fredag 29 augusti 2008

Den som inga byxor har ....

Jag dog och kom till himlen igen och igen och igen ....
Jag och min storastyster var på Formex igår :D verry najs fågelbajs! Som vanligt fick jag inte bo i House Doctors monter och inte i Nordal´s heller för den delen och som vanligt gick jag vilse, men den här gången fick jag sällskap av syster yster i förvirringen. Hon höll stånd länge men till slut fick vi lov att inse att vi inte visste var vi var någonstans och i vilken hall vi var hahaha..
l
l
Dagen måste räknas till den mer lyckade. På morgonen hade jag ingen jacka hemma, vi var vilse på mässan, min syster hade p-böter när hon kom till bilen och jag slarvade bort min mobiltelefon ;) Kan det bli bättre ;)
l

Så här ser det ut i vår hall för närvarande :) Jag håller på att fixa lite där ..... också hehehe.. Alla i min familj tycker att det är ootroligt charmigt och kul med allt fixande och målande .....not! Johanna i synnerhet idag
l
Hon hade en tjejkompis hemma idag som vi har känt sen hur länge som helst :)
l
- MAMMA!! Du har ju inga KLÄDER på dig (jag hittade inte mina målarbyxor och trosor och linne funkar jättebra att måla i)
l
- Jamen jag målar (Jag tycker alltid att det förklarar allting)
l
- GUUUD det kommer två KILLAR hit snart (med lätt panik i rösten) eeh.. men dom brukar ringa innan dom kommer såå ...
l
l
Ha en skön helg
l
Kram Karin alias "pinsamma mamman"

17 kommentarer:

 1. fniss...roliga du.....Ska bli kul att se klart måleriprojekt med massor av formex inspiration inblandat!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hahahah det låter som en super luýckad dag på mässan. Liiite pinit för dottern, med en mamma som målar i bara underkläderna. Men desto mindre färg på kläderna. Ha en bra helg.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Å gud vad jag älskar läsa din blogg!! Du skriver så roligt och igenkännande, och ger mig många goda skratt!!!

  SvaraRadera
 4. Ha, ha, ha... så kul! Sådär har jag också sett ut när jag målat kan jag tala om... men mina barn är ju inte så stora ännu så de har inte brytt sig. Måste nog tänka på det om detta "loppis/auktion/shabby/fixar-stadiet" ska hålla i sig :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. hi, hi vad skön du verkar;) härlig tjej:)Lyllo som fått gå på Formex...bara lite avis...

  trevlig helg!

  kram

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha.... ja du är för rolig jag älskar att läsa dina inlägg du kan ju få en att sätta morgonkaffet i halsen ha ha ha......

  SvaraRadera
 7. Hahah ja jag kan också se ut lite hur som helst när jag målar!
  Vad roligt att gå på Formex. Kan tänka mig att det var sååå kul!
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Du har verkligen förmågan att fånga den dråpliga verkligheten i ord! Så roligt att läsa! Ser fram emot dina hallbilder.

  SvaraRadera
 9. Hihi, sicken pinsam mamma du är då ;-) *fniss* Och skönt att höra att det inte bara är jag som går vilse på mässor, trist bara med en förlorad mobiltelefon och en bot! kram

  SvaraRadera
 10. Åh du är så rolig Karin, jag bara älskar att läsa din blogg.
  (kanske för att jag känner igen så mycket ) Hittar man inte målarbrallorna så gör man inte , man kan väl inte slösa tid på det när det är målning på gång , kakelfogarna har jag för länge sedan målat med vanlig vit lackfärg, och vad gör det om hundra år , då bor ju inte jag här .
  ps kom ihåg att rapportera om det händer något kul i din stad . Förresten händer det mycket i min stad ,härom veckan öppnade en ny shop som heter Studio 21. Rätt så häftig och ursnygg lokal.
  Kram igen Bitte

  SvaraRadera
 11. Tack för ditt roliga inlägg hihihi.
  Tycker också att man ska få måla trots sin klädsel ; D Man måste ju få utöva sin konst trots allt. fniss ;)Vet precis hur mina tonårsdöttrar skulle reagera ;)

  Ha en underbar Lördagskväll
  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 12. Tja ba Pinglan! Hinner presis läsa ditt inlägg innan jag skall bli serverad sen lördagsmiddag av min otroligt gulliga make. Sitter här med värkande nacke efter målning av del 1 av taket. ( Gysinge vit matt oljefärg). Helt underbar färg att måla med men det förstår inte min nacke som värker ändå.
  Trosor och överdel är helt OK tycker jag. Själv har jag ett par målarbyxor som snart står för sig själv när jag tar av mig dem..... av färg förståss!
  Kram Eva-mari

  SvaraRadera
 13. Underbart! Kan för mitt liv dock inte föreställa mig målandes i trosor och linne just nu. Huvva vilken syn! Elefantvarning... Förstår att formex var häftigt. Hm, någon gång...då skall också jag...

  Fortsatt trevlig helg.

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 14. hahahaha, ja men huvudsaken var ju att det var bra i målning syfte, resterande detaljer är ju pettitesser:P
  Älskar dina inlägg, man känner så väl igen sig. Skönt att höra att man inte är ensam
  Kram Emma

  SvaraRadera
 15. Ja fy fasiken för den där känslan...

  Jasså du har firat 40 idag?! Stort grattis till dig härliga underhållare :)

  Kram och sov gott!!

  Och ja, jag lär hänga här i morgon tidigt för att se vad du har hittat på ;-)

  SvaraRadera
 16. Hej Karin!! Ooo... innan klockan slår tolv passar jag på att önska dig ett stort GRATTIS på din födelsedag!!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 17. Nu har jag hittat hit! Vilket vackert hem, måste genast kika runt!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin