onsdag 26 november 2008

Målning pågår!

Jag har äntligen efter lite vila tagit tag i nyförvärvet i familjen stol och den börjar arta sig riktigt bra :) Vilket århundrade som helst ska jag också göra färdigt soffan eftersom det bara är banden kvar att limma på. Men alla ni som renoverar och har levt utan diverse lister i varierande tidslängd har en liten aning om hur det är med den saken ;) Det är det där allra allra sista som tar tid för saker och ting är ju typ... färdiga ;)

En annan lycklig tilldragelse här i familjen är att jag äntligen, verkligen äntligen har köpt en ny mobiltelefon. Det var ju ett tag sen jag tappade bort den. Den nya telefonen är inte vilken telefon som helst utan en Ericsson C905 med 8.1 mp-kamera! Nu går jag omkring och testar den hela tiden :D

Rent designmässigt tycker jag att det är ett steg tillbaka och dom är väl sedan förut inte direkt kända för sin snygga design på telefonerna ;) Men den här gången hade jag lovat mig själv att jag inte skulle vara så där superkvinnlig och bry mig om det utan rent krasst och manligt se till funktionerna ;) Och nu har jag massor med spännande saker i min telefon. Och kameran är verkligen riktigt bra :D
l
En annan som också tycker att det är kul med min telefon är den stora tonåringen. Hon brukar komma upp till mig på jobbet och när hon går så har jag nästan alltid en ny bakgrundsbild. Jag lovar att det inte alltid är så rumsrent som den här bilden jag hade som bakgrund i telefonen igår ;)

Kram Karin alias "hon som går och putsar på sin nya telefon hela tiden" ;)

15 kommentarer:

 1. Vilka läckra bilder!! Tappa nu inte denna mobil!!!För vi vill se fler bilder...

  SvaraRadera
 2. Hihi.. Då får vi hoppas att denna telefonen inte blir borttappad än på ett tag. Kul med en så bra kamera i mobilen! =)

  Stolprojektet ser jättefint ut! Ska bli spännande att se när det blir färdigt. Ha det gott!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 3. *skrattar*

  Jag tillhör denna gången den som gick på det kvinnliga... köpte en röd Sony Ericsson för ett par månader sedan.
  Då hade jag traskat omkring med en ful svart samsung i tre år.

  Stolen ser superfin ut!!
  Letar själv efter den typen av stolar, fast utan karm, till matbordet. Har du något tips om var jag kan hitta det till ett rimligt pris??

  Önskar dig en skön dag!
  Kram Willewira

  SvaraRadera
 4. Hej du! Jasså, du jobbar också långsamt...här är en till. Det skall funderas och tas sats så in i bängen. Sedan när jag väl kommer igång har jag så brådis att det blir till hastverk...

  Lycka till med stol och soffa!

  KRam,

  A.

  PS - fryser du om foten? Titta då in till mig så kanske det ordnar sig ;-)

  SvaraRadera
 5. Ha ha. Ja jag är faktiskt helt beroende av mobilen, säger min man. -Nää säger jag, tycker bara det är trevligt att prata.
  -Du har också blivit databeroende sen du började blogga, säger min man,
  -Näää säger jag. Måste bara hålla mig uppdaterad..;)

  kram Viveka

  SvaraRadera
 6. Vilken mobil, nu får du alltså hålla hårt i denna...kram

  SvaraRadera
 7. Föreslår att du ger den lilla dyrgripen mobilen alltså en egen liten sängplats och håll hårt men vänligt i den på dag tid. Himla bra bilder blev det.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Tjingeling Pinglan!
  Spännande ser det ut med den nya stolen. Väntar........
  Kul med en ny liten leksak men jag blir skogstokig när barnen får tag i min mobil och jag har strängeligen förbjudit dem att ändra inställningar osv. för då funkar den plötsligt inte som jag vill när jag sen skall ha den......GRRR!
  Ser på bilden av din dotter att hon är lik sin mor!!!!!=0. Nu får du ta och sätta ihop lite bilder på familjen och melja upp. Vore kul att se hur de ser ut i verkligheten. kramar på dig! / Eva-Mari

  SvaraRadera
 9. Den ser snygg ut din nya stol! :) Kul med ny mobiltelefon... det skulle jag verkligen kunna behöva. Jag som är så glad för nya saker känner dock att mobiltelefon inte är någonting jag suktar efter så särskilt. Bara den fungerar så... men denna är på upphällningen nu :(

  Vilka ögonfransar hon har din dotter!! Wow!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Hallå Karin.
  Jag vet precis hur det är man kan inte lämna mobilen med ögat en sek. förrän alla inställningar är ändrade inkl.ringsignal.
  Ha i alla fall en mysig första advent, själv har jag fått värsta sortens julblackout. Kram /Bitte

  SvaraRadera
 11. Hej
  Vad kul med en ny mobil....håll hårt i den och putsa på.... Här blir det lite adventspyssel... och annat som måste göras.... önskar dig en skön helg! Kram fr C

  SvaraRadera
 12. En fin första advent önskar jag dig.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 13. Tjigelong! Du har nått att hämta på min blogg, pinglan. Måla vidare du!/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 14. Vad härligt med en ny telefon. Min nästa ska också vara mer funktionell men inte föööör mkt, det klarar jag nog inte av ;)

  Skönt att du har fixat lite av dina målarprojekt för visst är det så, när man är nära så hoppar man över till någonting annat.

  Kram.

  SvaraRadera
 15. Hej
  Tittade in på din blogg för första gången. Tycker det är så kul att se hur andra målar om sina gammla möbler. Testar själv hela tiden om
  jag skall måla på traditionellt sätt eller med ex äggoljetempera.
  Eller något annat sätt. Kommer att följa din blogg med intresse!
  Jätte fint gör du!
  Kram Helen

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin