tisdag 11 december 2007

Jultrött

Hej där ute i rymden! :)
Hoppas ni alla har en skön advent. Här sitts det i telefon med support i ett enträget försök att traggla fram en lösning på vår avsaknad av signaler ;) Inte nog med det så har kameran börjat protestera och för att inte tala om min symaskin som protesterar å det bestämdaste när jag vill sy alla mina kuddar och överdrag ;) Jag tror den mesta tekniken i min närhet börjar bli lite jultrött för det kan ju inte bero på mitt mjuka handlag och min snälla beskedliga personlighet ;)
Min adventstake.

Lilla söta julgrisen från Maileg hälsar ;)
Ha en skön Tisdag
Kram Karin

17 kommentarer:

 1. Ja du tekniken kan man inte lita på alltid.
  Det är så typiskt att allt pajar på en gång.
  Det var så för mig i våras; kameran, bildskärmen, printern och till slut hårddisken.
  Repa mod och njut av adventstiden, är det enda råd jag kan ge dig.
  Kramar Eva Agnes

  SvaraRadera
 2. Hej och tack!

  Ja du, jag känner igen mig. Här går ALLTING sönder. Bilen, lampor, ljusstakar, cykeln, datorn...you name it. Jädran vad jag börjar bli less! Det är ju ny vecka nu, borde det inte vända snart? Sambon berättade just att han hade cyklat ned i en grop på väg till jobbet och flygit över styret. Tur att han är intakt. Märkligt nästan med tanke på föregående veckas händelseförlopp...

  Hopas det ordnar sig för dig snart! Att det vänder...

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej du roliga kvinna!
  Jag läste ditt tidigare inlägg nu, du är rolig du.
  Ja det är inte kul när tekniken ger upp, det är alltid sånt bök.
  Ha en bra tisdag.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Ja, Lagen om alltings jä...het kallas det visst... Ibland är det som för gjort. Men du, glöm inte att njuta av december!
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Hälsa lillknoen!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Tekniken är ju såå bra! iallafall när den fungerar... :-/ Hoppas du får ordning på dina apparater, jag håller tummarna!
  Ha en najs vecka!

  SvaraRadera
 6. Kan man ana att det är nån mer än jag som AVSKYR teknik som inte fungerar.....då är mitt tålamod det sämsta i världen...enligt sambon tänds stubintråden på 1 sekund...förstår inte VAD han menar.....

  Må gott, kramar!

  SvaraRadera
 7. Det låter som att du har det lite motigt just nu ..tihi... Men det reder sej alltid! Fint ljus arrangemang!

  kram

  SvaraRadera
 8. Jaså,har du oxå ett "mjukt" handlag när det gäller tekniken;-)
  Det kommer ut en massa förolämpningar ur min mun mot allt tekniskt som inte vill som jag vill och det NUUU PÅ EN GÅNG!!!
  Som tur var så har man ju älsklingen som teknisk support för det mesta annars hade nog ALLT varit i smådelar här hemma vid det här laget...
  Vilken fin "adventsstake" du har...och du...hälsa tillbaks till grisen;-)
  Nu väntar nässpray, pappersnäsdukar och sängen på mig.Måste kurera mig för jag ska på julfest med jobbet på Mora parken på fredag och då vill jag INTE se it som Rudolf under näsan längre!
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 9. Hallo Karin Krut !
  Jag vet ..det är såå jäkla jobbigt när det tekniska inte funkar !

  Ojj..vilken fin adventsbricka du har,de små spegel hjärtana och lill grisen..jätte fint.
  Ha det så bra Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Hej Krutdamen! Tittar in och önskar en trevlig lucia!

  Sköt om dig : )

  SvaraRadera
 11. Vi är visst många i sammma situation , det är säkert något virus. Igår var min plats i supporterkön nummer 33 och när man väl kommer fram är det fel support, då hänvisas man till säkerhetssupporten och då blir min plats i kön nummer 42.Har en så trasslig undertråd på symaskinen att det blir som ett skatbo (kanske trasslet kommer därifrån) Skojar bara Ha en skön lucia / Bitte

  SvaraRadera
 12. Mys
  tittar in för att önska glad Luciahälsa tillbaka till maileg grisen att jag tycker att han er snygg och att jag har nog fallit för honom och sitter här lite små kär

  ha det bäst en lussebulla gör vardagen till fest

  SvaraRadera
 13. Usch dt låter inget kul. Men din vackra adventsstake måste ändå få dig på ett strålande humör....den är såå vacker!

  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 14. Vackert!

  Trevlig lucia!
  Miamaria

  SvaraRadera
 15. Det finns tjyven inte mkt som är mer frustrerande än når sådant pajar.
  Men jag önskar dig en fin kväll ändå:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 16. Tekniken är underbar, när den fungerar!!!!!! Jag avskyr när det inte fungerar, blir smått hysterisk! Din adventsljusstake är jättesöt! Hälsa tillbaks till lilla söta julgrisen.

  Ha en trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 17. Hej! Vilken fin adventsstake! Får man fråga vart du hittat de fina spegel-prismorna?

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin