söndag 1 juni 2008

Gräsligt värre


Oj oj oj


Idag har jag kört gräsklippare må ni tro.. fyra timmar på stäppen ;) för visst liknade gräsmattan stäppen på sina ställen, vi har nämligen lerjord hos oss och nu har den torkat och spruckit så där fint och gräset var tidvis mycket torrt och knastrande ;) Jooo.. man ska kanske inte klippa gräset när det är så här varmt och torrt men se det från den ljusa sidan, vilket jag väljer att göra :) Nu dör det nog och vi slipper klippa mer den här sommaren *MOAHAHAHA* *mitt hysteriska mycket-trött-på-att-klippa-gräs-skratt*


Jag tog med mig bikinin för att förena nytta med nöje. Tillverka D-vitamin en masse, medan jag motionerade gräsklipparen och mig själv. Och döm om min förvåning när jag upptäckte att bikinin hade krympt i vinter.... (den har i och för sig haft två vintrar på sig att krympa eftersom den inte ens var ute ur garderoben förra sommaren, nåja för all del, jag kanske tog fram den och tittade på den men mer var det inte). Det är tur att vårt torp ligger lite ensligt tänkte jag och slängde på mig dom minimala tygstyckena :)
lll
Det är mycket snack om uttrycket "vara snygg naken" ... jag tror jag satsar på att vara snygg påklädd i sommar för beach 2008 är visst redan här har jag hört ;) Nu händer det faktiskt att det passerar det en del folk förbi vår tomt, eftersom vi har en häststig där men, man får väl hoppas att man klipper gräset bakom en buske just då, om det nu skulle dyka upp någon ;) Och visst gjorde det det och inte var jag bakom någon buske heller... hoppas att dom inte var så lättskrämda


Hos oss är det Lasse som bär skulden för allt gräs... eller inte allt kanske, eftersom det faktiskt fanns gräs när vi tog över torpet, men han har egenhändigt planerat och planterat lika mycket till... minst ;) I vissa ljus kan det vara svårt att se var vår gräsmatta slutar och åkrarna börjar... såna syner hemsöker mig i mina drömmar ;)
lll
Så här lät det alldeles nyss från å ena sidan Lasse framför tv´n och å andra sidan en frenetiskt bloggande gräsklippartrött brutta;
l
Lasse: Va mycke storkar det är med i den här filmen...
Karin: Va? är det storkar med i den där filmen...
Lasse: Neej.. Peter Stormare är med i den här filmen...
l
Nu ska jag gå och sätta mig en stund på balkongen innan jag ska gå och göra natt bakom ögonlocken.
l
Ha en skön söndagkväll
Kram Karin alias gräsliga bruttan

18 kommentarer:

 1. Tja ba pinglan! Det där med bikinin skall du inte bry dig så mycket om, det finns fler av oss i den sitsen. Desto mer att tycka om!
  Skit under naglarna, det gillar jag den här tiden. Kommer just in från landet som börjar ändra färg från helgrönt till jordfärg, äntligen kan fröna komma i marken.
  Efter en dag med målning, plantering och ogräsrensning så känndes dushen skönt vill jag lova.
  Klipp på du, jag har en dräng som sköter den biten....fast inte gåendes så klart då hade jag fått göra det själv!!!=)/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hi,hi... Vad mysigt du skriver! Känner så väl igen mig i gräsklippningen... och bikinin ska vi inte tala om.*fniss*
  Kul att du vill vara med och tävla!
  kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Jag tror det är bikini-special i så gott som var enda tidning den här årstiden och det måste vara för att man ska köpa ny. Affärsidén är kanske att bikinin ska krympa under vinterhalvåret och därmed tvinga oss att investera i ännu en? Ja,ja...Hoppas hur som helst att gräset blev klippt och fint och att Du fick en D-vitaminkick! :)

  Kram från Karin i Körsbärsgården.

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du är tillbaka, tänk att man kan sakna "blogg-vänner" som man inte ens känner, så? Var riktigt orolig för dej....
  Kramar Anita B

  SvaraRadera
 5. Hihi, ja visst är det konstigt när bikinin krymper.. men ett par kärlekshandtag är bra att hålla i när åskan går! Visst är det härligt att kunna vara ute i trädgården och sola.. vi har trädgården ut mot storgatan i min by, så där är det en massa folk som blir skrämda varenda dag! =) Ha det gott! Kram /Anna

  SvaraRadera
 6. Du är tillbaka!!! Vad roligt, jag blir så glad! :-)

  Stor välkommen tillbaka-kram från Helena och Justus Juvel

  SvaraRadera
 7. mm... visst är det härligt att få gå i bikini. Tycker det är en mänsklig rättighet då man har egen tomt.
  Själv har jag blivit alltmer likgiltig inför folks blickar med åren. Det märkliga är att då jag var ung var jag smalare och MER generad. Nu brukar jag ibland få varna sonen att: snart kommer morsan utdundrande från duschen, å har glömt handduken. Varningen är då för HANS skull. Så han ska slippa bli generad :-D

  Hoppas vädret håller i sig som de lovat
  Kram
  Cattis

  SvaraRadera
 8. Ni ser verkli8gen ut att ha en gigantisk gräsmatta (men det är väl åkerutsikt också?) Och ikini är ju självklart när man ska klippa gräs;)

  Vad fint du arrangerat med Mårbackapelargonerna!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Bikini menade jag förstås:)

  Jag har en sak till dig på min blogg!

  SvaraRadera
 10. Kul att du är tillbaka. Att bikinin blivit mindre kanske kan bero på fukt i garderoben? Det problemet har jag här på Hallongränd 4 iaf. ;o)
  Kram från Annette

  SvaraRadera
 11. Underbart vacker blogg du har och härlig inredningssmak!

  SvaraRadera
 12. Åh vad härligt det ser ut.
  Här är en till som tycker att gräset växer för fort .
  Karin jag har fått fem frågor på min blogg som jag skickar vidare till dig .
  Kram på dig / Bitte
  (något nytt och spännande som kommit in i favoritshoppen ?)

  SvaraRadera
 13. Men vad braaa att du vaknat från vårdvalan...jag har kikat in till dig och klappat lite på din risiga, men söta soffa ett par gånger, men det har varit ödsligt tomt här länge. Och nu har det bara stänkt inlägg här...härligt!

  Gräsklippning...jotack, det skulle verkligen behövas...

  SvaraRadera
 14. Det va kul att du är tillbaka igen, jag känner igen det där att man på eftervintern bara är TRÖTT TRÖTT men som tur är så blir man piggare när solen äntligen börjar värma oss
  Hos oss är det sambon som sköter gräsmattan och jag rabbatterna, helt okej tycker jag. Kram Liselott

  SvaraRadera
 15. Kikar in för att kolla hur du har det. Och du bara roar dig som vanligt ;-)

  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 16. Kul att du är tillbaka!!
  Känner igen det där med bikinin.....min har verkligen också krympt.....!?
  Tänk på att det är lite charmigt shabby, med vildvuxna gräsmattor!Haha!!
  ha det gôtt!
  kram

  SvaraRadera
 17. Hej Karin! Allt väl med dig? Här regnar det idag. Helt ok efter många torra dagar. Jag har tack och lov ingen gigantisk matta att klippa. Min lilla tuva river man av på fem minuter. Lite trist, kan jag tycka. Jag skulle nog plantera ihjäl mig om jag kombinerades med din Lasse...

  Kul att se att du är i farten igen. Själv tar jag ännu sats. Även om det börjar klia alltmer i mina fingrar. Tack frö hälsningen hos mig förresten. Jag vet inte om jag svarade när jag läste den. Har för mig att det blev en sådan där akut "mamma-kom-nuuuuu" situation då jag fick rusa från datorn.

  Nåväl. Jag önskar dig en skön sommar!

  Kram.

  SvaraRadera
 18. Bara jag som tittar in. Vad gör du för något kul, eller är du i stugan hela dagarna?
  Kram Bodil

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin