fredag 8 februari 2008

Hela veckans nöje

Hej hopp där ute i rymden!
Nu var det ett tag sen det hände någonting spännande här på bloggen :) Nåja jag kan avslöja att jag har varit synnerligen upptagen med diverse spännande åtaganden såsom jobb och hem och sånt ni vet... jag har dock hunnit roa mig lite med en och annan skvätt med målarfärg också. Jag har åter igen dekorerat parketten med ett fantastiskt vackert stänkmönster och den här gången hade jag linoljefärg till hjälp ;) Detta lagom när Lasse hade sanerat detsamma golvet från föregående dekoration, då med v-slip. Han låter hälsa att han är jätteglad och tycker väldigt mycket om mig när jag gör så ;)

Nu undrar ni kanske vad jag har sysselsatt mina rastlösa händer med för spännande projekt den här veckan och jag ska inte hålla er på halster :)

Jag har målat byrån :) Hur den såg ut före kan ni se här. Den har inte fått några handtag än för jag vet inte riktigt hur jag ska göra, så den får stå och mogna lite först ;)


Jag har ett litet tips till alla som ska måla en byrå. Märk lådorna i vilken ordning dom ska sitta och håll sen reda på hur ni har gjort ;) Det är rätt frustrerande när lådorna inte passar efter märkningen utan huller om buller istället. Då står man där och undrar om svampen man hade i maten inte var till för matlagning eller om systemet man märkte efter var hemligt ;)Ha nu en riktigt skön helg och en mysig fredagkväll


Kram Karin

21 kommentarer:

 1. Va snygg din byrå blev målad! Och en sådan snygg byst på den!!! Trevlig helg!! Mari.

  SvaraRadera
 2. Åh så fin den blev! Trots svampen.... :)
  kram!

  SvaraRadera
 3. Åååh, det blir så fint med vitt! Jag har massor av saker som jag skall måla härhemma. Har nu varit inne på din blogg och läst på igen. Tack för dina bra målartips! En liten fråga: behöver man mattslipa möbeln efter målartvättsprayen?

  SvaraRadera
 4. Hi hi du är för rolig du;)
  Åh så vacker byrån blev! Underbar! Liksom bysten ovanpå:)Den är superfin!

  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 5. Godkväll eller godnatt ska man nog säga vid den här tiden. Hittat hit via Rost & rosor. Massor av inspirerande bilder och underhållande text som får mig att skratta gott. Återkommer gärna hit.
  Ha en skön helg. Mvh Gunilla

  SvaraRadera
 6. Tänk vad lite vit färg kan göra! Så fin!!! Härlig sida som jag gärna kommer tillbaka till.
  Ha en mysig helg. Kram, Carina

  SvaraRadera
 7. Ja jag har undrat vad du har hållit på med. Förstår att du inte ligger på latsidan. Trodde kanske att du gett dig i kast med din nya soffa. Byrån har verkligen blivit fin. Ett riktigt lyft. Lite längre fram i vår skall jag också måla en del saker här hemma. Har lite annat som skall göras innan dess - har en hel del sömnadsarbeten som skall fixas.
  Godnatt!

  SvaraRadera
 8. Du är verkligen ambitiös! Och så snyggt det blir! Byrån blev verkligen super! Låter spännande med stänkmålning på golvet.
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram Randi

  SvaraRadera
 9. Byrån blev underbar...och kvinnan som står ovenpå, skulle jag mer än gärna vilja ha!

  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 10. Jättefin blev byrån.Du har så fina saker ovanpå.Din Lasse verkar så sympatisk.Ha en bra dag kram Katta ;)

  SvaraRadera
 11. Nämen vad fin byrån blev !!
  Tänk man slutar aldrig att förvånas över denna vitfärg..vad den gör för alla möbler och hem..som trolleri..såååå snyggt !
  Kram Anette

  SvaraRadera
 12. Hej Karin!
  Vad fint det blev! Och du skriver för roligt, jag har nästan alltid fnissar högt när jag är inne och hälsar på här hos dig! Jag är ÖVERTYGAD om att din kära man med glädje städar undan färgstänk efter dig! ;-) (Vilken man skulle inte göra det, menar jag??????)

  Stor kram & ha en skön helg!

  SvaraRadera
 13. JA, vad fin den blev och så vackerr den är dekorerad....

  HA´en skön lördag!
  Miamaria

  SvaraRadera
 14. Ja den blev verkligen fin, att vitt är så fint,,,,man tröttnar aldrig på den färgen.

  Ha en mysig melodislagerlördag kram Annelie

  SvaraRadera
 15. Hej! Ja du är roligt du : ) Jag får mig alltid ett gott skratt av att titta in hos dit!

  Det där med byrålådor kan vara lurigt. Jag lånade ut en byrå till några i två års tid. När jag hämtade igen sa de att den hade varit bra förutom att lådorna inte gick att stänga. Men herregud...de hade suttit i fel ordning i två år!

  Det skulle ju aldriv vi göra? Näää...

  Godvkäll : )

  SvaraRadera
 16. Jättefint!!!!!! Vitt är Vitt och så är det bara , allt blir så vackert. Så fina saker uppe på med,"krukan" var ju underbar.Är den från Unnerstad ?
  Väntar med spänning på Handplockats nya lokal , då kommer jag som ett skott. Kram på dig /Bitte

  SvaraRadera
 17. Hahaaahaaa...har suttit och läst dina inlägg och suttit och skrattat en hel del! Du är ju för kul! Tänkte länka dig, om det är ok? Vill ju inte missa dina roliga inlägg!

  By the way, byrån blev kanonfin!!

  SvaraRadera
 18. Vad fin den blev... Och knoppar är svårt. Kanske i vitt porslin?
  Får nog snart ta mig i kragen och ta fram penseln här också... objekten hopar sig längs med väggarna i källaren :)

  Kram
  m
  Mia

  SvaraRadera
 19. Det blev ju jättefint. Visst är det roligt att kladda med målarfärg. Jag är glad att jag har en verkstad där jag kan stänka hur mycket jag vill. Åh det där med lådor. Men du kan ju tänka dig när man renoverar fönster och plockar ur en ruta som har 4 hörn och 2 sidor, det blir 8 möjliga och är fönstret spröjsat med 3 rutor så kan man hålla på i oändlighet med att vrida och vända, för som med gamla lådor så är inte gamla fönster vinkelräta. Kram /linnea-maria

  SvaraRadera
 20. Hej Karin,

  Jag hittade till din trevliga blogg idag! Vad fint det blev med byrån, vilken enorm skillnad lite färg kan göra! Det blev en helt annan möbel!


  Med vänlig hälsning
  Jessica

  SvaraRadera
 21. Tänk va vit färg kan göra. Kan inte tro att man kommer att tröttna på vitt någonsin. Byrån blev verkligen jättefin. Jag har köpt en gammal chiffonjè på loppis, bara 200 kronor, som ska bli vit, längtar tills jag får börja. Ha de bra. Liselott (Systrarna vitt)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin