fredag 9 november 2007

Äntligen Fredag

Hej på er där ute i rymden! :) Jag sitter här med en ångande varm kopp med kaffe, just hemkommen från jobbet :) Visst är det typiskt att det ska börja spöregna och blåsa precis när man ska CYKLA hem så man blir genomblöt och frusen in i märgen.
Nåja nu sitter jag här i alla fall med kaffe och blogg, kan det bli bättre :) Åkte förbi och köpte en strut med praliner från Åre på vägen hem :) Har inte provat förr så nu ska jag mumsa lite ikväll ;) Jag tänkte visa lite fynd jag gjorde på loppis igår, och nääää.... jag springer faktiskt INTE på loppis VARJE dag ;) jag hörde nog vad ni tänkte! I perioder kan det bli en del springande men sen håller jag mig lugn, (kanske för att jag inte har några pengar kvar), men ändå ;)En korg full med fynd :) Jag hittade en jättefin soppterrin som ska få stå i mitt nya skåp och en del linne och roliga silvergrejer.En alldeles förtjusande gammal pianopall :) Den stod längst in i lokalen och ropade på mig.. jag försökte gå förbi men den var enträgen och fick till slut följa med mig hem :) Och.. nej den ska INTE bli vit :) Den är alldeles för vacker för att måla. Det var nära att en lika svartmålad underbart vacker STOR gammal gungstol fick följa med också :) Men JÖSSES.. var skulle jag ha den.... jag säger ju det, jag bor alldeles för litet ;) Den gnager lite i bakhuvudet.. kanske måste jag åka dit i morgon och kolla om den finns kvar... den var nästan gratis ;) Har gått runt lite och kollat i lägenheten, och om jag flyttar om lite andra möbler så kanske den får plats ;)


Ett vackert örngott i lite grövre oblekt lakansväv, lite ovanligt men jättefint. Det bryter så vackert mot den vita spetsen och de vita broderierna :)

Det kan hända att jag har dealat till mig en kökssoffa idag :) Det ber jag att få återkomma om ;)

Nu hoppas jag att ni alla får en verkligt skön helg och sköter om er ordentligt i höstmörkret :) Och glöm nu inte alla Pappor på Söndag ;)

Kram Karin

14 kommentarer:

 1. Äsch,du kan väl inte säga att det skåpet är fult heller!
  Med lite vit färg så har vi alla glömt vår första kontakt med det;-)
  Kökssoffa också?!
  Hur stor lägenhet har ni? Vet Lasse om det?...skratt...eller är han kvar i Stockholm och blir totalsuprisad när han kommer hem?
  Jag har varit in till BUTIKEN 3 ggr den här veckan...köper lite i taget så att inte älsklingen här hemma upptäcker hur mycket det blir egentligen;-)
  Det är bara det att jag har inte visat han någonting av den här veckans köp...men dom var inte så dyra heller...fniss...så det är lugnt...tror jag;-)
  Får du med dig hela familjen om/när du tar med dig hela bohaget och flyttar hem igen?
  Dom där familjemedlemmarna man har har ju en viss förmåga att ha egna åsikter...på både gott och ont;-)
  Ha en skön (målar?)helg och kram/Birgitta

  SvaraRadera
 2. Pallen är ju helt förtjusande, den skulle inte jag heller kunna motstå. Jag stod också och tittade på en gungstol tidigare i veckan men jag vågar knappt tänka på det för jag vet att min man skulle bli galen.
  Trevlig helg.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 3. Oj vad många fina fynd du har gjort! Det där med kökssoffan låter spännande, och undrar om du kan hålla dig ifrån gungstolen, hihi.

  Hihi, antar att du ska ägna dig åt att måla i helgen om du ska hinna med alla dina projekt.

  Kram på dig!
  Marie

  SvaraRadera
 4. Oj Krutan så mycket du fyndat. Soppterrinen och pianostolen...LYCKOFYND!!!
  Det är helt rätt att du inte målar pianopallen. Den ska helt klart vara svart.
  Tack för besöket och den fina kommentaren hos mig.
  Trevlig helg också förstås.
  Årechokladen är väl god.
  Kramar Eva Agnes

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket fina fynd du hittar. Blir ju fyndletarinspirerad här ju!

  Kram Bea

  SvaraRadera
 6. Åååhhh pallen är ju UNDERBAR!!! Du gör helt rått i att inte måla den vit...allt vehöver ju inte vara vitt (ska jag säga hi hi)
  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 7. Vilka underbara saker du har inhandlat dig! Hur mycket fint finns det där du bor? Snart måsta jag våldsgästa dig för det här går ju inte an längre! ;)
  Pallen ska verkligen vara svart också, ursnyggt! Hmm...när började jag plussa svart? Vet inte när det började men det verkar vara en smittsam sjukdom som bara väller över en... =)
  Ha en härlig helg nu, Krut"gumman"! skämtar bara...Men krut är ju bättre än lilla *hi hi*
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Vilka fina saker!!! DEn där loppisen kan du kanske skicka adressen till...men det är klart du har väl redan länsat allt av värde...*fniss*....
  Önskar dig en toppenhelg! Stor kram!

  SvaraRadera
 9. Ja du, jag skrattar gott. Får man fråga - hur fick du med dig allt hem? Jag hoppas att du inte vinglade med cykeln...Jag gillar dina fynd, och jag blir glad när jag läser att du skall låta pianopallen vara som den är. Bra! Ja du, det där med cyklande och regn, det vet jag en hel del om. Jag undrar dessutom hur det kan komma sig att jag ALLTID har motvind - både till och från jobbet. Är det möjligen så att jag brister i min mentala inställning? Kanske borde jag börja betrakta glaset som halvfullt ;-)

  Hoppas du har tinat upp!

  Kram och återkom snart : )

  SvaraRadera
 10. Vilka fina saker du har hittat!
  Och vilken mysig varm blogg du har...med massor av inspiration...gillar den verkligen!
  Kram och ha en finfin helg!
  Goa

  SvaraRadera
 11. Vilka fynd! Jätte fina, verkligen!

  SvaraRadera
 12. Vilka fynd du gör!!Och du lär ju inte bli sysslolös!Min man är också ganska lugn till sinnet och låter mig hållas .För det mesta gör ju jag allting själv,det blir bäst så.Och i slutändan blir alla väldigt nöjda!!Ha en underbar målarhelg.Kram Heléne

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin