fredag 21 december 2007

Hej mitt vinterland

Hej alla rymdblommor där ute i universum!
Idag har jag gjort julledigt, ganska många dagar senare än INGA, men som några kloka tokar sa, bättre sent än aldrig ;) Efter en vecka med tokmycket jobb och typ en miljard snygga naglar senare kan jag äntligen få vara ledig. Lasse och jag körde en speeddejting på vårt grekiska favorithak i kväll efter jobbet. Vin och grekiska tapas... jag säger bara, oliver, haloumi och tzatziki åsså vin då förståss ;) Har ni någon aning om hur lite vin man behöver för att bli så där fantastiskt charmig och skojjig när man har jobbat 10-20 en vecka i sträck ;) Typ två smutt eller nåt. Idag var jag både snabb och billig ;)
I morgon bitti bär det av till nordligare breddgrader igen. Hello snow here we come! Om jag skulle våga mig på en kvalificerad gissning skulle jag tro att jag kanske slocknar i bilen i morgon ;) Är ganska trött, får se till att inte dregla för mycket bara ;)
Här är en bild på mitt senaste fynd som jag trillade över på en loppis för en vecka sen

En jättevacker soffa :) som under inga som helst omständigheter får plats hemma hos oss. Inte ens med skohorn och en god vilja kan man hitta någon plats till den. Men.. jag var bara tvungen att ta med den hem :) Måste snart leta lokal och börja sälja några utav mina fina fynd ;) Kanske min framtida karriär.

Ha det så gott och mysigt och hoppas ni får mycket julfrid och ro! I veckan ska jag ta mig tid rumla runt bland era härliga bloggar :)
God Jul på er alla
Kram Karin

17 kommentarer:

 1. Hello!

  Du får ta till ett större och kraftigare skohorn till den snygga soffan *S*

  Jag önskar Dig en riktigt härlig jul!!!

  Kram
  Flisan

  SvaraRadera
 2. Hej. Jag förstår dig soffan är ju alldeles ljuvlig. Nä då skaffar man sig ett stort hus med många rum och så kommer släkten och släpper av lite ditten och datten som de ändå inte vill ha. Så har jag möblerat mitt hem. Ha en riktigt god jul /linnea-maria

  SvaraRadera
 3. Oj precis en sån soffa står och väntar hos mormor på att vi ska hitta drömhuset, sen ska den få flytta hem hos oss. Förhoppningsvis kommer vi ha en stor hall för jag tycker det hade passat att ha den där, som möter en när man kommer innanför dörren. Frågan är om man ska göra något med den, förutom byta klädseln såklart? Spännande att få se vad du hittar på med soffan för visst är den vacker!!
  Ha en bra dag och GOD JUL! Jennei

  SvaraRadera
 4. Åhh du..det var en jäkla fin soffa..nog hittar du säkert någon plats till den...

  Ha det nu så bra i jul..vila..ät gott och mys...
  Jag önskar dig en GOD JUL
  kram Anette

  SvaraRadera
 5. Ditt soffynd var verkligen vackert!

  Önskar dig en riktigt härlig jul!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 6. Vilken fin soffa! Vi ska få en gammal soffa av min svärmor som jag absolut INTE får måla.... Men den blir fin med vit dyna och vita kuddar.

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig soffa, förstår att du inte kunde låta bli! ;)

  Önskar dig en riktigt god jul

  kram
  Maria

  SvaraRadera
 8. Vill passa på att önska dig en riktigt GOD JUL och trevliga helger!
  *kramar*
  Magdalena :)

  SvaraRadera
 9. Soffan var alldeles...underbar.... förstår om du inte vill låta den glida ur händerna.
  Tittar bara in för att önska dig en riktigt härlig och avslappnande jul.
  Själv åker jag till Sverige och käkar mammas köttbullar och firar en riktig familjejul i de värmländska skogarna.
  Ha det så bra
  Juleklemmer från mig!

  SvaraRadera
 10. Schysst soffa- jag vill med bara gå o shoppa sånt där, men jag har varken tid, pengar eller plast ;) GOD JUL!!

  SvaraRadera
 11. Vill önska dig en härlig jul!
  Miamaria

  SvaraRadera
 12. Hej
  vill bara skicka en stor julkram...hoppas ni får en riktigt mysig julhelg
  kram

  SvaraRadera
 13. Önskar dig en riktigt god jul!

  Ät inte ihjäl dig!

  Kram : )

  SvaraRadera
 14. Ja du kanske ska ta och varva naglar med möbler!

  Önskar dig och familjen en riktigt härlig jul!

  Kram.

  SvaraRadera
 15. Vilken soffa vill ha den!!!!!Och vill så gärna skicka dig en GOD JUL hälsning!!Ha det så gott/Många kramar Heléne

  SvaraRadera
 16. GOD JUL på dig och hoppas att du är nöjd med det vackra vita landskapet som vi är nästan ensamma om att ha;-)
  Min tredje bror som jag inte har nämnt för dig känner dig...eller vet vem du är;-) Ni har stött på varandra ett par gånger i ungdomens dagar...
  Varma julkramar/Birgitta

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin