fredag 4 januari 2008

Månen

Ur led är inte tiden men väl min mat-och-sovklocka
I natt har jag varit vaken och vandrat som en mångalning. Visserligen utan dom vilda galna ögonen och håret på ända men med en mission som har varit helt omöjlig att utföra, att sova. Jag tror att jag somnade av någon gång vid halv 4 på soffan. Hade inte dom andra sovit så sött så hade jag nog satt igång med något fantastiskt projekt. Sytt någon kudde eller målat något som står och väntar troget på mitt mjuka handlag ;) Men jag var rädd att dom där vitklädda killarna med den lustiga tröjan skulle komma och hämta mig. Lasse skulle garanterat ha ringt efter dom den här gången ;) Istället fick jag titta på några avsnitt av en kriminalserie och sen ett avsnitt av Magnum som faktiskt var lite nostalgiskt roligt att se. Efter det fick jag mig en dos av Mc Gyver. Han måste ju vara alla soptippsfyndares anfader :) Det är naturligtvis nattens stundande fullmåne som spökar. Jag är ju faktiskt inte en hängiven fan av alla 80-talsserier så jag måste vara vaken hela nätterna för att se dom, Hallå.. det finns faktiskt video.. man kan spela in! ;) Det lustiga är att jag inte är trött än heller fast jag inte har sovit men jag förväntar mig att somna ovaggad ikväll :)
Ha en skön Lördagkväll
Kram Karin

5 kommentarer:

 1. Soffan blev ju kanonsnygg och kommer säkert att bli en supersänggavel.

  På väg norrut i julas passade jag på att besöka "Slott o Koja" i Mora (heter den inte så?) som du tipsat om tidigare. Vilken wonderful affär! Tackar igen för tipset.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej på dig! Länge sen jag kikat in hos dig. Här har du så mycket fint! Din kökssoffa är helt enkelt underbar, liksom gästsängen.
  Kul att du kikat in hos mig. Känn dig välkommen! Jag har valt att prova ha öppen blogg en tid, stänger jag igen och du vill ta del av den är det bara att maila mig! Trevlig helg! kram/ruffa

  SvaraRadera
 3. Jag kan också känna av när det är fullmåne,jag sover så dåligt och kikar man ut så..jaaha..det är månen som spökar,visst är det konstigt.
  Men du..woww...jag smäller av alltså..vilken fin soffa du har !!
  Nu när den är vitmålad o allt,och alla snygga kuddar...näääeee..jag blir galen alltså,en sån vill jag också ha,inte för att jag har någon plats,men ändå !
  Tack för all inspiration du sprider i vårt avlånga land...
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Soffan är sååå fin!!!! Tokgillar gamla träsoffor så denna föll mig i smaken!

  Att inte sova är så jobbigt, jag snurrar också vissa nätter.....Hoppas att du idag vaknar utvilad! Kram!

  SvaraRadera
 5. Heeej!
  Det var ett tag sen jag var här märker jag..! Vilken vacker kökssoffa!!!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin