torsdag 23 oktober 2008

Jag är aldrig så lycklig..

som när jag är på väg :)
ll
Jag tycker mycket om att vara på väg någonstans, speciellt när jag åker tåg. Det är så vilsamt och det är inte meningen att man ska göra någonting annat än att vara just där just då. Jag tycker att det är essensen av uttrycket "att vara här och nu" :) Jag har tillbringat 11 timmar i helgen med att stirra ut genom ett tågfönster och jag har njutit av varje minut :)
l
Medan jag var borta och frotterade mig med min familj i det sköna Älvdalen så har flitens lampa lyst här i lägenheten. Lasse har jobbat hårt med ett alldeles fantastiskt roligt projekt som jag har kommit på. Han tycker att jag är så förtjusande och rolig när jag hittar på en massa arbetsuppgifter som han kan roa sig med när jag är borta så han slipper ha tråkigt ;) Det lilla roliga bygget den här gången är en rumsavdelare i hallen.
l
Hallprojektet har ju fortgått väldigt länge men hatthyllan sitter i alla fall fast i betongen nu och hela familjen har gjort vågen ;) Mattias är nog nöjdast av alla över att hallen börjar ta form för han har nämligen startat en folkrörelse hemma - Reclame the table! Vet inte hur han menar *harkel harkel* han är inte alltid så förtjust i att det är verkstad på köksbordet. Han har också startat upp en kampanj som heter - Tonåringar för målarlokaler!

l
Här sitter nu den förtjusande hyllan :) och på bilden nedanför ser man spegeln som jag målade också. Den var mörkbrun från början..

En titt genom det gamla fönstret som är en del av rumsavdelaren :) Den behöver dock moddas lite och Lasse hoppar av glädje och spritter av lust att göra om och lägga till ... *hrm*.. eller nåt sånt... inte ;)
l
I helgen är det också dags för den årliga balen igen och jag återkommer med fler glammiga detaljer om den tilldragelsen :)
l
Ha det så skönt i helgen och sköt om er!
Kram Karin alias "kreativa chefen"

24 kommentarer:

 1. Det är bra att du håller igång Lasse så att han inte sitter och sover när du är borta ;-). Hallen blev hur fin som helst med jättesnygg hylla, spegel, rumsavdelare och till och med lådorna på hyllan är mitt i prick. Bra jobbat, både du och Lasse! Hoppas att ni roar er ordentligt på balen :-).

  Kram från Helena

  SvaraRadera
 2. Hallen är jättefin!
  Fantastiskt med män som "gärna" förverkligar fruarnas planer!! Hihi!
  Jeanette

  SvaraRadera
 3. Nu har ni verkligen rätt att njuta ordentligt av den härliga balen i helgen - ni som jobbat så hårt :) Du på ditt håll och mannen på sitt håll! Vad tjusigt det blev i nya hallen!

  Njut av helgen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen hittat den ultimata arbetsfördelningen i hemmet - du bestämmer och han utför. Skämt åsido, det vore ju drömmen att ha en så händig make som du har. Och du - du är ju målarmästare!

  Nu ska jag gå in på Ticnet och se om jag möjligtvis kan boka biljetter till Melodifestivalen 2009!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Wow vad händig han e din Lasse!!! Min är inte så händig han köper i stället fina saker...Hi,hi...
  Hallen blev jättefin! Och vilket vackert slagbord ni köpt. Ett sånt står högt på min önskelista..
  Trevlig helg på er!!!
  kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Hallen är jätte fin! Jag ville bara passa på att berätta attt jag så gott som flyttat min blogg till:
  http://romantiskahem.blogspot.com/ Men nu ska jag ta och kika runt här inne på din blogg lite mer! Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Men så lustigt. Igår var jag inne på din blogg och tänkte då på fjolårets alla baler du sprang på...idag skriver du att det snart är dags för årets. Hm...lite läskigt!

  Så kul för din make att han har en sådan omtänksam hustru som ser till att han slipper gå göralös! Undrar hur jag skall få till samma ordning här hemma? Min sambo har inte ritkgit fattat galoppen.

  Kanonfin hall har du fått till! Tänk vad det är viktigt hur det känns när man kommer hem...

  Nu slutar jag surra!

  Ha en fin helg.

  /Anna

  SvaraRadera
 8. Den balen, den balen.... Glömmer aldrig de helsköna inlägger före och efter balen förra året!!!! Hur blir det med fodral i år? Köpt nytt, eller? Och fötterna de stackars fötterna... Steppskor fanns visst ett antal att väja bland om jag förstod saken rätt.
  Väntar med spänning på årets rapport!!!
  Hoppas du får en helt underbar helg!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Det blev superbra...
  Ska ni vara nöjda med...
  Kram/Annelie

  SvaraRadera
 10. Hihi,,, jag skrattar,,, du skriver sååå bra!!! Ser jättefint ut juh!!! Duktig "lasse"


  Kram j

  SvaraRadera
 11. Hej Karin!

  Så fint det blir. Vår hall behöver också sig en rejäl omgång. Önskar jag hade lika pli på min man, eller kanske mig själv denna gång. Har tänkt så länge att jag ska fixa till den men det blir aldrig av.

  Ha en fortsatt skön helg!
  kramar
  karin

  SvaraRadera
 12. Det är allitd lika roligt att läsa vad du skriver! :) Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 13. fniss fniss.. du e la för rolig du! Men jag beundrar ditt sätt att få mannen att greja medan du är borta. Önskar jag hade lika bra pli på min.. hehe.. men nu har vi iallafall KÖPT tapeter i helgen och idag följde han med mig till en loppis.. det börjar likna nåt! Hatthyllan blev jättefin och fönstret ser super ut det med! Jag gör vågen jag med! Kram /Anna

  SvaraRadera
 14. Sån gullig hylla och fin hall!! Glammig bal lät spännade! Mari.

  SvaraRadera
 15. Åhhhh här händer det grejer...vad skönt för dig att han donar och grejar då du är borta...
  Men jag förstår att han har fått klara papper på hur det ska vara...eller hur ? inte går det att lämna en karl med hammare om inte vi har sagt hur det ska vara...
  Gud så fint ni har det nu i hallen...och den där rumsavdelaren..ojjj...så fin.
  Jag ska också ha en sån av gamla fönster nu mellan v-rummet och matsalen..jag ska ha pärlspont nedtill under fönstren, hur ska du göra eran ?
  Ha det gott
  Kram Anette
  P.s vilken fin vit krage/sjal som hänger där under hatthyllan...

  SvaraRadera
 16. Mums
  jag njuter som vanligt av dina härligt inspirerande bilder

  Mera felr får inte nog ;)
  ha det bäst

  SvaraRadera
 17. Grejs inne hos mig för avhämtning!

  Högaktningsfullt
  Fliset.

  SvaraRadera
 18. VAD ROLIGT ATT DU KOMMER, KRAM!

  SvaraRadera
 19. Å, så fint det blev...vilken spegel...och hylla...grattis!

  Ha det gott!

  KRAM
  Hanna

  SvaraRadera
 20. Så snyggt det blev i hallen Karin!!!
  Gillar verkligen fönstret!!
  Capen i vitt var för snygg också...vill ha en sån!
  Slagbord har du hittat med...jag letar fortfarande efter rätt till vårt vardagsrum/sal/matrum, haha!
  Låter spännande med balen...det får du berätta om!
  ha det gott!
  kram

  SvaraRadera
 21. Kikar in för att önska dig en riktigt skön helg!

  Ser att du/ni varit kreativa. Hallen ser jättefin ut :-)

  SvaraRadera
 22. tja ba Pinglan! Nu väntar jag på bilder från balen. Vi fick inga förra året och då förväntar vi oss riktiga "En officer och en gentleman" bilder i år, så släpp loss nu och visa vad du varit på. Tänk dig att du är en lyckans ost som får gå på sånna baler i fina klänningar. Då måste man dela med sig till sina medsystrar!!!!! Annars då, här viner vinden och i onsdags drack vi glögg för första gången då det snöade ymnigt på dagen. Kallt som f-n börjar det bli nu och vi eldar i alla våra eldstäder.....2st. Ha det mysigt under Allhelgona och låt inga spöken förföra dig!/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 23. Åhhh, så mycket fint det var att titta på hos dig!!! Kul att jag hittade hit!

  Kram
  Ann-Helen

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin