lördag 13 september 2008

God Lördagmorgon på er där ute


Jag sitter här och hinkar i mig lite kaffe och ska snart gå och jobba. Någon måste ju ta sitt ansvar och tjäna in pengar till familjen också ;) Nåja det var väl en sanning med modifikation. Lasse brukar skratta åt mitt rosa kuvert och mysa medan han säger:


- Det är bäst att du är snäll mot mig annars får du bo i en skokartong på gatan när du blir pansionär *moahahaha*


Hallprojektet här hemma har gått lite i stå. Om jag bara hade haft spackel hemma så skulle saker och ting sitta uppe på väggen nu. Jag behöver nämligen spackla igen några skruvhål i den fantastiska hatthyllan som jag har värkt fram här några kvällar ;) Men eftersom den blev stående i väntan på att snickarfén skulle dyka upp med lite spackel hann jag bli hårt ansatt av ångestens och obeslutsamhetens svarta mara.

-Ska jag verkligen ha vit stång.... (den sitter redan där, fastskruvad och målad)

-Ska jag kanske ha metallstång... eller (en ny idé som jag kom på igår)

-Sitter inte konsollerna lite för tätt ihop.... (kom jag också på igår)

-Är det inte lite för mycket allmoge över hela hyllan.... (har jag funderat över hela tiden men hade jag haft spackel på en gång hade jag inte hunnit fundera mer och den hade suttit fast i betongväggen vid det här laget)
Jag har i alla fall knåpat ihop lite fix till hallen
Några gamla skridskorOch några gamla skoblock :)
Som får hänga på vår knoppbräda i sovrummet så länge. Det blev så fint så det kanske får hänga kvar :) Då kanske jag måste fixa några fler eftersom jag gärna blir lite insnöad på grejer när någonting blir bra. Nåja det kanske är lika bra att jag inte blev så nöjd med hatthyllan för då slipper jag i alla fall ha såna i hela lägenheten ;)

Nu ska jag gå och fixa till mig själv lite så att jag inte skrämmer livet ur mina kära kunder :)

Ha en skön lördag

Kram Karin alias "tvivlaren"

7 kommentarer:

 1. Tja ba arbetarbruden! Irriterande när saker och ting blir liggande. Har själv några sådana projetk att ta hand om i eftermiddag. Har de senaste två dagarna tillbringat min tid i storastaden med mys och pys samnt natruligtvis ett besök på det stora blå varuhuset som farbror Kamprad äger. Natruligtvis blev det en massa med hem bla. ljus och servetter,...som alltid.
  Hoppas du får en trevlig helg med mycket spackel och härliga beslut./Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Hejhej!
  Häftigt och snyggt med Skoblocken
  Vilken bra idé - ska nog härma dig där om jag hittar några fina block.
  Har också jobbat idag, har nyss kommit - men ska snart bort på middag så jag behöver bara ta det lungt och njuta.
  Kramis/Annelie

  SvaraRadera
 3. Åååå, ja! ska man renovera och vill ha tips m,m. så är ju nätet kanon!!! Låter ju sketa-kul att renovera i en stuga,,, gud va mysigt!!!

  Godmorgon på dig och tack för titten, dags för frukost och bras tändning =) =) =)

  Kram j

  SvaraRadera
 4. Vilken härligt fin blogg du har. Här tänker jag kika in ofta.
  kram/marlene

  SvaraRadera
 5. Tycker att du ska göra hyllan precis så som du tänkte från början!
  Skoblocken är jättefina!

  SvaraRadera
 6. HEJ!
  Tänk hur det är attman ska va så velig o inte veta hur man vill ha det, känner igen mig... Men jag tycker det blev bra! Ha en bra vecka! KRAM

  SvaraRadera
 7. Vad fint du har gjort och vilken fin blogg du har
  Ha en trevlig helg
  Kram Nettan

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin