söndag 25 maj 2008

Gubben i lådan

Oj oj oj!!
11 Mars det var ett bra tag sen. Här kan man snacka om att gå upp i rök och försvinna i intet och dyka upp som gubben i lådan igen :) Tack så jättemycket för att ni inte har övergivit den här dammande öde ekande bloggen :) Det värmer i mitt lilla kruthjärta när jag läser era hälsningar.
Jag brukar gå in i min grotta två månader varje år ;) Varje vår blir jag alldeles, alldeles trött och skulle sova varje ledig minut på dagen om jag bara fick och kunde. Numera har jag dock skådat sommarljuset och har betydligt mer energi än sist. Jag kan avslöja att efter målning av matbord har jag inte lyft en målarpensel förrens helt nyligen. Och under min tid i grottan har jag inte vänt ett enda blad i dom fina blanka vackra magasin som med en klockas regelbundenhet har trillat in i brevlådan. Jag har haft några att läsa ikapp och glädjande nog är målarklådan på återtåg igen :)
Vad har jag då för mig för klurigheter så här i majsolens sken då... inte så värst mycket faktiskt. Vi har haft konfirmation här hemma och då uppdagades att vi behövde komplettera köksarsenalen med en del nytt fint porslin och det blev jag ju inte så ledsen över om jag säger så ;) Hallå, man kan ju inte duka med ingenting, om ni förstår hur jag menar ;) Lasse förstod precis... kanske..
Just nu ligger mycket fokus ute i vår stuga och där har jag i dagarna målat färdigt sisådär hundra fönsterkarmar eller nåt.... (egentligen var det 6 st men kändes som många fler, typ hundra eller så) Nu står dom och väntar på bättre tider.... torktider ;) och istället för att sitta och titta när målarfärg torkar, (i det här fallet linoljefärg, då skulle man ju ha att titta på i en vecka eller nåt) så har jag roat mig med Lasses kompressor och blästrat lite på ett underrede till en parkbänk eller ja, lite var kanske att ta i i underkant. Fem lager färg var inte så lätt att få bort så vi fick ta fram sliptrissan till slut. Eller ja.. vi och vi, det kan hända att jag påbörjade och Lasse fick avsluta medan jag planterade lite fina blommor i stället ;) (näärå.. han slipade bara lite för att visa mig hehe... men drömma kan man ju..)
Ha det så jätteskönt där ute i rymden! Själv ska jag ta och smyga mig runt i lite bloggar och uppdatera mig lite.
Kram Kram
Krutan

21 kommentarer:

 1. Hej och välkommen tillbaka. Roligt att du dök upp igen....
  Skönt med en paus.....kan behövas.

  Men fullt upp hör jag och visst är det så det att aldrig slut, måla, slipa, måla slipa.........

  HA´en bra söndagskväll!!!!

  MiaMaria

  SvaraRadera
 2. Nämen Hej!!!!
  Vad roligt att du är tillbaka :) Har saknat dig och dina härliga inlägg :)
  Vad roligt att inspirationen är på G igen!
  ´Så du har köpt nytt porslin? Vad roligt :) Kanske vi får se det sen? Hoppas.
  Ha en bra kväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka.
  Ha en bra vecka.
  Mamma C

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Du & dina inlägg äro saknade :)

  Kramar
  flisan.

  SvaraRadera
 5. ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!! Attans vad jag blev orolig. Min favvobloggare helt spårlöst försvunnen! Vad ska man göra förutom vänta och vänta, hoppas på det bästa. Så ÄNTLIGEN är du här igen :-)

  Thank you!
  / Mariehill

  ps. Som "tog livet av" sin inrednignsblogg i brist på tid, ork, insiration mm. Har endast kvar Utsidan. ds.

  SvaraRadera
 6. Vad glad jag blir att du är här igen!!!! Hoppas att du nu är full av kraft och energi inför sommaren!
  Stor kram till dig! Jag har skanat dina inlägg!

  SvaraRadera
 7. Nämen hallå där !!
  Vad roligt att du är på gång igen,nog har man saknat dig alltid !!
  Vad härligt att höra att du är full av energi igen...
  Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Kan bara hålla med tidigare talare ;) Skönt att energin återvänder och kul att höra från dig.

  Carina

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Kul att "se" dig igen efter din idevila som man behöver ibland:-)
  Det är inte bara snö som har kommit fram IGEN,för en vecka sen var det en björn som stod på vägen när jag åkte hem från jobbet sent på kvällen...tro om han var lite förvirrad efter vinterdvalan...
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 10. Hej! vad roligt att du är tillbaka!! kram jennie

  SvaraRadera
 11. Välkommen tillbaka! Härligt att höra att energin är tillbaka.

  Så trevligt att du behöver införskaffa lite nytt porslin - sånt är alltid kul :-)

  Ha en bra vecka!

  Kram Åse

  SvaraRadera
 12. Ja pausa måste man ibland för att få lite perspektiv......men jätte välkommen tillbaka. Vi har ju dig på vår blogg, bland favoriterna
  Ha de
  Marina

  SvaraRadera
 13. Well hello! och hjärtligt välkommen ut ur "das grotto". Skönt att du är här igen!

  SvaraRadera
 14. Hej och välkommen tillbaks! Du har varit saknad!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 15. Hej Tjillevipp! Kul att se ett livstecken från dig. Ser att vi haft lite lika aktiviteter för oss med våra barn! Welcome back kan jag bara säga. Du är efterlängtad! Du ser väl snart vad jag haft för mig. Vänta du, du är snart där själv. He, He, He! Si di sä! Kramar Eva-Mari

  SvaraRadera
 16. Så trivelig at du er på bloggen igjen :-)

  klem

  SvaraRadera
 17. Nä men så roligt. Välkommen ut ur grottan.Ja, pausar i livet behövs helt klart. Har tittat in titt som tätt och väntat och längtat.
  Nytt porslin det låter härligt...
  Det låter som att du är på G, igen
  med slipning och målning med mer.

  En stor bamse kram Marie i Skarpnäck

  SvaraRadera
 18. Underbart att du är här igen! VÄLKOMMEN!!!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 19. Vad skönt för Dig att Du känner att energin börjar återvända och vad roligt för mig som saknat Dina härlig inlägg! Jag är säkert inte ensam om det. :)

  Kram från Karin i solig Körsbärsgård.

  SvaraRadera
 20. Åhh Karin, välkommen tillbaka! Jag har saknat dina härliga inlägg! Skönt att höra att du fått tillbaka energin. Förstår precis hur du menar, den där vårtröttheten/ deppigheten hugger tag i en ibland.. Ha det gott! Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin