fredag 5 september 2008

Äntligen Fredag

Hej på er där ute i rymden :)
l
Nu är det äntligen Fredag igen och dags för lite mumsigt fika ;) Tyvärr får ni inte se någon fantastisk smaskig mumsig bild för vi har redan ätit upp allt :D hehehe det gick snabbt.... väldigt snabbt..
l
Det har ju florerat en utmaning om att man ska fota hyllor i köket men jag har ju inga hyllor... än ;) Så jag plockde omkring lite i mina fula 90-talsskåp. Och vad hittade jag där.... jo hur var det nu då... fler än fyra så är man en samlare... eller vad sa ni där ute :)Mina fina vita kannor :) Dom står i lite olika skåp så att man inte ska se alla samtidigt och kanske ha någon typ av åsikt om huruvida man behöver så många vita fina kannor eller inte :)


Nu ska jag gå och steka på lite Fredagskrubb

Ha en skön helg

Kram Karin

23 kommentarer:

 1. Jättefina kannor! Där ligger man i lä :)
  Ha en trevlig kväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackra kannor.. Så fint när de står tillsammans i olika vita nyanser.. Ha en trevlig helg! Kram /Anna

  SvaraRadera
 3. Visst har du en samling, och en alldeles underbar sådan dessutom!

  Ha en go helg!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Halloj där..åhh vad roligt att höra att du blev nöjd med lampan, tänk att nu är den hos dig...
  Ojj ojj vilka fina saker du har där i dina gömmor..vet du, jag brukar säga att ha man tre av nåt då samlar man..din samling var verkligen fin.
  Jag har fått en mani på gamla rakspeglar, jag har fem nu..och snart sex stycken för jag har hittat ett exemplar med en oval spegel på..gud så tokig man är..hii..hii..men min tanke har varit att samla dom på ett ställe , som i grupp, kanske inte alla men några i alla fall.
  Ha nu en fortsatt skön helg
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Godkväll fru Krut.

  Allt väl? Sitter här och funderar över om jag skall idas göra någonting. Tror svaret får bli nej. Jag slösurfar lite i stället - mycket mer rogivande ;-)

  Önskar en lugn och skön helg. Själv är jag nu solokvist i över en vecka...undrar just vad jag skall hitta på :D

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Halloj Krutan!
  Ville kika in för att önska dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Det var många kannor du har i dina gömmor. Själv har jag bara en men den är stor som två......?
  Hoppas middagen blev trevlig, själv har jag bedövade smaklökar så allt smakar tråkigt. Tar en skvätt Wisky i kvällsthéet så känns det nog bättre. Hållit mig hemma från jobbet idag eftersom jag sprider baciller runt mig och därför pysslat lite här hemma. Kom in till mig får du se! Ha en trevlig helg och hälsa Lasse! Kramar.....Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Du har ju en jätteläcker samling!!
  Själv har jag råkat slå sönder den ena av mina två vita kannor ,alltså ingen imponerande samling jag har...:(
  Måste ju gratta dig i efterskott också!!
  Kan ju inte säga att jag är avis på din fallskärmshoppning direkt...huuu!!
  Själv fyllde jag dagen efter, fast har ett år kvar till din ålder....
  ha en härlig helg!!
  kraam

  SvaraRadera
 9. Vilka kannor verkligen tjusiga pjäser.
  Ha en bra helg.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 10. Hej Karin!
  Tack för din fina kommentar hos mig!
  Jag har nog varit här förr och kikat på din inspirerande blogg, känner igen bilden på dig!
  Grattis i efterskott! Det är inte så farligt när man väl passerat, Jag gjorde det för snart två år sen. Det värsta är ju att det går så himla fort så snart passerar jag väl 50 och det känns inte lika kul!!
  Såg att du kommer från Älvdalen. Vi har goda vänner som kommer därifrån som bor i Stockholm nu.

  En trevlig helg önskar jag dig och tack för en trevlig titt!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 11. Jag tror faktiskt att det där är en bloggsjuka. Jag hade absolut aldrig något behov av vita kannor innan jag började blogga men helt plötsligt kan jag inte sluta att köpa sådana... Dina är jättefina!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Det var en fin samling Vita Kannor....

  HA´en bra helg!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 13. Jättefin samling kannor, jag har också dille på vita kannor, har svårt att låta bli att köpa när jag hittar en fin. Snyggt och ha dem ihop tycker jag. Tack för din rara kommentar på min blogg. Tallrikshyllan jag har i köket (har flera i huset ) fyndade jag på fyndet på Ikea några år sedan, själv kan jag nästan inte få nog av dem heller :-) Ha en trevlig helg. Kram Paula

  SvaraRadera
 14. Det var fina kannor.
  Ja, du har lärt dig att undvika vissa diskussioner...det är bra det =) Då kan ju samlingen alltid utökas ;) *fniss*

  Önskar dig en trevlig fortsättning på helgen!
  Kram.

  SvaraRadera
 15. Klart man skall ha så många vackra sita kannor som möjligt! ;-)
  Gillar när de står tillsammans i olika vita nyanser.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 16. Så mycket vackert vitt och gammalt porslin du har och de där krokarna i inlägget nedan är ju bara så snygga! Mari.

  SvaraRadera
 17. Jätte fina kannor. Kan man få för många????????
  Kram Emma

  SvaraRadera
 18. Har du inte fått någon ny mobil av Lasse ännu?!
  Det är väl lite småsnålt att låta dig klara dig utan den alldeles förträffliga prylen...fniss...även om jag använder min till att bara ringa i så förstår jag att det finns andra bra-att-ha-funktioner i en sån;-)
  Stugan som vi ska bygga är en alldeles vanlig liten en med stående panel,men mammas frigge som ska flytta ner dit först är en timrad (på något vis)variant som ska byggas på med panel sen.
  Hon måste flytta friggen nu i höst för mammas och hennes bröders föräldrahem i Liden är till salu och den ingår inte i den affären (om nu någon vill köpa gården förstås).
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 19. Jättevackra kannor! En liten smygsamling... ;-)

  Maria

  SvaraRadera
 20. Svängde in på loppis på lunchen, och där fanns så många fina vita små gräddkannor....Vill du ha några fler kan jag köpa och skicka ner åt dig:)
  För inte kan du väl ha för många;)?

  Susanne

  SvaraRadera
 21. Hallå Karin .
  Har något till dig på min sida .
  Kram /Bitte

  SvaraRadera
 22. Tycker det är jättefint med många Vita kannor ihop så där i olka nyanser - Superfint
  Kram/Annelie

  SvaraRadera
 23. Åh så många fina kannor!

  Självklart får man beställa en skylt eller flera!!
  Det skulle vara jätteroligt att göra.
  Hör av dig bara, min mail adress finns ju på bloggen.
  Kram cecilia

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin