onsdag 10 december 2008

Eddie Meduza och älgarna

Lasse kom hem och var sur på älgarna idag
- Jävla skitälgar.... *mummel*.... jag ska minsann...*mummel*... Ak5..*mummel*...
Just nu sitter han vid datorn och letar jullåtar med Eddie Meduza... han kanske tänker skrämma älgarna.. vad vet jag :) Och medan Lasse har varit i stugan och startat världskrig med skogens konung så har jag donat lite med ett andra-advent-projekt. Ett litet brickbord som vi har i köket.

jag hittade det när jag var i Vadstena en gång i somras. Jag köpte det inte då eftersom det inte var något fynd i ordets rätta bemärkelse utan rätt så dyrt men jag kunde inte släppa tanken på det lilla bordet. Så efter två veckor var jag bara tvungen att åka tillbaka och lägga mina lystna vantar på det och skotta upp ett stort hål i plånboken :) Så nu så här i adventstider, när man inte har så mycket annat att göra så fick jag för mig att jag behöver något lite extra att pyssla med ;)

Före


Och efter


Ha det så gott där ute och akta er för älgarna ;)

Kram Krutan "som filar på ett tredje-adventprojekt"

20 kommentarer:

 1. Hej Karin, den här gången gick det som en dans med färgen, inga ostbågar den här gången.....snyggt.
  Ja inte leker man med skogens konung hur som helst....Eddie Meduza, jag vet inte, funkar det....roligt är det i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Snyggt!!! Bra köp - absolut värt ett hål i plånboken, tycker jag! Tänk om det inte funnits kvar då du åkte dit andra gången...! Ha de bra! Hälsn från Kristine

  SvaraRadera
 3. Guuuud så SNYGGT och inga ostmärken som nån tidigare påpekade *fniss*
  Ett riktigt FYND, oavsett pris...fast d är sånt en man inte kan förstå...*hihi*
  D känns ju underbart skönt att d finns fler galningar som släpar hem möbler mitt i adventsstöket...
  Fnissade gott åt din mans kommentar om älgar haha GILLAR VERKLIGEN DITT SÄTT ATT SKRIVA, tror minsann du har samma humor som mej ;D
  Ha d gött kramis/K

  SvaraRadera
 4. Du, det bordet var väl värd dom slantarna, så vackert det blev med allt det vackra du visar, verkligen underbart!!!! kram VIOLA

  SvaraRadera
 5. wow, vilket fint bord...snyggr..är det du som skrivit stearinljus..eller är det nån färdig mall?

  SvaraRadera
 6. Hej Karin! Det blev ju jättefint! Får du vara nöjd med trots att det var lite dyrare än vad du hade tänkt dig. Oftast är det de möblerna som blir de stora favoriterna sen :)

  Önskar dig en trevlig kväll.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Superfint! Jag förstår att du inte kunde glömma det :) Själv har jag hamnat i total advents-apati efter julmarknaden, men snart får jag nog ett ryck igen! Kram, Tina

  SvaraRadera
 8. Åååhhh vilket bord, det hade kunna fått gräva hål i min plånbok också.
  Så snyggt det blev.
  Älgar med autobahn till äppelträden lät lika roligt som rådjurs väg till allt med löv på, också påstås det att man ska vara djurvän, fast det frästar på tålamodet.Lermask och gyttjebrottning kanske vore något.
  Slabba upp lite lera och lägg i en vacker burk med spetsrunt så kanske jag handlar.Visst längtar man efter snö, här håller man på att drukna, trots att jag är BRA på att både SIMMA och TRAMPA vatten.Och sol???har glömt vad det är.Så jo jag känner också till mååånga variationer av grått.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Jaadu Karin!
  Jag skrattar alltid när jag läser din sida!! Din mans äventyr i skogen...!! Eller kanske ännu mer åt dina beskrivande ord om hans äventyr o irritation!! Du har helt enkelt ordets gåva!

  By the way... Bordet blev underbart!!
  Kram!
  Iréne

  SvaraRadera
 10. Jätte fint brickbord! Det är ju det som är så härligt med vitt!! Det blir ju som ett helt annat bord :) Jätte fina saker!!

  Ha det gott!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 11. Hej Karin, vilka ilningar det där bordet skapade. Av ha-begär, alltså! SÅ FINT! Jag skulle glatt lägga vantarna på det nu på direkten. Det var verkligen ett bord man vill äga... blev sååååå avundsjuk! :-)

  Har en sak åt dig på min blogg!!!

  /Kristin

  SvaraRadera
 12. Så fint det blev, och så fint du pyntat!
  Kram C

  SvaraRadera
 13. Men så fint brickbordet blev!
  Har ett gult fult står och väntar på att bli målat. Blev sugen att sätta igång nu.
  Så fina de andra bilderna var också.
  Ha en mysig dag!
  kram Helen:)

  SvaraRadera
 14. Verkligen fint brickbord! Ganska stort också, eller hur? Småbilderna är också väldigt fina. Men du var har du texten "stearinljus"? Är det något du har klistrat på eller har du målat?
  Kram

  SvaraRadera
 15. Missa inte min tävling
  kram Jenny

  SvaraRadera
 16. Snyggt jobbat! Har du skrivit "stearinljus" på lådan? Ursnyggt...får man fråga hur du bar dig åt? Har ett skriv-projekt på g och skulle inte gärna vilja göra alla nybörjarmisstag i onödan om jag slapp...

  Kram!

  SvaraRadera
 17. Hej Karin!
  Det finns något till Dig på min blogg!

  Ha en go helg!
  Kram! Iréne

  SvaraRadera
 18. Jättefint bord! Det var ju redan fint från början men blev naturligtvis ännu finare i vit skrud.

  Ha en härlig helg och andra advent!

  SvaraRadera
 19. Åhhh wow..himmel vad fint bord, det var ett kanon bra köp !!
  Jag förstår att du inte kunde släppa det...alltså snyggare bord finns inte...och nu när du pyntat och målat det...
  Jag måste tillbaka och kika på allt igen..
  ha nu en fin lusse helg
  Kram Anette

  SvaraRadera
 20. Hej !!!
  Alltid lika harligt att lasa din blogg.....skratt och inspiration samtidigt...inte daligt det !!!
  Bordet ar vekligen supersnyggt..!!!!
  Allt kan inte vara billigt.....
  Och josses vad snyggt du fick till det.....verkligen lackert...!!!
  Oftast ar man mer kreativ , nar man har som mest att gora och minst tid for att pyssla.....konstigt....
  Ha en jattebra Lucia.....na't tips for algarna har jag inte....blev jagad en gang pa hast av en alg-mamma som tydligen skulle skydda sin lille.....josses....det blev full gallop det.....tur att man satt pa hastryggen... ( detta hande for laaaangesen i Sverige.....i Rom finns det inte nagra algar....ja inte fyrbenta i alla fall...)
  Ha det bra,
  Monica i Rom

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin