fredag 15 augusti 2008

Jag har en plan!

Men säg inget till Lasse för att han vet inte om det riktigt än ;) Jag hade tänkt kläcka planen på ett lugnt och sansat, sakligt och genomtänkt sätt... eller hur.. not! Det blir väl som vanligt förstår jag ;)


- Laasseee (med ett lite gulligt tonfall)
- Jaaa.. (lite dröjande, jag tror att han börjar känna igen det här)
- Duuu.. vet du vad jag tänkte...
- Nej vad tänkte du..Sen fullkomligt överfaller jag honom med min fantastiska plan :) Han brukar se lite omtumlad och oförstående ut en stund in i själva upplägget av planen, en smula överumplad kanske vad vet jag ;) Har jag tur så behöver jag inte använda mig av så djupgående övertalning men det beror mycket på planens art ;) Den här gången tror jag att det kan behövas en aningen mer genomtänkt bearbetning.


Planen inbegriper nämligen en del utav följande:


Mmm.. just det, panelskivor. Ha nu i minnet att vi bor i en hyreslägenhet vilket kan medföra en del mycket hårdnackade förhandlingar. Alla delar nämligen inte min fäbless för renovering, i synnerhet inte en och annan sambo och för att inte tala om en och annan hyresvärd ;)

Man kan göra mycket fint och kul med panelskivor. På den här bilden är dock den svarta tavlan mycket roligare än panelen ;) När Johanna målade huvudfotingar som skulle föreställa hennes älskade mor så fick jag alltid stora huggtänder.. jag har aldrig brytt mig om att analysera det ;) Mattias huvudfotingar körde alltid rymdraket.
Jag är helt säker på att Lasse skulle föredra att jag klär in möbler i panel i stället för mina storslagna visioner om en eller kanske två panelklädda hyresväggar ;) Bilderna har jag lånat från Brandéns Panelskiva . Klicka på länken så kommer ni dit.

Planen inbegriper också en stycke soffa.

Kanske kan det äntligen bli någon ordning med den stackaren som har väntat på sin tur länge nog :) Jag tänkte från början fixa till den och sen sälja den men i stället tänkte jag faktiskt sälja mitt:

Skåp.

Är någon intresserad så kan ni maila mig :) karinkrut@hotmail.com

Nu ska jag masa mig upp ur soffan och smida på min plan och flytta runt på lite grejer för att kolla lite :)

Ha en skön helg

Kram Karin

14 kommentarer:

 1. Åhå...damen har inte bara en plan, hon har en affärsplan! Du det där med silkeslen röst och allt annat elände, det försöker jag mig på emellanåt också. Det blir bara så skevt när man i vanliga fall låter som en rasp. Ilsken och rivig. Jag blir så lätt att genomskåda. Hoppas du lyckas bättre än vad jag brukar göra!

  Good luck ;-)

  /Lady Kluck

  SvaraRadera
 2. Tjena "Sickan" :-)
  Jag tycker det verkar som en spännande och stilfull plan, helt omöjlig att säga nej till...

  och kunde jag ta ditt lilla skåp i fickan och dra hem det skulle jag slå till ögonaböj!!

  Lycka till med sammetsrösten, och ha en trevlig helg min bloggvän!
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Låter som en alldeles förträfflig plan! ;) Visst är det fint med panel och pärlspont.. Har tyvärr samma problem som dig. Vill jättemycket och lägger fram alla STORSLAGNA planer för sambon, som blir mer och mer disträ för varje plan jag lägger fram.. Ska bli kul att se vad ni hittar på! =) Kram /Anna

  SvaraRadera
 4. Planer är till för att verkställas :) Och med ditt krut så går det nog bra ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket planer som smids här...det låter hur spännande som helst!

  Vill se hur detta fortlöper...

  Kram och en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Planer som är så smarta är bra planer:)

  Synd på micron, men Brolle var säkert värd det..hihi!

  Susanne

  SvaraRadera
 7. Sälja det fina skåpet.... Tänk den som hade plats. Det är ju bara så vackert. Jag tror vi har det likadant alla damer. En plan som man har måste vara väl genomtänkt, man kan alltså inte tveka någonstans. Tyvärr är käre maken inte så händig när det gäller hammare och spik - han får ståpäls så fort han ser en skruvlåda. Så jag får anlita vår duktige snickare. Men nu när det är goda tider i byggbranschen så får man snällt ta en kölapp - och den kön kan vara låååång.
  Lycka till med ditt projekt och ha en trevlig helg!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 8. Underbart med massor av planer..har ofta några stycken på gång men jag genomför dom alldeles för sällan...så fint ditt skåp var...älskar skåp!

  KRAM och tack för din gulliga kommentar till mig!

  Hanna

  SvaraRadera
 9. Vilket roligt inlägg! Skrattade högt åt både huggtandsfotingar och de planerade "förhandlingarna" angående panelen:-)
  Kör på!
  Kram Sussie

  SvaraRadera
 10. Låter som en utmärkt plan. Det är snyggt med panel. Nu får vi se hur det går för dig.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 11. Jag säger bara LYCKA TILL med övertalningen!
  Själv har jag kommit på att jag kör via bloggen så slipper vi diskutera när han har kommit hem från jobbet...har funkat en gång iaf:-)
  Dom där panelskivorna är helt enkelt fenomenala att arbeta med för det blir inga sprickor när man målar dom för är det något som jag får hybris av så är det när det spricker mellan bräduslingarna!!!
  Ska du sälja skåpet?!
  Som du har slitit med,men jag antar att du har något som blir ännu snyggare,eller har jag fel?
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 12. Hallojsan Karin!

  Tittar in som hastigast för att säga, att jag just upptäckt din härliga blogg. Gillar verkligen ditt sätt att skriva med humor & glimten i ögat! Speciellt festligt att läsa om din taktik för att påverka/övertala sambon/maken om dina projekt. Jag befinner mig liksom på den motsatta sidan (Lasses sida) av bordet här hemma när det kommer till hemmaprojekten. Hustrun kläcker idéer och jag genomför - grovt beskrivet ;)

  Såg att du hälsade på hos hustrun - MormorRuthsAnn - och var bara tvungen att titta in eftersom jag inte sett din signatur förr.

  Återkommer så snart jag kan för att läsa din blogg från början . . . ser fram emot det.

  Härligt krut i din blogg!

  Peter :P

  SvaraRadera
 13. Superfint! Mysig blogg du har,dessutom rolig läsning.Jag kommer tillbaka Kram susanne

  SvaraRadera
 14. Hej på dig Karin !
  Tänk vad man kan bli inspirerad till allt möjligt när regnet hänger i luften.
  Åh det bara kliar i fingrarna.
  Har plötsligt igen blivit helfrälst på svart /vitt. Måste hitta något att måla svart.
  Ja du Karin är vi galna eller är vi galna ibland fattar jag inte att våra gubbar står ut med allt tjatande om saker vi vill ha gjorda. Kram på dig /Bitte

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin