söndag 17 augusti 2008

Regnet det bara öser ner...

Okej okej... jag fattar kan det sluta regna nu. Jag undrar om det här är straffet vi får för att vi hade det lite varmt och skönt ett tag i somras. Kanske sitter det en vädergud där uppe och pekar med hela handen på en ...


-Hörru din lilla räka, här har du för att du beklagade dig när ni hade 40 grader på jobbet och ni höll på att få dåndimpen av värmeslag HAHAHAHAA..... du trodde inte att det kunde regna värre va.... MOAHAHAHA vänta du bara...

Nåja inget ont som inte har något gott med sig... har jag hört :) När det är så här dåligt väder får man ju roa sig med lite andra saker än uteliv och arbete i lilla torpet. Man kan ju till exempel gå på loppis och göra ett litet obligatoriskt stopp på det stora stora varuhuset :) Då kan man få med sig så här fina saker hem..


Tex en stor fin korg att ha lite tidningar i kanske, eller några kuddar. Muggarna längst bak kommer från det stora stora småländska varuhuset och säljs till det facila priset av två (2) riksdaler styck, nästan gratis alltså ;)

Söta små glaskaraffer och en fin sockerströare


Vita fina äggkoppar, nu kanske jag kan byta ut dom gula... hade nämligen en gul, röd, blå, grön och färgglad period ett tag för länge länge sedan, när seklet var ungt ;) En del saker lever fortfarande kvar..

Lite obligatoriskt silver. Lasse hittade min lilla hmm.. vad ska jag säga, samling av silvertallrikar och brickor i morse när han skulle göra frukost :) Det finns en hel del spännande saker som han inte har koll på i ett och annat skåp, och ibland inte jag heller faktiskt ;)

Äntligen har jag hittat en vit och fin såssnipa :)

Nu återstår bara att hitta någonstans att placera alla fina saker men det ska nog inte vara något problem ;)

Nu ska jag gå och måla lite!

Ha en jätteskön vecka, hoppas ni inte regnar bort!

Kram Karin

18 kommentarer:

 1. Mmm... min man håller på att få dåndimpen på mig för att jag just nu lider av en ganska påtaglig sjuka... loppis-sjukan! Jag kan inte låta bli att så fort jag får tillfälle sticka inom något loppisställe o kolla. Sen kan jag inte låta bli att shoppa heller... bara någonting litet. Häromdagen nådde jag nog bottnen totalt - då köpte jag med mig fem styckna vita böcker från 1800-talet... på FRANSKA! De går inte ens att läsa med andra ord...

  Kram J

  SvaraRadera
 2. Vilka fynd du gjort! Fint alltsammans! kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så fina köp du har gjort!!
  Jag är väl typ den enda på jorden snart som inte har de där kaffekopparna från Ikea... Måste köpa några nästa gång :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vet du, det har inte kommit en droppe här ännu. Men dagen är ju inte slut ännu. Men förmodligen är det för att jag började att jobba idag. Mycket söta saker du hittat.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. Visst blir man alldeles superglad när man gör fynd på loppisar. Blev desto mindre glad när jag besökte det stora varuhuset nyligen och så att bara hälften av "Antonius" tråd-backs hurts fanns. GRRRRRR! Hur kul är det, vi har ju inte direkt bara 10 min. väg till IKEA. Jahapp...då köpte jag väl trådbackarna och bänkskivan då så får jag vänta till nästa gång med resten........Suck.
  Du, panelskivan är superduper. Fråga en som har totaltröttnat på schellack och skuvadebrädor och så småningom sprickor i färgen. I morgon är det åter jobbar-dags för mig och jag är inte helt glad åt det. Hade hellre varit hemma och fortsatt mysa och vara duktig husmor......=)/Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara saker du köpt! Längtar till mina tentor är över så jag kan få gå på loppisar dagen lång! =) Kram /Anna

  SvaraRadera
 7. oh så fina saker, då har du en angenäm stund kan tänkas att leka med det där, det är ju det roligaste att öppna ett gammalt skåp hemma och komma på saker man glömt, hihi! varmkram lotten

  SvaraRadera
 8. Hej du söta Karin!
  DU ska veta så glad jag blev att du hittade till mig. Jag har varit en trogen anonym besökare hos dig länge...sorry!
  Jag är mycket dålig på att kommentera...då vet du det också..:)
  Men, jag trivs sååå bra härinne! Skratta gör jag här..:)
  DU har en sån härlig distans till dig själv och livet. Precis så som jag gillar så mycket! Och ibland så har jag verkligen önskat att jag vore en fluga på din vägg, när du övertalar din Lasse till diverse olika projekt...*gillar*

  Underbar små saker du visar upp, en salig blandning gammalt och nytt...det är livet..:)
  Och du jag tror faktiskt på din fundering om vädret...visst är det någon där som sitter och håller om magen och gapflabbar, över vårt ändlösa missnöje med vädret..:)

  Ha det bästast och så himla kul att "träffas"!
  Största kramen...

  SvaraRadera
 9. hej karin!va kul med alla loppisfynd, det är ju det roligaste som finns.kul att du hittat in till mig. jag gillar också panelskivor som min man tycker är dyra men det blir ju bra resultat.kram maria

  SvaraRadera
 10. Åhh håå vilka fina saker du har ...jisses vilka skatter,

  Du , här regnar det också , det har gjort det konstant nu i tre dagar !! Ujj..nu längtar man efter solen ..
  ha det så bra Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Så himla mycket vackert i ett och samma inlägg, dukningen är ju komplett! Mari.

  SvaraRadera
 12. Ja vad har vi gjort för ont...suck...men en bra sak till för det med sig. Det går inte att klippa gräsmattan hahaha
  Grannarna tycker väll inte det är så kul med min "äng" men jag skyller på regnet :)
  Sen är ju din idé med shopping och måleri tilltalande förstås. Ja det kanske inte är så dåligt med regn i alla fall :)

  Ha det så gott!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 13. Riktigt fina fynd du gjort!
  Och griffelväggen nedan var ju en kanonidé verkligen!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 14. Vilka fina fynd du gjort! Det är ju så kul med loppis. Min man fattar inte riktigt heller vitsen med allt jag köper men det gör inget.

  Nu är de äntligen lite regnuppehåll. Hoppas att det håller i sig.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 15. Åhhh det är så underbart med loppis. Älskar alla små fynd, dock håller inte gubben med om detta:P Som tur är följer min syster med på loppis istället:) Så sätter man bara sakerna på sin plats när man kommer hem och låsas som ingenting:)
  Kram Emma

  SvaraRadera
 16. Har inte regnat bort än så länge, men nog är det nära nu :(

  Vilka massa fina saker du visar :)
  Dom däringa muggarna som kostar endast 2 riksdaler stycket gillar jag att dricka kaffe i på jobbet ;)

  Ha en lovely helg!

  Kramar.

  SvaraRadera
 17. Vilka fina fynd !!!Ser att du har fyndat en fin korg.Älskar korgar av alla det slag.De har så stor dragnings kraft hos mig.Det vet även min man det är nog därför han går med snabba steg förbi dom.När vi är ute och shoppar.
  Och han hoppas nog att jag ska följa med.
  Men tjiii får han ;D Korgarna vinner.Måste ju bara få känna på dom ibland,fast dom inte alltid kan följa med hem.

  Jag längtar också efter solen.Hoppas att den visar sig snart.

  Ha en härlig helg
  Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin