fredag 3 oktober 2008

Baka baka liten kaka...

Har jag lite svårt för nu för tiden. Inte för att jag är en så flitig bakerska annars och producerar bullar och kakor i parti och minut, utan helt tvärtom jag bakar nästan aldrig ;) Som ni kanske förstår efter den senaste tidens ytterst olyckliga incidenter, innebär det alltså att, om jag nu helt utan anledning skulle sätta igång att baka så skulle jag göra min familj mycket misstänksam.

l
*sniff sniff* öööh bullar.. Mamma! vad har du haft sönder nu då!?

l

*sniff sniff* eeeh bullar... var är bilen.. den står i garaget va ...?

l

Ni hänger med, eller hur... ;)

l
Alltså tycker jag att det är alldeles förträffligt med Fredagar för då kan man fira med fredagsfika och massor med god mat utan att alla blir så misstänksamma... kanske. Jag får fortfarande en del syrliga kommentarer här hemma.

l
-Nää det har du väl inte råd med, du ska ju köpa ett nytt baklyse nu... hehehe..

l

Jag föreslog för Lasse att han kanske kunde ha sönder någonting snart så att vi kunde jämna ut läget en aning ;) Det ser inte så lovande ut just för tillfället och jag lovar att han inte kommer att slå sönder någonting alls på mycket mycket länge nu..

l
Jag har i alla fall knåpat ihop en kudde och varit duktig utan att göra slut på pengar :)
l

Det är den med texten på, som ni kanske förstår ;) Dom andra kanske ni känner igen från Jeanne D´arc living. Den stora blommiga var den som fick följa med hem från Unnerstad :)
l


Det allra nyaste tillskottet på piffhimlen är det ni ser bakom madonnan och murgrönan. En "fönsterjärngrej" som inte alls var gratis på något sätt i synnerhet inte eftersom jag behövde två... så dom är hemma på prov, vi får se om dom får vara kvar :)

l

Jag vill önska er alla som läser en riktigt trevlig helg! Ni vet väl att det är kanelbullens dag i morgon.. vi får se om det blir några här i 90-talspalatset eller om familjen är för misstänksam eller om jag är för lat helt enkelt ;)

l

Kram Karin alias "demolitionwoman"

9 kommentarer:

 1. Hej Demolitionwoman!

  Vi får hoppas att det går bra för dig idag *fniss*.

  Vilken fin kudde, har du tryckt eller hade du tyg med text på?

  Jag har en fråga till, dina fönsterjärn ser så fina ut. Var har du köpt dem? Jag har visat ett skydd i mitt vardagsrum sdom jättemånga frågat om. Jag har undrat om det finns järnskydd och så ser jag det hos dig! Det ser jättefint ut.

  Ttack för fina bilder och rolig läsning!
  En fin helg önskar jag dig!
  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 2. Det blev en kanonfin kudde!!!

  Haha, jag är mest farlig när det gäller elprylar, du skulle sett vad glada alla var i familjen när jag kopplade ihop den nyköpta DVD-spelaren med fel laddare och det började ryka (behöver jag säga att vi inte tog drulleförsäkringen i affären...) Hej då till den DVD:n.

  Fast det är preskriberat nu tror jag, för min älskling välte ju tvättbrädan i glas och så var det hejdå med den också (det ekonomiska värdet de två sakerna emellan kan väl diskuteras iochförsig...)
  kram och trevlig helg!
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Ja du Karin! Du får mig alltid på gott humör :)

  Tack för det!

  Stor kram till dig, smakfulla pysslerska.

  /Anna

  SvaraRadera
 4. Hi, hi, jag vet precis hur din man känner. Här hemma har det varit maken som har pajat bilen de senaste gångerna. Jag myser i smyg, det känns ju lite gott att klara sig. Att slippa vara den klantiga, för en gångs skull!

  Och du har rätt - jag passar mig mer noga än vanligt för att försöra något nu, för jag gillar att ha "övertaget"!

  Ha en skön helg!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Hahaha :)
  Ha en bra fredag!
  kram!

  SvaraRadera
 6. Hello Demolitionwoman!

  Det ser ut som om du har väldigt fint hemma hos dig med nya kuddar och nya fönstersaker - väldigt läckert! Och dessutom doftar det nybakat... !? :)

  Oj...kanelbullens dag?! Då måste jag iväg och köpa jäst - I LIKE baka.

  Trevlig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hejsan
  Vilken härlig blogg du har. är det Unnerstad som ligger utanför Linköping du menar? Jag bor ca 2 mil utanför Lkpg men åt Västerlösa hållet.
  Kram Sara

  SvaraRadera
 8. Hihi, vad härlig du e! Åhh ja, imorgon ska vi äta bullar i massor.. Tyvärr hinner inte jag heller baka några.. men Såna man köper frysta och värmer är ju inte fel de heller eller hur? Vilken vacker kudde du sytt! Och "fönstergrejerna ser också väldigt fina ut.. =) Ha en trevlig helg! Kram /Anna

  SvaraRadera
 9. hehe - baka på du - jag ska baka på jobbet imorgon - Demensboende
  Eftersom det är kanelbullens dag så blir det ju kanelbullar...
  Kramis och Trevlig Helg/Annelie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin