lördag 16 februari 2008

In med ännu mera nytt

Hur sexigt är det med garderober? Kanske inte så värst men det är vad jag har sysslat med den här veckan. Går man på besök hos Mr Kamprad så är det väl inte den högsta önskan att köpa med sig garderober hem ;) Jag kan tänka mig en del annat som är mycket roligare. Nåja jag kan för den delen faktiskt tänka mig några andra ställen som är mycket mer i min smak än det stora varuhuset är :) Nu var det ju dock inte min smak som skulle tillfredsställas utan den kräsna 16-åringens vilkens högsta önskan är att få bo i nämnda varuhus ;)Inte riktigt färdigt än men en tanke i alla fall.. hmm hon kom hem med 20 par skor så det behövs rejält med förvaring


Färgskalan som jag har tänkt. Återstår att se om den tanken kan smitta av sig på den hormonstinna tonåringen :) Väggarna är svagt grå. Och det är tänkt att det ska bli accenter med mörkbrunt, ek och rosa.

Jag funderar om man kan starta upp en affärsrörelse där man åker ut och monterar ihop IKEA-möbler ;) Den här veckan har jag skruvat och pluggat en del spånskivemöbler samt monterat en och annan invecklad taklampa ;) Jag kan rapportera att den söta rara tonåringen är mycket nöjd och glad att hon har sluppit alla gamla möbler :) Och Lasse har äntligen fått borra många hål i betongen igen.. som han har längtat ;)

Nu ska jag ta lördagkväll och hinka lite rötjut efter väl förättat värv. Jag ska nog bjussa Lasse på ett glas också för att han var så duktig och snäll och körde fram och tillbaka till Dalarna igår 65 mil blev det innan vi var hemma igen.

Ha en skön helg alla hallonbakelser där ute i rymden!

Kram Karin alias "snickarn"

11 kommentarer:

 1. Jo visst förtjänar du nu ett gott glas rödvin! Färgkombinationen du valt är en av mina favoriter. Brunt och rosa nyanser plus mörkt trä är alltid rätt. Ska bli spännande att följa projektet.
  Kram Randi

  SvaraRadera
 2. Tjingeling Pinlan!
  Håller med, Kamprad helt OK men visst finns det trevligare.
  Ihopmontering kan bli riktigt roligt ibland, kan till och med förena familjen i ett gott skratt men kanske snarare till något annat åt andra hållet. Njut av ditt rödtjut du så tar jag en wirre för dig!/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Fina färger, hoppas din dotter gillar dem! :)

  SvaraRadera
 4. Sewr alldeles perfekt it där komer din dotter att trivas...
  Miamaria

  SvaraRadera
 5. Oj, jag skriver som en kratta. Jag menar att din dotter kommer att trivas där så bra.

  SvaraRadera
 6. Ser riktigt snyggt ut - borde väl gå hem hos dottern! Gillar den enkla men snygga byrån väldigt mycket! Han är inte så dum ibland Kamprad ändå...lite nytt att blanda upp det gamla med! Ha en skön söndag! Kram

  SvaraRadera
 7. hihi. Jag som har jobbat på Ikea kan tala om att det finns speciella företag som är montörer av Ikea-möbler. Otroligt faktiskt!

  Ha en skön dag
  Kram Fröken Fägring

  SvaraRadera
 8. Härliga ungar!!!
  De vill inte som vi vill. Rätt spännande när de börjar stångas och visa sin egen vilja....

  Lycka till!

  Kram L

  SvaraRadera
 9. Vad bra att ha hela barnaskaran samlad igen:-)
  IKEA är nog ett sånt där Mecka för ungdomar som inte riktigt har förstått tjusningen med gammalt/nött/omgjort..men det går säkert över...fniss...eller oxå är hon "förstörd" för livet och vill bara ha nytt&fräscht;-)
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 10. Klart du ska ha ett glas rött efter att ha lekt snickare! Ser riktigt fint ut! kram

  SvaraRadera
 11. Haha..ja vad är det med tonåringarna och kärleken till Kamprad?;)
  Fast jag håller med. IKEA har mycket fint. Just de malm tycker jag är så fina byråer!
  För att inte tala om allt "kimskrams" där man kan fynda massor av fina saker:)

  Rosa och brunt borde väl vara färger som faller dottern på läppen!

  Kram Susanne

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin