrattar*.

  Har kikat på Unnerstad o det verkar ju helmysigt. Ska komm aihåg det när vi är neråt Norrköping.

  Kram

  SvaraRadera
 30. Så koselig blogg du har! Flott med hyasintene, eller sviblene som vi kaller de i Norge, i den terrakottakrukken. Jeg skal prøve å vente til 1. adventshelga med å kjøpe. :)

  Titt gjerne inn til meg: http://huldals.blogspot.com

  SvaraRadera
 31. Förstår att du inte kunde motstå den vackra urnan!!
  Låter otroligt kul med butiken du ska till. Mycket fint där:-)

  Alla julgrejor ska fram i helgen. Ska pynta stugan, för sen dröjer det någon vecka innan vi ska dit igen, och då vill jag ju ha klart (innan advent då..).S
  Ska bli såååå kul!!

  Susanne

  SvaraRadera
 32. Hej du fröken Krut! Håller på att uppdatera mina länkar. Lägger till dig tjejen. kram Helena

  SvaraRadera
 33. Tittar in och önskar en trevlig helg!! Kramis!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin