onsdag 7 november 2007

Mattias rum

Jag får tacka Birgitta med bloggen Ncolinas boning för att hon RÄDDADE mig så jag slipper stå i skamvrån längre! ;) Hon har som den ansvarsfulla bloggare hon är varit manad att ta med kameran och fota inne i butiken Slott och Koja :) Bilderna hittar ni HÄR

Idag har jag roat mig med att piffa i Mattias rum :) Köpt lite kuddar och sånt. Det är inte helt färdigt än, men det går sakta framåt. Jag vill ju bli färdig för jag har en HEL DEL ANNAT att styra med innan advent. Jag ska typ.. MÅLA ETT VARDAGSRUM :) sy alla överdrag till stolarna som jag målade och sen har jag köpt ett gräsligt FULT skåp som ska målas.... hmm.. undrar om jag VERKLIGEN har TID att jobba.... hmm.. tror INTE det ;)


Så här fint blev det i Mattias rum, det som är färdigt. Den platta skärmen fick han i present ihop med ett tv-kort i datorn så nu har han både tv och dator. Det gröna överkastet som skymtar till höger i bild ska bytas ut... SNART. Behöver jag säga att han blev fullkomligt överlycklig. Han har haft det städat i sitt rum TRE hela dagar snart ;)

Soffan och tavellisterna som Lasse fick ÄRAN att skruva upp.. (han skruvade alltså INTE upp soffan utan bara tavellisterna)... 8 hål i betongväggen! Han var MYCKET glad och tacksam ;) För att inte tala om hur tacksamma våra GRANNAR måste ha varit. Vilken dag som helst ska jag också fylla alla ramar med foton :) När man ser bilderna så här så ser det väldigt kalt ut men det är betydligt mysigare live :)

Nu ska jag gå och dricka lite välförtjänt kaffe, har varit på massage idag. INGEN trevlig mysig stund. Vill jag ha DET så har jag gått till FEL STÄLLE brukar min massör säga och skratta skadeglatt *MOAHAHA*
Ha en skön eftermiddag
Kram Karin

22 kommentarer:

 1. Ser så fint ut!! Min son har också en del stjärnor inne på rummet...men anar att Mattias är äldre....eller?
  Du verkar ha mycket projekt framöver....semester nu kanske så du hinner med?? *ler*...stressa inte, njut av dagarna....Kram!
  pstt...kikade in hos Nicolinas...suck....dit vill jag åka!

  SvaraRadera
 2. Ser så fint och inbjudande ut inte alls kalt...Min äldsta dotter har också marint i sitt rum....men där fattas ännu saker det tar tid som med allt.

  Lycka till!
  Miamaria

  SvaraRadera
 3. Du visar jättemycket fint! Snyggt rum sonen har! Vilken härlig att-göra-lista du har, hoppas du hinner med allt som du vill! Kram

  SvaraRadera
 4. Mattias rum ser jättesnyggt ut! Hjälp, vad många projekt du har på gång, jag blir nästan trött bara av att läsa om dem, hihi. Men tänk vad mycket fint du kommer att kunna visa för oss andra.

  Ha en toppenkväll!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Gud så snyggt!! Alla barn/tonårsrum på bloggarna ger mig lite dåligt samvete!
  Det går alltså att få det fint;-D

  MÅSTE ta mig i kragen och börja!!!

  Susanne

  SvaraRadera
 6. Det ser jätte snyggt ut! Inte alls kalt ut, det är ju en pojkaktig look, nej jag tycker det ser jätte coolt ut, du ska vara nöjd!

  SvaraRadera
 7. Nämen så fiiiint det blir!! din grabb måsta ju vara så stolt över ett sånt snyggt rum! Känner igen tidsbristen för alla projekt man har på gång, kan man inte sjukskriva sig för renoverings-besvär *SKRATT*

  ang beslagen...
  Jag brukar ju spara alla kvitton, men just detta hittar jag inte...dom kostar inte mer än 30kr styck, skulle tro runt 22kr/st...
  Dom finns längst in i affären i blåa lådor där som samlat alla gamla beslag, för när man kommer in i butiken ser man bara moderna modeller.
  Hoppas jag varit till hjälp :)
  kram på dig!
  Magdalena

  SvaraRadera
 8. Meeen du, det blev ju toppen! Förstår att han är glad. vad du har legat i!

  Det där med att inte ha tid att jobba...jo tack...I know. Det finns så många saker som känns så mycket roligare att ägna sig åt!

  Sov gott!

  SvaraRadera
 9. Haha, festlig massör du har ;-) Men rummet blev ju jättefint! Förstår att sonen är nöjd! kram

  SvaraRadera
 10. What a sweet little space for your computer! Very clean and well thought out!

  Kram KJ
  California

  SvaraRadera
 11. Vad roligt att du blev pyssel sugen när du kikat in hos mig !!
  Jag har också sett att det ska finnas vitt lack...jag såg det i Amelia Jul,kanske såg du det där också, den tidningen var verkligen fin nu...
  Sååå himla fint du gjort i sonens rum..wow..där måste han stor trivas!!
  Ha det så bra och pyssla riktigt mycke nu !!Kram Anette

  SvaraRadera
 12. *ler*
  jag förstod att det var den butiken du menade när jag kikade in till henne förut

  den Är Underbar

  ha en go Tordsag

  SvaraRadera
 13. oj nu var jag för snabb på att trycka på sändknappen
  glömde ju skriva det viktigaste

  mkt snyggt rum sonen fick

  he det bäst

  SvaraRadera
 14. Mysigt rum. Och visst är "Nicolina" bra att ha *s*.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 15. Du har verkligen legat i.Snyggt rum sonen fick. Har också söners rum att ta itu med,dom skulle nog bli väldigt glada över ett sådant rum. Sönerna tycker om ordning och reda,iallafall två av dom. och tur som är så delar dom också rum.Mina två äldsta flickor som bor kvar hemma.Där brukar jag både få horn och svans när jag går in och tittar till och ser hur dom har det.Ha en underbar Torsdag.Kram Heléne.

  SvaraRadera
 16. Vad fint det blir! Jag skulle nog också behöva gå till din massör, även om det låter lite skrämmande.Haha.

  SvaraRadera
 17. Supersnyggt! Perfekt för en tonåring!

  Vad kul att du visar resultatet av dina ansträngningar i sonens rum idag! Jag visar nämligen också resultatet av mina ansträningar i dotterns rum!

  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 18. Bara jag igen..vita lacken var ju i Lantliv...jag sökte efter den idag..och hittade den där...men det kanske du också såg...
  tjiing...

  SvaraRadera
 19. Va mysigt det ser ut! Vilket fint skrivbord och va läckert med ljusslingan på hyllan!
  Tack för din snälla kommentar hos mig!..kul att du kikade in så jag hittade hit! Kram :)

  SvaraRadera
 20. Hoppas att sonen håller det så snyggt........Blev kanon ju.....Tackar för ditt besök många kramar/Majsan

  SvaraRadera
 21. oj, här har det hänt grejer... och vad fint det blev. Mysigt med ljusslingan!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin