söndag 11 november 2007

Lite mer test

Måste ju bara kolla lite hur min fina soppterrin tar sig ut i skåpet :) Den jag fyndade på loppis häromdagen. Det är Gefleporslin och den heter något så spännande som Tibet. Ser man på, små bitar av hela världen här i mitt 90-talspalats ;)


Jag fastnade för färgen, som jag ser inte alls kommer till sin rätt utan belysning klockan kvart i tio en söndagkväll ;) Men den är beige (som är alldeles lagom färgglatt) med brun dekor.Dekoren är ju lite speciell, lite otippat för att vara valt av mig men jag fastnade för den :) Kanske ser det ut så där i Tibet ;) vad vet jag.
Hoppas ni alla får en skön vecka!
Kram Karin

19 kommentarer:

 1. Hej det var en jättefin terrin. Oftast brukar ju locket vara försvunnet. Jag tror jag har sett en servis med det där mönstret på loppis. Jag tippar att den är från 30-talet. Ha en trevlig vecka /linnea-maria

  SvaraRadera
 2. Jaha du, du testar skåpet innan det är riktigt färdigt. Det gjorde jag med. Det förblev ofärdigt. Akta dig så du inte gör som jag...Nu tar det emot så in i bängen att lyfta penseln igen. Jag har nöjt mig med att måla ett fågelhus som skall ut i morgon på en käpp. Fanken, nu slår det mig att jag borde ha målat käppjäv...neeeeej! Den blir furugul till mitt fina lilla fågelhus. Nu skall jag sluta min monolog. Ursäkta jag tar utrymmet av dig ;-)

  GIllar din soppterrin, var vad jag egentligen tänkte skriva.

  Sov gott madame.

  SvaraRadera
 3. Den är superfin...jag såg faktiskt serveringsfat i samma serie i helgen, på loppis...kul!
  Ska bli kul att se ditt skåp...när det är klart:)
  Kram
  Goa

  SvaraRadera
 4. Så fin terin du fyndat och som någon annan också skrev - kul att locket är kvar! Kan bara hålla med om att det kan vara farligt att prova innan allt är klart - man kan liksom komma av sig då :) Nu stundar en ny arbetsvecka med högt tempo - kanske kanske hinner jag få in en bild på skåpet jag köpte i helgen på Blocket! ha en bra vecka
  kram ylvan

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin terrin!!Nu ska jag kika runt lite på din fina blogg..ha en jättebra dag
  Kraam

  SvaraRadera
 6. Jag känner igen det. Man hinner inte bi klar...ska bara testa...bara liiite hi hi.
  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 7. Den gör sig fint i ditt skåp, terrinen.
  Jag tycker att det är en ovanligt snygg och annorlunda terrin.
  Allt kan inte vara blommigt... :-)
  Om det var det du tänkte på.
  Kramar Eva Agnes

  SvaraRadera
 8. Terrinen var ju alldeles jättefin. Såg en liknande på en antikmarknad i somras men den var rådyr......
  Jag har aldrig serverats soppa ur en terrin. Det måste vara en skön vardagslyx....
  Klem!

  SvaraRadera
 9. Den va ju jätte fin.....alltså vacker i brunt!!!!!!

  SvaraRadera
 10. Verkligen mysigt fynd!
  Ska du ha (svart)soppa i den?
  Eller hyacinter kanske?
  Ha en fortsatt nice vecka!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 11. Ja,det kanske ser ut så i Tibet...iaf gjorde det i konstnärens huvud...fniss...han kanske aldrig hade varit i Tibet,för nu när vi har TV så vet vi att det stämmer iiinte riktigt på din charmiga terrin.
  Men den är vacker och att inte nyansen stämmer riktigt gör inget...för vi får väl se den igen sen,när hela skåpet är klart;-)
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 12. Vad roligt att hitta till din blogg! Väldigt kul att läsa om alla dina projekt och se hur fint det blir. Jag har just upptäckt den vita målarfärgen och dess oäääändliga möjligheter, och det känns nästan som att ha hittat en religion som jag tror på :-))). När jag är klar med renoveringsprojektet som jag håller på med nu kanske jag tar mod till mig och visar resultatet på min hundhemsida :-).
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Hösthälsningar från Helena i Göteborg

  SvaraRadera
 13. Det är klart att det ser ut så där i Tibet.Terrinen är jättefin och det är din blogg också.Härligt med folk som älskar Myrorna (på min blogg vågar jag nästan inte nämna Myrorna längre,döper sakerna till loppisfynd eller container fynd ,förstår inte riktigt skillnaden) Grattis till en fin och rolig blogg /Bitte

  SvaraRadera
 14. Men du så fin den var. Hoppas du haft en superfin helg och att veckan din blir bra. Stor kram Lisa

  SvaraRadera
 15. Hej Karin :)

  Jo dom är "rostiga"! kanske inte framgår i bilden, men dom blir mindre rostiga efter ett tag, man kan nog "smörja" dom med olja för att få bort den värsta rosten, men dom tillverkas så, det nöts bort sen.
  Kram!

  SvaraRadera
 16. Vad fin! Gefle har en hel del fina saker. Själv har jag matservisen Fenix i blått. Älskar den!

  SvaraRadera
 17. Den kommer passa jättefint där i ditt färdiga skåp!!! Tycker att d är fin!!!

  Må bäst!! prova inte för mycket bara, då tappar du kanske suget för målningen...*ler*...

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 18. Den var ju jättefin..Var nu rädd om den´, men passa på att använda den också...Tack och många kramar/Majsan

  SvaraRadera
 19. Oj, vad mycket fint du fyndat.

  Ska bli kul att se skåpet när det är klart. Klart man måste testa....

  Ha´en bra vecka!
  Miamarai

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin