lördag 15 december 2007

Ett litet paket

En dag kom det ett litet paket, eller så jättelitet var det inte för jag fick gå någon annanstans och hämta det eftersom det inte fick plats i brevlådan :) Det var en lång och kall promenad till en liten avsides livsmedelsbutik. Jag brukar inte gilla dom här promenaderna för mannen som har hand om butiken har alltid sånt besvär med att hitta mina paket. Ibland tittar han på mig som om han tror att jag bara har hittat på allt, som om jag ritat en egen avi och hittat på ett slumpmässigt nummer för att jag har så tråkigt en torsdagkväll. Jag undrar om han har något sorts hemligt system för paketen, som är så hemligt så inte ens han har en aning om hur det är upplagt. Ibland kallar han in sin fru och jag misstänker att det är hennes system för hon hittar alltid mina försändelser väldigt snabbt. En gång hade jag inte ens fått en avi utan bara en påminnelse och då tittade hon också på mig ovanför glasögonen så jag kände mig som en brottsling som ljög tungan blå för att få ett paket som kanske inte ens var mitt ;) En gång frågade mannen mig efter 5 minuters ihärdigt sökande om paketet stod i mitt namn... eeh jaaa.. hur menar du, det borde väl stå samma namn på paketet som det står på lappen. Jag blir alltid nervös när dom hissar glasögonen upp och ner och letar och letar och kön bakom mig bara växer och växer och alla undrar om jag verkligen har ett paket att hämta eller om jag faktiskt har ritat en egen avi.
I det lilla paketet som var lite för stort kom en underbart söt liten kaninflicka från Lisa (vita pelargoner och zink) Här sitter hon och vaktar mina fina handdukar som ska bli kuddfodral så fort INGA dyker upp ;) Kaninen fick en hedersplats i min fina sopstol, som den där INGA inte heller får färdig någon gång. Näää.. vet ni vad, nu blir det inget mer julgodis för Inga innan hon har sytt färdigt någonting ;)

Ha en skön tredje advent

Kram Karin

28 kommentarer:

 1. Vilken tur att de till slut hittade din söta kaninflicka - att bli övergiven på det där stället hade inte varit någon höjdare.

  Kram Randi

  SvaraRadera
 2. Sån söt liten kanintjej! Jag har också en från Vita pelargoner och zink.
  Jag är såå nöjd!
  Ha en skön lördagkväll! Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Vilken tokig affär du har då...fniss...här i Orsa på Coopen är det ALDRIG...ljug...några problem;-)
  Tur att hon inte behöver vara där längre än nödvändigt...för vilken tråkig jul hon skulle ha fått!
  Jag måste ta mig tid att fråga mamsingen om hon känner igen din sida av familjen...men det gör hon säkert för damer och herrar i den åldern har koll på det mesta när det gäller sånt!
  En anna sak jag kom på häromdagen...skratt...jag har räknat fel på ett helt år...skakar på huvudet...jag är ju för sjutton inte 47! Nääädå,jag fyllde ju bara 46 härom månaden!!! Vilken tur att jag kom på det ,för jädrans vad ung jag kände mig den dagen...fniss...
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 4. Kaninen som Lisa sytt är alldeles bedårande söt. Känner igen mig i din berättelse, jag brukar heller inte tycka att det är sådär jättekul att hämta ut paket i affären, där jobbar nämligen världens suraste människa.

  Ha en härlig 3:e advent!
  Kram Marie

  Ps. Hoppas INGA snart dyker upp, hihi.

  SvaraRadera
 5. Hon gör sig bra där i soteln den lilla kaninflickan, hon ser ut att redan känna sig hemma.
  Ha en bra tredja advent!
  Ella

  SvaraRadera
 6. Men du, det var en söt liten kanintjej det där. Tur att du kunde lösa ut henne ur finkan då ;)

  Hoppas INGA skärper till sig snart då *fniss*

  Önskar dig en härlig 3e advent.
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Tack för födelsedagshälsningen! Ja nu ska här knäppas kort och fotas. Det jag blev mest impad över var makens dikt.....att han har klarat av att klämma ur sig någonting som rimmar och fastnar på ett papper...fniss......

  Underbart söt din lilla kanintjej
  och som vanligt en alldeles härlig liten historia från dig.

  Ha en skön söndag!
  Klem!

  SvaraRadera
 8. Va fint det var i ditt paket....har oxå en massa hansdukar som väntar på att bli kuddar och hjärtan o dyl....det blir en annan dag!!!!!

  SvaraRadera
 9. Vilken bedårande kaninflicka!!! Hon ser ut trivas i din vackra stol, 3 adventhälsn fr mej!

  SvaraRadera
 10. Det paketet var värd turen till affären. Jättegullig kanin.

  SvaraRadera
 11. Härliga du! Den där Inga borde bli utan julklappar minsann!
  Kaninen är såå söt! Kram och en go kväll!

  SvaraRadera
 12. hej!! vilken jätte fin första bild du har!!Av någon annledning lyckas jag inte få in någon! spännande att få se hur kuddarna blir. kram jennie

  SvaraRadera
 13. Ha ha du är ju bara för rolig:) Jag får mig ofta ett gott skratt när jag läser dina roliga inlägg!

  Vilken underbart söt kanin! Och din "sopstol" är ju bara helt ljuvlig!

  Fina handdukar också - kommer ju att bli så snygga kuddar när väl Inga har dykt upp;)

  Ha en underbart härlig kväll!
  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 14. Sicken liten sötnos! Har du huggit gran ännu? Eller du hittar kanske din på soptippen? Är det förresten du som har lagt in en bild på fjolårets gran på min blogg.....
  Kram på dig från Bodil

  SvaraRadera
 15. Vacker kanin!
  Jag tror att Inga kommer att lösa problemet och det snarast...annars blir det ju inge godis och det kan man ju inte vara utan.

  Ha´det så gott i syfabriken!
  Miamaria

  SvaraRadera
 16. Ja..ha..haa..du är för härlig du..jag kan se allt framför mig,hur han hissar brillorna på näsan och söker efter ditt paket..
  Men vilket fint paket alltså..det var värt en promenad för att hämta..vilken söt kanin..
  Och så fint du har det,stolen och de där handukarna..säg nu åt Inga på skarpen att börja sy lite..hi..hii..
  Kram Anette

  SvaraRadera
 17. ja den där Inga, har hon dragit eller? Våran Hulda har jag inte sett röken av heller. :-)
  känner igen mig i pakethämtnings-besvären! (särskilt efter upptäckten av alla fina webbutiker, huu!)
  Glada hälsningar
  S.

  SvaraRadera
 18. Julgodis...puut med magen. Kan du leka den leken? Det kan jag! Mycket bra dessutom efter den här helgen. Tur att beach 2008 ännu inte är i sikte! En skata med hängbuk...hur skulle det se ut?

  Kram.

  SvaraRadera
 19. Hejsan
  Vilken fin kanin du fick. Jag har också funderat på att göra kuddfodral av gamla handdukar men inte riktigt kommit mig för. De handvävda vill jag nog inte sy i även om det skulle bli jättefint. Tack för den snälla kommentaren hos mig /linnea-maria

  SvaraRadera
 20. Vilken underbar liten kanin! Hon ser ut att ha det förträffligt bra i sin sköna stol!

  SvaraRadera
 21. Så fin kanin!!! Stolen är underbar!

  SvaraRadera
 22. Vilket underbart paket!!!!!Hon passar ju alldelens förträffligt bra i din fina stol.Ha en härlig dag/Kram Heléne

  SvaraRadera
 23. Nej hör du Karin Krut, jag tycker nog att du ska avskeda den där Inga, jag har en ungefär likadan här, och hon gör inte heller många knop ,och hon får snart foten, hon vägrar t o m att julstressa . Hela tiden säger hon - Nej det kan jag göra imorgon. Och du nästa gång du ska hämta paket begär att få LETA SJÄLV du kan ju missa något.Själv hade jag gråtit om jag hade missat så jättegullig kanin /Kram Bitte

  SvaraRadera
 24. Nu är det jul-lotteri hos Lina på Gården! Välkommen att delta!!
  Samtidigt vill jag önska dig en RIKTIGT GOD JUL!!

  Kram Lina

  SvaraRadera
 25. Vilken tur att de hittade ditt paket när det var ett så gulligt innehåll :)

  Kram på Dig!

  SvaraRadera
 26. Kaninflickan är såå gullig! Tror att jag ska önska mig en av tomten ;o)

  Kramis
  Dorthe

  SvaraRadera
 27. Jag fick adressen till din vackra blogg av syster yster din, wow!! säger jag bara. Önskar dig och familjen en riktigt god jul och ett gott nytt år, men jag antar vi ses :-). Varma julkramar Jeanette, Micke och Emilia.

  SvaraRadera
 28. Tittar inom och hoppas att allt är bra och att INGA är utkörd!!

  Passar på att ÖNSKA DIG EN RIKTIGT GOD OCH MYSIG JUL!!! Vi ses! Stora julkramen!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin