onsdag 28 maj 2008

Arga leken

Hej på er där ute i bloggosfären!Jag vill tacka så mycket för alla fina gulliga kommentarer. Inte trodde jag att ni saknat mig så mycket och det värmer ända in i hjärteroten :)Jag har inte så mycket att säga eller berätta idag men jag lämnar ett litet livstecken så ni inte tror att jag gått och fått dåndimpen igen ;) I helgen hade jag dock tänkt mig att slipa lite på underredet till parksoffan igen. Vi fick ärva den och två till i samma skick när vi tog över torpet. Vi kör lite arga leken just nu underredet och jag. Varje gång jag kommer ut till stugan för att vattna lite blommor eller bara njuta av en stunds rofylld tystnad så står den där och stirrar på mig och vi blänger på varandra så fort jag kör in på gården med bilen ;) Den tycks säga; "Hallå där tunnis kom igen om du törs!" Och jag blänger med onda ögat och replikerar; "Jag ska nog ta dig en vacker dag och då är du inte ens värd skrotpengar!"


Den ser inte mycket ut för världen just nu men jag har en tanke... :) Måste nog ta en tur till brä´gårn också... om man vill ha något att sitta på ;)

Ha en skön onsdagkväll

Kram Karin alias skrotnissen

14 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag kan tänka mig att den där bänken kommer att vara väldigt glad och tacksam en dag :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tror nog att bänken kommer bli jättefin när du är klar med den.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Hihi, undrar vem som ger sig först?
  Soffan kommer nog bli så glad sen när den fått ny outfit!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 4. Jaså, det är till att roa sig med att leka arga leken med bänken?!? *fnissar*

  Väntar med spänning på förvandlingen!

  Kramar
  Flisan

  SvaraRadera
 5. Så kul att du är tillbaka har saknat dina trevliga inlägg ;)

  Kram Helène

  SvaraRadera
 6. Hej bästa Krutan, tack och lov att du är tillbaka nu äntligen!!

  På bänken bara, jag håller på dig!!
  Ta'n bara!

  Kram!
  S

  SvaraRadera
 7. Jag tror oxå att det behövs en tur till brädgården...fniss...så att bänken får så han tiger;-)
  Jag är lite uppspelt idag för vi har fått besked om att det är OK att bygga en liten stuga på tomten nere vid sjön...bara Naturvårdsverket säger ja sen oxå...och att husritningen ser bra ut,men vi är på väg iaf:-)
  Ja,det blir inte alldeles vid stranden,men det är inom strandskyddet och bara några båthus nedanför.
  Håll tummarna för att det inte blir några problem är du snäll.
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 8. Håller med dig, den såg inge vidare ut. Skall bli kul att se efter rekonditioneringen.
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 9. Bänken kommer inte att känna igen sig när du blir klar med den! Men den kommer nog att bli tacksam för lite omvårdnad! :-) Ska bli kul att se resultatet!

  Kram Åse

  SvaraRadera
 10. ja du , den bänken ser lite ankommen ut men bara ni har blängt färdigt och du har vunnit arga leken så blir den nog väldigt fin:)
  kram karina

  SvaraRadera
 11. Vad härligt Karin att du är tillbaka !!
  Har saknat dig !
  Många kramar Bitte

  SvaraRadera
 12. Hej Karin!

  Så härligt att du är tillbaka! Jag har saknat dina inlägg må du tro:)

  Jag är helt säker på att bänken kommer att förvandlas till något underbart!

  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 13. Vad skönt att Du inte (heller) är utan väntande projekt som påkallar uppmärksamhet emellenåt! Till slut brukar man få lov att ta tag i dem för att få ro i kroppen, men fortsätt Du att blänga ett tag till först, det är nog ingen som tar (det väntande) jobbet ifrån Dig... ;)

  Kram från Karin i Körsbärsgården som tycker att det är så kul att Du kommit tillbaka efter Din bloggpaus! :)

  SvaraRadera
 14. Åh, va glad jag blir att du är tillbaka. Har väntat SÅÅÅ! Den där bänken kommer bli fin tror jag. Ha en trevlig helg! Kram Hanna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin