lördag 1 december 2007

Julkatastrof

Häromdagen när julinspirationen knackade på i vårt 90-talspalats kände jag att tiden nu var inne för att högtidligt plocka fram dom efterlängtade JULSKIVORNA! :) Ivrig och glad i hågen började jag leta och ju längre tiden gick desto mer kände jag paniken komma krypande. Efter en stund när jag hysteriskt med vild blick och en lätt antydan till falsett i rösten, hade irrat runt i lägenheten insåg jag med förfäran att jag inte visste var jag hade mina julskivor! Snabbt som ögat ringde jag upp Lasse och med en hysterisk antydan i rösten skrek i telefonen... VAR ÄR MINA JULSKIVOR, VET DU VAR DOM ÄR, HALLÅ JAG HAR TAPPAT BORT PETER JÖBACK, VI HAR EN ANALKANDE JULKATASTROF HÄR!! HÖR DU VAD JAG SÄGER PETER JÖBACK ÄR BORTA OCH VI KAN INTE SPELA JULSKIVOR PÅ REPEAT!! Nääähä, så synd var Lasses kommentar och nog tyckte jag att jag anade en anstrykan av ironi i hans röst. Så här sitter jag nu utan julskivor och imorgon är det 1:a advent oj oj oj hur ska det här gå... Ska jag få lov att gå och köpa nya skivor för UTAN kan man ju inte vara ;)

Hoppas ni alla får en underbar första advent jag ska roa mig och Lasse med att tapetsera, det känns som en passande sysselsättning :) Jag har nämligen målat tak och väggar i vardagsrummet i veckan därav min klena bloggning och nu är det bara fondtapeten kvar. Idag har jag putsat fönster i mörker och så det kan ju bli rätt roligt i morgon när man ser hur det ser ut i dagsljus :) Alla stjärnor har också kommit uppHa en skön helg

Kram Karin

Ett litet tillägg, Lasse är numera min officiella Julhjälte, han har letat fram mina julskivor! 1:a Advent är räddad :)

13 kommentarer:

 1. Din stackare=))
  Du får helt enkelt sjunga egna sånger bland tapetrullarna=))
  Vad fint med julstjärnorna!Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Haha, skön läsning. Och vilken räddare han är, Lasse :) Ha nu en underbar 1.a advent med musiken på högsta volym. Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken stämningsfull bild! Vad bra att det ordnade sig med julskivorna. Inte alla förunnat att ha en egen julhjälte, hihi.

  Hoppas tapetseringen går bra imorgon! Ha en riktigt mysig 1:a advent. Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att skivorna är på plats igen, annars hade det ju varit KATASTROF! ;)
  Önskar dig en mysig 1:a advent!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Ha ha du är för härlig! Hade Lasse gömt dem med flit? Tur i alla fall att de kom till rätta!

  Idag har jag och dottern bakat saffransbullar och det till toner av julmusik i massor! Verkligen jättejuligt och mysigt!

  Ha en härlig adventshelg!
  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 6. Puuhh..åhh så bar att ni hitat skivorna..jag vet precis hur det är..man måste ju bara få spela lite..för att komma i stämning !!
  Åhh vad fint du gjort med alla stjärnorna..vad spännande att få se vardagsrummet då det är klart..du gör ju alltid så himla fint !
  Kram och ha en mysig advent
  Anette

  SvaraRadera
 7. Godmorgon frun! Jag trodde att han var boven i dramat och att han hade trollat bort dina skivor på grund av odelat musikintresse ;-) Odelat. Jo du, här uppe sätter man o lite varstans, precis där man tycker att man bevhöver markera motsatsen. Mycket smidigt.

  Lycka till med de nattputsade rutorna ;-)

  Vi ses!

  PS - var fasiken får du all arbetskraft ifrån? Kan du smitta av dig en smula?

  SvaraRadera
 8. Hi hi....visst kan man bli galen!!! Vilken tur för honom att han hittade dem...men du kan kanske inte vara säker, det var kanske han som gömde dem från början...*fniss*.....

  Sååå fin bild!!! Där slår jag mig gärna ner vid bordet till en god middag.....Lycka till med tapetserandet och ha en mysig adventssöndag! Kram!

  SvaraRadera
 9. Haha vilken tur att det löste sig!
  Nu är jag väldigt nyfiken på ert vardagsrum! Ska bli kul att se!

  SvaraRadera
 10. Hoppas du har en trevlig advent med tapetsering och annat.
  Ser fram emot att få se tapetseringen.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 11. Ditt skåp går inte av för hackor. Är otroligt imponerad. Urtjusigt!
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 12. Finfint...såg att du fått in granen åxå....myspyskramar

  SvaraRadera
 13. Åh va fint du har!..fint att ha 3 stjärnor så där! Kram :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin