fredag 14 december 2007

Julkuddar

Alltså, den där INGA, hon är ju helt oduglig ;) Här hemma gör hon inte många knop just nu. Jag undrar när hon har tänkt hinna sy färdigt allt som ska sys färdigt före jul. ETT stolsöverdrag har hon lyckats knåpa ihop men det fattas FEM! Inte nog med det så ska det sys 6 st fodral till kuddar som ska ligga på stolarna. När ska hon hinna göra det, undrar jag. Jag var på loppis och hittade jättefina linnehanddukar som ska bli kuddfodral men det tycks hon helt strunta i. Jag har en del andra handdukar som jag tänkte förvandla till kuddfodral också men nu har hon tydligen helt gått upp i rök, jag hittar henne ingenstans ;) Jag har köpt nya nålar till symaskinen också, ifall det är en krokig eller trubbig nål som gör att maskinen gör fågelbon av undertråden men inte ens byta nål ids hon göra.. Jag tror att hon ligger någonstans och käkar praliner och julgodisar för dom tycks också försvinna spårlöst. Det är lite mystiskt med julgodisarna för dom vi hade på jobbet idag försvann också... undrar om INGA var där?

10 kommentarer:

 1. Jaa du..ha..haa..ta och dra den där Inga i örat !!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hihi... :-D

  Men du...du har ju i alla fall sytt ETT stolsöverdrag. Jag har bara smidigt planer, men inte sytt ett ENDA.

  Det är MIG du ska tycka synd om förstår du! ;-)

  Ha en fin lördag, med eller utan symaskinssurr.

  Kram Bea

  SvaraRadera
 3. Men vad fasiken...är Inga hos dig också!!? Även jag harendast ett stolsöverdrag, och inte ids hon sno ihop de övriga fem. Nejdå, här skall det frysas om häcken så den blir blå. Vad sägs, skall vi kasta ut henne? Hon tjänar ju ändå inte mycket till!

  SvaraRadera
 4. Ja du är för kul. Skulle nog kunna passa som stå uppp komiker. Hade du sagt ifrån lite tidigare så skulle jag kunna hjälpt dig sy nu när Inga strejkar. Men i julveckan... Det blir liiiite tajt.
  Kram från Bodil

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha....du är ju för rolig du!!! Du får göra vad du kan för att skrämma bort henne under helgen! Kramar!

  SvaraRadera
 6. Tänk jag har också en Inga hemma också.De kanske e släkt.
  Inga bor nästan här året runt numera.
  Ska ta och jaga fram henne så det blir något gjort.
  Ha en mysig advent
  kram ewa

  SvaraRadera
 7. Hahhha!! Jag hos MIG är hon då rakt inte :)

  SvaraRadera
 8. USCH...den där INGA har tamigsjutton kommit hit oxå!!!

  Ni får väl turas om att sitta med ditt enda överdrag så ska du se att hon kanske får lite mer fart...

  Det kommer ett liv efter jul...så då kanske det blir av istället;-)

  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 9. Jag måste bara få säga en sak...
  Jag skulle tycka det var jättekul om man fick veta hur mycket du köper grejerna för när du gör fynd på loppis och sånt! ;)Hälsar Joa

  SvaraRadera
 10. Hej Krutan!
  jag ska säga dig att den där Inga hon missköter sig hos mig också.
  När jag som mest behöver henne har hon gått upp i rök.
  Man kan helt enkelt inte liuta på folk nuförtiden.
  Fick jag bara tag i henmne skulle jag göra som Anette säger, dra henne i örat.
  Kramar Eva Agnes

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin