söndag 28 september 2008

Från sopis till kök

Hallå där och god morgon så här på en Söndag!

lllll
Jag tänkte lämna ett litet livstecken. Jag har ju inte varit så duktig på att besöka alla härliga bloggar den här veckan. Vi ska nämligen vara med på mässa idag så vi har haft ganska mycket att göra i veckan :) men när det är färdigt så ska jag blogga ikapp :) Nu sitter jag här alldeles ensam vaken och det är lugnt och tyst en Söndagmorgon förutom trafiken utanför fönstret. Ni som har tonårsbarn vet att en tidig helgmorgon är bästa stunden på hela veckan om man vill vara i fred och ha det lugn och tyst :) Det enda som skulle kunna väcka dom då är om en bomb briserar i rummet..... kanske ;)
l lll
En jättekul sak som hände mig igår ... NOT var att jag råkade backa sönder vår baklykta på bilen.... gissa hur poppis jag blev.. hmmm... inte alls ;) Mattias klarsynta reaktion var:

l
- Men Mamma!!, först micron sen brödrosten och nu BILEN!?
llll
Måste dom hålla räkningen så där noga kan man ju undra... ;)

llll
Här är ett litet hörn i vårt kök och ser man på....
l

.. en till klocka ;)

l


Jag verkar gilla klockor... och stearinljus ;) Förvaringen hittade jag på ... gissa var.. soptippen så klart ;) hehe.. och den har flyttat runt en del och nu agerar den förvaring för stearinljus :)

Nu ska jag gå och fylla på kaffet och försöka göra mig lite presentabel för alla mässbesökare :)

Ha en skön Söndag

Kram Karin

31 kommentarer:

 1. Hej!
  Åh vilken fin hörna från köket! Sopfynd kan vara riktigt bra :)
  Ha en bra dag nu.
  kram!

  SvaraRadera
 2. Visst är det så att en olycka sällan kommer ensam...grrr....Vi hade otruen att få bilen påkörd av någon okänd på en parkering...ingen såg vem eller när...men det är vi som får betala 5000 i självrisk....

  Vilken fin hörna med förvaringen och klockan! Bra med dina soptipssbesök!:)

  Ha en bra mässöndag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken super bra hörna och förvaring - soptipp brabra.
  Ska dra iväg på Loppis nu - Lycka till med din mässa... :)
  Kramis/Annelie

  SvaraRadera
 4. Mycket fina sopsaker och en supermysig hörna i köket.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Godmorgon vännen!

  Låter som om du har haft en skön morgon. Glöm gårdagen och lykteländet. Idag är en ny dag då det går bra att hitta på nytt...elände, höll jag på att skriva. Nya roliga saker, menar jag förståss!

  Vackra bilder visar du! GIllar verkligen din klocka. Skulle behöva precis en sådan fast en modell mindre.

  Önskar lite mindre blåst på dig än vad som viner här!

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 6. Vilken najs hörna i köket! Perfekt ljusförvaring :)

  Ja, du... Vad ska man säga... Man kan väl inte rå för att vissa saker bara händer!!?

  Ha en bra mässdag!

  Kramar
  Fliset.

  SvaraRadera
 7. Hej Karin,

  usch din stackare att backa sönder bilen. Inte kul! Men det är ju bara värdsliga ting som Karlsson på taket säger ;)

  Fin förvaring av ljusen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Va fint de ser ut med ljusen och klockan,med den klockan kan man väl aldrig missa en tid.. jättefin..
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Så snygg del i köket du visar! Vilket fin fynd från tippen! Men trist med bilen men lätt gjort tyvärr.. kram!

  SvaraRadera
 10. Vilket härligt *sop* fynd som gjord för att stå i ditt kök med stearinljus i. Snyggt! Ett trevligt hörn i ditt kök.

  Stackare att dom ska hålla räkning på sådant. Det gör ju ont i själen *och plånboken* endå.
  Kram =D

  SvaraRadera
 11. Åh gud så fint ni har det i köket. Det var verkligen snyggt med ljusen sådära ;D
  Visst är det så med tonåringar att, de gärna sooover på fm. Här blir de sura om de blir väckte före 10-11...fniss
  Ha en bra vecka ;D /Kra K

  SvaraRadera
 12. Vilken jättefin klocka... Mmmm,,, jag njuter av den. Klockor är ju så fina, förstår ditt begär av att ha dom.... *tick tack tick tack,,, härligt! (dock så går tiden allderles för snabbt) ljus är en fin inredningsdetalj... Kram j

  SvaraRadera
 13. Vad fint ditt hörn i köket är. Jag tycket att du har väldigt många fina klockor...det är en vacker inredningsdetalj.
  Tänk att när en sak går sönder så går fler...och alltid ska det vara stora dyra saker så att man får känna på en kris. Min micro gick sönder för över ett halvår sedan...har inte köpt en ny bara för att nu vill jag att den ska vara snygg med...rosa kanske.
  Ha en bra vecka/ Marlene

  SvaraRadera
 14. Hej Karin!
  Vilken fin hörna i ert kök!!
  Älskar den vit grå färgen på allt!! Underbart soptipps fynd!!!
  Ha en go vecka och hoppas mässan gick bra!!
  kram Susanne

  SvaraRadera
 15. Halloj !
  Åhh vad du har det fint överallt,den där klockan var ju jättefin,och förvaringen för stearinljusen...du kan du..
  Ha det gott
  Kram Anette

  SvaraRadera
 16. Hahaha, vilket bra minne de har ;)!

  JAg trodde det var sopis=socialhögskolan du tänkte göra en koppling till kök. Jag undrade hur det skulle gå... men det var visst inte så ;).

  Kram M

  SvaraRadera
 17. vilken fin blog du har
  ha det så bra
  marianaskeramik

  SvaraRadera
 18. Hej Karin, kikade på några av dina tidigare inlägg från Älvdalen, kortet från bryggan när du har föttrena i vattnet på Näset så tror jag att jag står på andra sidan sjön på bryggan där =)

  SvaraRadera
 19. Halloj!
  Jodu, fyndet från soptippen var ju ett riktigt kap må jag säga!!!!
  Sen nåste jag ju säga att lampan du köpte var så himla fin!!!
  Skulle definitivt inte ha nåt emot en sådan själv!!
  Har också julboken , inte dum alls....
  Ha en härlig tisdag!!
  Kraaam

  SvaraRadera
 20. Fin förvaring du har till ljusen! När vi ska göra om i vårt kök så funderar jag på att sätt in något liknande. Vi ska köpa köket från Ikea. Eftersom vi inte är några vindrickare direkt så har jag funderat på vad man annars kan förvara i "vinstället". Tack för tipset att ha det som ljusförvaring!=)
  Lycka till på mässan!
  Kram

  SvaraRadera
 21. Hej igen! Länge sedan jag var inne hos dig nu... Så fint du har överallt, jag får pysselpanik! Hyllan i köket har jag en likadan stående mitt i allrummet (skräprummet) just nu. Den är bara skrapad ännu så länge. Glasbyttorna är kvar till den, så jag kan inte fylla den med vad som helst som du gjort, men det var en jättebra idé! Jag är också en pinsam, halvklädd morsa. Fördelen med att vara medelålders är att man inte bryr sig så mycket :)Kram, Tina

  SvaraRadera
 22. Vilken tur (eller vilket öga?) du har på dina soptippsturer! Här hos mig tycker det ligger mest gamla gröna soffor á la 70-tal.

  SvaraRadera
 23. Halloj Krutan! Var har du hittat den fina klockan? Tänk så bra att man får användning för sånt som andra tycker är skräp. Me like! Kram Hanna

  SvaraRadera
 24. ja, ja..en baklampa kanske inte är så dyr..inte kul i alla fall.jag pajade ett fönster för ett tag sen..1600 kr kostade det missödet..hum..tänk vad många stearinljus jag kunde ha köpt för det!!För när jag ser dina alldeles fantastiska ljusförvaring så känner jag ett enormt behov av att införskaffa mig en sån..

  ha det så bra..
  Du Klockan är så grymt snygg!!
  ha det..
  kram anna

  SvaraRadera
 25. Godmorgon!!

  Hoppas att mässan gick bra!

  Olivträden är nya för i år faktiskt, det mindre fick jag i present av Anna med bloggen Annas Vita hjärtan i våras och det stora har jag faktiskt köpt på Konsum för 269:- i maj månad! Är själv förvånad över att det växt som det har!

  Ha en go dag! Vi ses snart igen! Kramar!

  SvaraRadera
 26. Vad fint du har det i köket :)

  SvaraRadera
 27. Hallå Karin !
  Ja du Karin räkna det kan dom ungarna och komma ihåg onödiga saker de inte behöver, DET ÄR SKILLNAD PÅ ATT KOMMA IHÅG GYMPA PÅSEN ELLER HUR ?
  Härliga och underbara container fynd.
  Min fråga var , var har du hittat så snygg SVART klocka ?
  Kram Bitte

  SvaraRadera
 28. Åh så vackert du har det! Vld inspirerande! Jag har en liten förfrågan till dig! Jag undrar om det skulle vara ok om jag nästa fre/lör utsåg din blogg som "Veckans blogg" det innebär att jag visar lite bilder från din blogg och kommenterar dem, samt tipsar mina läsare att kika in på din blogg. Om det skulle vara ok, så vill jag ha ett godkännande i form av en kommentar på mitt senas´te inlägg eller via mail; boopgirl82@hotmail.com senaste på tisdag kväll. Kram Petra
  http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

  SvaraRadera
 29. Så spännande med mässa! Ska du ställa ut?

  Vilket vackert kökshörn - klockan var så fin!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 30. Det var det smartaste ljusförvaring som jag har sett. Jag älskr sådan här små tips.
  Fruktansvärt fin sida förresten!
  Jag blir nästan arg..hoho!

  SvaraRadera
 31. gud vilken fin klocka...vart har du inhandlat den?
  fina grejer du har!!

  MVH EMMA

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin