fredag 18 januari 2008

På grönbete i hallarna

Idag har vi haft skoj må ni tro! :)Vi har varit i den stora huvudstaden. Lasse har bringat lite oreda i den annars så rediga Stockholmstrafiken genom att köra mot enkelriktat och jag har tillbringat dagen med att gå vilse i hall C på Stockholmsmässan. När jag väl slapp ut därifrån så tillbringade jag resten av dagen med att gå vilse i dom andra mässanhallarna ;) Så, om ni som har varit på Formex idag har siktat en rödhårig kvinna med rufsigt hår och med lätt hysteri i blicken, irrandes omkring, till synes helt planlöst förbi samma montrar, typ hundra gånger så var det jag! Hur jag än bar mig åt så hittade jag inte ut!! Jag hade till och med en karta och montrarna är ju som bekant numrerade men ändå gick det inte.En gång trodde jag att jag var i ena ändan av hallen men sen visade det sig att jag var i andra änden. En gång trodde jag att jag var i hall C men jag var i hall A. En annan gång trodde jag att jag var i hall A men då var jag i hall C. Ett tag visste jag inte alls var jag var... då fick jag lov att fika lite. Man blir ju genast lite gladare när man har mumsat i sig en muffins och druckit lite kaffe ur en pappmugg ;) Innan fikat var det riktigt nära att jag gjorde slut med mig själv för då var jag väldigt jobbig ;) Jag tycker att varje monter skulle ha gps-kordinater så att man kan knappa in dom i sin lilla telefon, det skulle underlätta väldigt mycket för mig i alla fall, annars får jag väl ta med mig ett jättestort kompass nästa gång :)Till saken hör att jag har ett bra lokalsinne .. näää, skratta inte nu.. det är sant, när jag är utomhus men så fort jag kommer in någonstans blir det helt kortslutning i den delen av hjärnan. Med Lasse är det tvärt om, han har ett rätt kasst lokalsinne ute, därav färden mot enkelriktat men när han är med mig på mässan tar han täten, pekar med hela handen och leder sina mannar (mig då alltså) felfritt genom alla hallar och allt däremellan.Eftersom vår kamera har fått spunk och det förmodligen kommer att cirkulera tusen bilder från mässan bjuder jag istället på lite våriga fina bilder som jag har lånat från House Doctor, som för övrigt inte alls ville låta mig bo i deras monter ;)


Nu ska jag ta mig ett välförtjänt bad och lägga mina fötter på is ;)
Ha en jättemysig helg!
Kram Karin alias "orienteraren"12 kommentarer:

 1. Sååå mycket fint på bilderna! Många " vill-ha grejor" ;o).

  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 2. He, he, he, he, he.......
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är väl bra härlig du....
  Du kom i allafall ut till slut och hem!
  Så vila dina fötter och mys ett tag innan John blund kommer.

  Miamaria

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att du hittade ut till slut (fniss) Jättefin blogg med många fina bilder...nu ska jag titta lite mera här inne. Kram o Trevlig helg / Paula (ny i blogg världen)

  SvaraRadera
 5. Haha ja men det är ju ett rätt bra ställe att vara vilse på! Att vara omgiven av en massa vacker inredning och nära till god fika undelättar ju något :)
  Jag är avis ska du veta! Jag skulle åka till Formex och gå vilse direkt om det gick!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hihi...PRECIS som jag..förtutom att jag har kasst lokalsinne UTOMHUS också. :-)

  Håller med om GPS på mässmontrar...det borde vara obligatoriskt.

  Eller typ ledhundar. "Fido...mässhall A, monter 14" och så bara dras man iväg där av en ivrigt sökande jyckepycke. Inte så tokigt va? :-)

  Kram Bea

  SvaraRadera
 7. Skrattar så jag kiknar...fniss.....KRamis och fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 8. Ha ha ha du är tokig du:) Men det är faktiskt inte så lätt att hitta på mässan! Antar att det var mycket vackra ting som visades upp i montrarna?

  Mmm mycket fina saker från House Doctor!

  Ha en skön lördag!

  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 9. Sååå mycket fint! Vilken tur att du hittade hem fniss.......:)

  SvaraRadera
 10. Vi är glada att du hittade hem till datorn igen. (kanske Inga hjälpte dig hitta ut)/Kram Bitte

  SvaraRadera
 11. Hihi, du är rolig du. Synd att den inbyggda GPS:en inte fungerade men du fick säkert se ett och annat på dina irrfärder. Tänk om man fått vara där...

  SvaraRadera
 12. House Doctor säljer SÅ vackra saker!

  <3

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin