söndag 6 januari 2008

Kommentarer

Idag mina vänner har det snickrats i parti och minut :) Det glädjer många, mig i synnerhet och Lasse inte lika mycket. Han har visat prov på sitt artistiska handlag med både handsåg och sticksåg. En annan dold talang som kom fram under vår session med den blivande sängen var hans fallenhet för bitiga kommentarer. Jag tänkte bjuda er på ett axplock ;)-Nää, det blir inte bra då blir det ju som en pensionärssäng (ang höjden på sängen)- Om vi höjer den lite till kan vi ligga här och titta ut genom fönstret och ner på gatan
(eftersom jag fick som jag ville med höjden)-Det är nästan som en sån säng Mattias hade, med skrivbord under. (fortfarande för att jag fick som jag ville med höjden)


- ....... (lång tystnad när jag föreslog att vi skulle såga av benen lite som han snickrade igår, när jag fick som jag ville med höjden, i det här fallet sa en blick mer än tusen ord)


- Det luktar visst bakelit (när jag sa att jag skulle tänka på en grej)Sängen är inte riktigt färdig än så ni får ge er till tåls. Lasse har gjort sin del som den tappra soldat han är ;) Jag tror att han tog sig an det som en taktisk övning i överlevnad under särskilda omständigheter. Nu är det min del kvar och jag får se om jag kan skrämma fram Inga så det blir en fin sängkappa runt sängen ;) Kanske några kuddar också. Men tar man sig en titt på statistiken över sydda alster så är det kankse att hoppas för mycket ;)Jag tänkte visa en bild på den "nya" soffan, som Lasse fick hjälpa mig att bära runt för att vi bara skulle "kolla lite", eftersom jag kom på att den kanske fick plats i vardagsrummet nu när granen är borta.


Och det fick den :) Visst, man kommer inte ut på balkongen och den är inte särskilt skön att sitta i för den är stoppad med halm... men, vad gör det, den är ju fin och vacker och ännu finare blir den när jag är färdig med den :)

Nu ska jag gå och se om jag kan hitta något annat att bära runt på!

Ha en skön söndag

Kram Karin alias "flyttsnubben"27 kommentarer:

 1. Underbart!
  Jag bara ler...
  Å vilken häftig soffa!

  SvaraRadera
 2. Hoppsan...vad känslig han är då...fniss...
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 3. Du här för härlig, soffan kommer att bli kanonbra... den är ju snygg redan nu :)

  kramizz / Annelie

  SvaraRadera
 4. Å jag vill ha sängbild! :D Du det där sprayet var min bästis med, men min man gjorde slut med det, när han trodde att det gjorde rostfläckar på strykjärnet!? Ja, ja... jag saknar det i vilket fall...

  Ha en bra vecka! Kram

  SvaraRadera
 5. *ler*
  Lycka till med bärandet... Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 6. Haha, din karl låter precis ut som min, så där härligt spydig ibland att man får skratta! :D

  SvaraRadera
 7. Så himmla läckert! Verkligen bra! Vad händiga ni är! Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Jaaa ha..haa..du är för rolig du..
  Vilka kommentarer han fällde..
  jag känner igen mig där .
  Och det där med att bära runt saker,ibland har jag gjort det själv,jag orkar inte alltid vänta på hjälp..man vill ju göra saker på en gång.men den gången slutade det inte så bra,jag skulle bära ner ett symaskins underrede,ett sånt tungt i järn du vet,ner för källar trappen..ett ben hakade fast i trappen och det slog slint i min rygg,en kota hoppade snett,och jag stod där mitt i trappen,hur jag kom ner det vet jag inte,ren tjurighet då går det mesta,men ryggen var dålig ett år efter det !så kan det gå...

  Men soffan din , den passar så fint nu där framför balkonen...
  Det är så himla kul att kika in här,du grejar alltid med nåt...
  Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Ha ha ha. Ni är så roliga. Vilken skymf påstå att det luktar bakelit när du tänker!!! Nya soffan är jättefin men du kan ju tänka dig vad det kommer att gnällas. Vi hade en soffa från 50-talet som tv soffa innan vi köpte amerikasoffan. Ja, det gick ju inte att ligga och titta på tv i den där och hård var den osv. Den där som "syr åt dig" får göra en mjuk dyna att lägga ovanpå så kanske soldaten inte kommer klaga så mycket. Men den är ju vacker!! /linnea-maria

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Jag har också en Lasse hemma (men han kallas Lollo), som får ta del av alla mina projekt. Jag har ideer. Han får utföra eller vara del av utförandet. Perfekt arbetsfördelning tycker jag. Han är inte alltid lika nöjd med den. Det kan jag inte förstå.....
  /Ulli

  SvaraRadera
 11. Skrattar så jag knappt kan skriva...skulle vilja se er ihop i denna stund!!! Kram till dig!

  SvaraRadera
 12. Jaha, suck, vad är väl en bal på slottet.....när man kan sitta och läsa om dig och Lasse och samtidigt se filmen spelas upp framför ögonen. Ni gör era roller bra!Har själv städat ut julen idag och det känns jätteskönt om än lite vemodigt! Hej Hopp!/Eva-Mari

  SvaraRadera
 13. Vad ska man säga ? Soffan är vacker och vädret är skräp ,så vad ska man göra på balkongen, du har så rätt så. Men Karin hur gick det med det värdefulla containerfyndet (stolen)blev den målad eller såld./Kram Bitte

  SvaraRadera
 14. Allitd lika kul att läsa dina roliga inlägg.
  Soffan är ursnygg.
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 15. Visst är det kul när man får hjälp... fniss
  Vilken fin bild på soffan, väldigt stämningsfull.
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 16. hahah du är rolig du! Men bra blev det va?
  Kram!

  SvaraRadera
 17. Haha, du är för rolig. Jag kan se det hela framför mig.

  Soffan blev jättefin där framför balkongen. Hoppas nu bara att du kan locka fram Inga så att sängen blir färdig. Jag väntar med spänning!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 18. Det är så himla bra att du håller dig själv och kära guben sysselsatta :-) Hur skulle det annars se ut... Ser fram emot att få se resultatet.

  Kram

  SvaraRadera
 19. Hallåj där...har en utmaning till dig på min sida...om du vill förstås;-)
  Kram/Birgitta

  SvaraRadera
 20. Har just hittat din blogg. Jättefin!

  SvaraRadera
 21. Ha ha va kul! Å va fint du (och Lasse) gör! inspirerande blogg.
  Ha det bra

  SvaraRadera
 22. hihi! Ska bli kul att se sängen!

  SvaraRadera
 23. God kväll, soffan med svart/ vitrandigt har jag tapetserat om och det är ett tyg från Trapice & Co. De har så mycket fint. Jag köper billiga gamla möbler på auktion, målar om dom och klär om dom i häftiga tyger.
  Kramizzar / Annelie

  SvaraRadera
 24. Du är för rolig människa! Ta det piano med mannenmannen bara så han inte plötsligt slår bakut och gör ingenting... ;-)

  Lycka till med bärandet och hälsa Inga från mig!

  /A.

  SvaraRadera
 25. Har hittat din blogg idag....o sällan har jag haft så roligt :) Har läst den från sista sidan till första...kunde helt enkelt inte sluta. Skrattade så jag höll på att ramla av stolen stundtals.
  Jättefint hem du har! Målarpenseln håller på att bli min bästa vän också.....

  SvaraRadera
 26. *fniss* vad du skriver härligt, det kommer bli jättefint! kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin