lördag 23 augusti 2008

Dikesrensning

Idag mina vänner har vi gjort lite samhällsnytta och miljötänkandet har stått högt upp på dagordningen.

Nu tror ni väl att vi har gått och rensat i dikena efter vägarna hihihi.. inte alls bara ett dike på väg till stugan. När vi var på väg ut dit idag fick jag se en grej som låg i diket..

Woosh förbi diket
-Den där vill jag ha *ropar högt i Lasses öra*
-VA! *kollar för att se om jag skämtar*

När han har fått klart för sig att jag menar allvar bromsar och vänder han bilen om än motvillligt och jag får hoppa ur och lasta in...


.... en liten korgstol som låg och skräpade i diket :) lite smutsig och en aning trasig men inget som påverkar sittkomforten. Lasse var nog lite orolig att jag skulle vilja ha den inomhus ;) men den får stå i ett hörn i trädgården och inbjuda till en stunds vila och lugn och ro.

Ha en skön Lördag kväll

Kram Karin alias "uppsamlar´n"

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Man kan fynda lite överallt :) Kul!
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. Tänk vad mycket man kan hitta i diket. Det är inte bara plåtburkar där. Blev ju fint i trädgården, där den står.
  Kram Mamma c

  SvaraRadera
 3. Der är tur att du har ögona med dig!
  Jag förstår Lasses oro över att du eventuellt ville ha den charmiga stolen inne i huset...men det är ju tur att du hittade en erfaren en som klarar pall av att stå ute i trädgården...fniss...utan att klaga allt för mycket;-)
  Ha en skön söndag!
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 4. Men vilken tur du har som hittar sådana skatter i dikena! Tror hela Sveriges blogg-befolkning kommer gå ut längs vägarna och leta i dikena nu! ;) Den blev jättefin där i trädgården.. Hoppas du haft en trevlig helg! Kram /Anna

  SvaraRadera
 5. Heej "lumpis" ;D !!!
  Tack för din kommentar, såå glad bidde jag!
  Som vanligt skratta jag högt åt dina inlägg, du skriver alldeles uuunderbart med glimten i ögat o man känner ju igen sej...haha men du verkar himla snabbtänkt som ser fynd sådär, jag skulle nog hunnit hem o sen kommit på att jag såg nåt i diket haha
  Stor kram på dej ;D / K

  SvaraRadera
 6. Dåre där ;-) Underbart fynd!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin