söndag 17 februari 2008

Rockad

God Söndagkväll på er alla där ute i rymden! Hoppas ni har haft en skön helg. Här hemma i 90-talspalatset har jag åter igen lyckats briljera med min utsökta känsla för timing.


Det kan nämligen hända att jag faktiskt har hunnit med ett och annat utöver att montera IKEA-möbler och jobba ;) Till hela familjens ohöljda förtjusning har jag inrättat verkstad i matrummet igen ;)


Som ni ser har jag lagt papp på hela bordet, till Lasses stora glädje. På det här viset slipper han sanera bordet från stänk och kladd.. kanske ;) Det är tur att vi har ett alternativt bord att sitta vid när vi ska inta våra kulinariska måltider ......... det lilla loppisbordet som fick en plats som arbetsbord i vårt lilla minimala kök. Egentligen får det inte plats men efter en framtvingad rockad av alla, enligt tonåringen, gamla fula möbler ;) fick det tillfälligt agera köksinredning :) Det blev så fint och bra så jag önskar att vi hade ett lite lite större kök så att bordet kunde bli ett permanent inslag där :) Men köket är så litet så att även med nedvikta klaffar blir det så trångt så att man måste puffa lite på bordet när man ska in i lådor och skåp. Lasse brukar låta undslippa en del trötta små suckar när han grejar i köket :) Han fullkomligt älskar mina charmiga, kreativa lösningar! ;)

Ha en skön vecka alla raringar där ute!

Kram Karin

26 kommentarer:

 1. De flesta platser funkar som pysselverkstad. Bara man själv vill så :)
  Vad fint det blev med bordet i köket!
  Ha en fin kväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev med bordet i köket!
  Jag pysslar alltid i matsalen & målar.
  Mvh irene

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att det händer så mycket hemma hos dig!! Ommböleringar, nya rum och skaer som får vit färg på sig! Man blir inspirerad av att greja här hemma också!

  Hoppas att helgen varit toppen! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jadu, Haha. Din karl står ut han. Så snäll han är ;)

  SvaraRadera
 5. JAg har också vardagsrummet och pysslar i gissa om det är jobbigt.....Ser att du målat och ståtti....Matbordet ser så fint ut...

  HA´en bra måndag!
  Miamaria

  SvaraRadera
 6. Otroligt fina bilder som vanligt, sååå fint hemma hos dig :-)! Ja det är ett problem det där med all målning man håller på med...Just nu pågår målning här med av x antal möbler! Som tur var är pojkarnas sovrum under pausad renovering så jag kan hålla till och måla där inne. Ha en skön vecka! Kram, Anette

  SvaraRadera
 7. Ser väldigt mysigt ut:)
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 8. Du är rolig du...
  Bordet passar ju in alldeles utmärkt i ditt kök. Finns det hjärterum så finns det .........
  Visst är det härligt med alla fynd man gör och kan göra om precis som man vill ah dem. Familjen ska bara vara glad att man inte går och köper möblerna färdiga i en svindyr affär. Det brukar jag använda som argument. Hihi Kram /Hanna

  SvaraRadera
 9. Bara man vill brukar det fungera. Bordet vart jätte fint.

  SvaraRadera
 10. Hahahah, det skulle lika gärna kunna vara hemma hos mig, för här målas det också för fullt, vitt,vitt,vitt, och så lite krämfärgat och svart!

  Kram, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 11. Hihi, ja men fint blir det! Jag blir så sugen på att göra om hela lägenheten och måla om allt i vitt! Men tror tyvärr inte att det skulle uppskattas av hyresvärden... Han gillar furu, plastmattor och gula tapeter han! Trevlig målning! /Anna

  SvaraRadera
 12. Sååå flitig du är..målar ocg donar..
  Jag vet precis hur det är..man kan inte ha så opraktiskt snyggt som man skulleviljs..övriga familjen bara grymtar ;)
  Jag skulle gärna vilja ha en stor spegel så där käckt lutat mot en vägg..men gubben skulle väl få spader..varför kan inte dom tänka liiite opraktiskt i alla fall..bara det är snyggt..det är mitt motto (som jag ofta får höra här hemma...)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 13. Oj så du fixar och donar och fint blir det! Vilket vackert bord och duken på älskar jag!!! Ha en bra ny vecka! Mari.

  SvaraRadera
 14. Min man blir galen när jag ska börja måla...du kladdar, smutsar ner och så blir det hela tiden nya målarprojekt som skall bli klar.
  Nu har jag tagit hela groventren istället...där får mina målarsaker vara kvar hur länge JAG vill.

  Bordet...så fint.

  kram från mig / Annelie

  SvaraRadera
 15. Hahaaa, återigen sitter jag och skrattar åt dina roliga texter! :-) Du skriver härligt!! Tack för kommentaren hos mig! Visste inte om jag skulle våga publicera alla kbnäppa egenskaper man har, men men...

  Bordet är underbart!! Den skulle passa utmärkt här hos mig ;-)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 16. Jättegulligt loppisbord.
  Lycka till med all målning!
  /madelene

  SvaraRadera
 17. Oj vad du fixar och hinner! Jaa där ligger man i lä :-) Ha det bra, kram Malin

  SvaraRadera
 18. Kul! Jag målar också i matsalsrummet o alla hemma hos mig uppskattar det sååå mycke!

  Vilka fina grejer du har, skall bli kul att se dem färdiga och i användning.

  Återkommer "hem till dig" ofta.

  Kram L

  SvaraRadera
 19. Hej! VAd du står i och arbetar! Snyggt blir det också : ) Bra det där med papp...kanske skulle också jag prova den någon gång. Jag ligger inte direkt på plussidan hos min sambo...

  /Skatan

  SvaraRadera
 20. Förstår att du gärna vill ha kvar bordet i köket, för det är sååå fint!

  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 21. Hmmm, det är bara ett av mina barn som jag fortfarande får inreda som jag vill åt. Du skall se dotterns rum (din verkar ju åtminstone vilja ha vitt....)

  Jag skall lägga in bilder på hennes rum någon dag.

  Trevligt att du tittade in hos mig.

  Kram L

  SvaraRadera
 22. You rock

  himmel vad jag blev målar sugen nu =)

  får väl klösa lös lite tid =)

  ha en kalasbra tisdag

  SvaraRadera
 23. Låter som om det skulle vara gående bord hemma hos er numera *s*.
  Ha en fortsatt bra onsdag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 24. halloj! nu har jag lusläst dina målningstips här längre ner och inhandlat V-slip... verkstad i matrummet har vi hemma med (fast inte så ordentligt med skyddspapp som du har, hihi!)
  Kram!
  S.

  SvaraRadera
 25. Hej du! va fint du har det...Det skåpet är otroligt snyggt! har själv köpt ett fint ekskåp som jag ska måla om i vitt..sen ska det iväg till min o gubbens stuga.När man ser dina bilder så vill man så mycket! Kramiz Gunilla

  SvaraRadera
 26. Åh, nu blir jag avis... en sån där knopplist har jag varit på jakt efter bra länge ;)

  Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin