onsdag 20 februari 2008

Våriga julisar

Det kom ett litet efterlängtat paket på postenDen här gången kom det till min glädje i brevlådan :) Eftersom jag hade stålsatt mig för att klara ut ytterligare en paketutlämning på det lokala haket, blev jag glatt överraskad över att slippa gå igenom den prövningen en gång till ;) Hur det brukar gå till när man med mössan i handen går och hämtar synnerligen efterlängtade försändelser kan du läsa om här :)Ni kanske undrar om jag ska sluta babbla och visa vad som kom i paketet någon gång... mmm jag ser att ni nickar frenetiskt på era små vackra huvuden, ni är rätt nyfikna kanske ;) Nåja det kom en ........ liten bok. En mycket vacker liten bok som jag har suktat efter rätt så länge. Nu är det ju alldeles fantastiskt vilken tur man har, att såna här små godsaker bara är ett tangentbordsklick bort. Det här med näthandel är guds gåva till kvinnan och skärselden för plånboken. Nu ska ni veta, att det var på det viset att jag faktiskt inte fick någon julklapp i julas så jag bestämde mig för att jag behövde en i efterskott. Sen bestämde jag att jag behövde en julklapp till för jag köpte liksom en bok idag också ;) Vi får se om jag kanske behöver en julklapp imorgon också ;)


Ha en skön kväll
Kram Karin

16 kommentarer:

 1. Bra idé! Jag behöver lite julklappar året runt och för tidiga födelsedagspresenter och för sena namnsdagspresenter och........ :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Mycket bra idé!!!Jag kan tänka mig lite presenter lite då och då!Belöningar m.m........Och visst belönar jag mig också.Vem skulle annars göra det:)Ha det gott/Kram Heléne

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, julklappar året runt det vore nåt.
  Vilken härlig bok, nya vita inspirationsbilder och kanske ett och annat tips.

  Ha en bra onsdag/ kramissar Annelie

  SvaraRadera
 4. Tror att jag också skulle behöva några julklappar!!!!! Vad skönt att du slapp gå och hämta ditt paket den här gången, hihi. Boken ser jättefin ut!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Christmas every day!!! Ta patent på den idén, Krutan!!! Jag köper den med hull och hår och ska lobba och blogga om att den blir verklighet *smider planer och vässar argumenten nu*

  Vilken härlig bok den verkar vara!!! När du tröttnar, teleportera den till mig, ok? ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken bra idé :D

  Boken ser ljuvlig ut verkligen! Önskar dig en superfin kväll,

  Kram Jes

  SvaraRadera
 7. Wow vilken underbar blogg du har!

  Precis i min smak!

  I´ll be back :-)

  SvaraRadera
 8. Alldeles korrekt!

  Trevlig läsning/njutning

  Ha´det så gott!
  Miamaria

  SvaraRadera
 9. Man behöver alltid lite julklappar, ellerhur?! Och påskpresenter, och midsommargåvor och.... ja...
  Den boken skulle jag gääärna vilja bläddra i:)
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 10. Julklappar vill vi ha! Jämt! Vilken fin bok och ja , visst är det härligt och farligt enkelt med dessa nätbutiker! Ja, du ser ju bara min lista med alla frestande ställen, fy fasen va mycket man vill ha: ) Mari.

  SvaraRadera
 11. Det är så fantastiskt roligt att läsa det du skriver. Blir alltid på bättre humör efter dina inlägg. För att inte tala om vad mycket fint du har att titta på. Tack för det!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 12. Boken ser jätte härlig ut, nu blev jag nyfiken på att se bilderna. Man vill bara krypa upp i sin soffa med boken och en kopp té.

  kram och ha en skön kväll

  SvaraRadera
 13. Åååååh, jag som fyller år snart. Vilken bra idé att köpa en present till sig själv. Den där boken såg ju alldeles underbar ut.

  Kram L

  ps jag har också målarverkstad i matsalen....

  SvaraRadera
 14. hi hi...jag brukar köpa julklappar till mig själv både i förskott och efterskott....undrar hur många månader på vardera håll man kan kalla köp för julklappar! Boken ser väldigt mysig ut, är den lika fin som den ser ut??

  Ha det gott, kram!

  SvaraRadera
 15. Hej!
  Har precis hittat in till dig via "Tidsmästarinnan". Det verkar vara en blogg i min smak.

  Gillade skarpt din lektion i målarfärg!!

  Är det ok att jag länkar dig?

  Nu ska jag fortsätta läsa...

  Ha en skön helg!

  KRam Willwira

  Du är välkommen in till mig på morkarinstappa.blogspot.com

  SvaraRadera
 16. Jag älskar egna julklappar! Då får man preciiis vad man vill ha. Konstigt att julaftonen varar så länge nu i vuxnare tider... ;)

  Trevlig helg!
  Kram.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin