onsdag 31 december 2008

Gott nytt och en god fortsättning på det nya året!

Hej på er alla härliga rymdblommor!
Hoppas ni har det lugnt och skönt så här i årets sista skälvande andetag :)
lHar ni alla haft det skönt i jul, ätit mat, träffat tomten.. en ny kärlek kanske ;) fått massor av paket eller i alla fall ett. Umgåtts med alla nära och kära och kanske några som inte är så nära och kära men dock medlemmar i familjen ;) Har ni hunnit vila upp er så att ni har kunnat klura ut några fantastiska nyårslöften än, eller kör ni lite på känn ;)

Blir det kanske att ge upp godis för ett år eller ett kortare tag eller kanske att ta tag i träningen som aldrig vill sig eller gå ner dom där förskräckliga kilona som har en tendens att smyga sig på när man minst anar det ;)

Jag har funderat ganska mycket på det där med nyårslöften och kommit fram till att, njaaee.. kanske inte ändå ;) Dom är ju oftast ganska svåra att hålla. Det är ju trots allt 365 dagar på ett år.. och man ska vara väldigt målmedveten och uthållig för att orka det ;) Lasse har inte ätit godis på ett helt år och det tycker inte jag är så himla roligt nyårslöfte så det får han inte lova i år.. det är inte så roligt att sitta där och proppa i sig godis alldeles själv, det förtar liksom känslan lite när han sitter där och käkar på en morot eller nåt annat som man vet är 1000 gånger nyttigare. Då får han hellre lova det där med träning... eller näää.. kanske inte det heller då måste ju jag också träna ;) lite som det där med moroten och godiset... man vill ju liksom inte vara sämst hela tiden och ha den svagaste karaktären ;) Han får gärna lova något som inte jag kan göra och alltså inte kan vara sämst i. texLyfta flest pärmar på jobbetLaga, flyga, fler helikoptrar än förra åretSpika fler brädor än förra året i stuganKlippa mer gräs än förra året (det är jag gärna sämst i)Klara fyskraven på jobbet snabbare och spänstigare (så länge det inte spiller över på fritiden dvs mig)Göra fler revisioner på jobbetSäga JA till alla mina projektSkratta åt alla mina julrim även dom som blir lite nöd på slutet ;)Jag har nog lite mer av en större nyårstanke istället för ett löfte. Jag tänker att mitt 2009 ska bli det året då jag förverkligar mina drömmar som har legat och närt länge men inte varit riktigt flygfärdiga.. eller så är det jag som inte varit det ;) Framför allt ska 2009 vara det året då jag inte ska vara begränsad av mina egna tankar. Det året då jag äntligen lägger jante åt sidan ;)

Ha en skön kväll och ett gott nytt år!

Kram Karin

17 kommentarer:

 1. Ett riktigt Gott Nytt År till dig med.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 2. Ønsker deg et riktig Godt Nytt År :)

  Klem,Kari

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År! Ska bli så kul att få följa din blogg detta år med! Din blogg är en av mina absoluta favoriter och jag blir lika glad varje gång jag ser att du gjort ett nytt inlägg!! Stor kram Titti

  SvaraRadera
 4. Hej Karin! Ja du, nyårslöften är inte till för mig heller. Skulle nog inte klara att vara utan godis ett helt år tex, jag är för dålig karaktärsmänniska helt enkelt... *fniss*

  Ha det så bra och ett härligt 2009 önskar jag dig oavsett vad du lovar eller ej! :-)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker som du, helt klart!

  Det enda jag lovar är att bli bättre på att tänka på mig själv och vad jag vill!

  Stor kram/Lena

  SvaraRadera
 6. Hoppas er nyårskväll bvle skön och mysig, vi har startat det nya året med ett underbart väder med blåhimmel och sol som lovar att nu vänder det mot rätt håll,ljuset! Ha en skön första dag på nya året, kram VIOLAN

  SvaraRadera
 7. God fortsättning på det nya året.
  kram Lallis

  SvaraRadera
 8. Gott Nytt År på dig själv Krutan! Tre saker förväntar jag mig att klara av under 2009. Resultatet får vi ser om ett år.
  Kram, kram

  SvaraRadera
 9. Hej, kul att du skriver igen, det är så kul att läsa. Gott nytt år/ Mary

  SvaraRadera
 10. Gott nytt år härliga, roliga, tossiga Krutan!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 11. Lycka till med ditt nyårslöfte! Här har jag lovat mig själv att ta bättre hand om mig själv detta året! Och det innebär både motion och godis!:)
  Kram

  SvaraRadera
 12. Gott nytt år och god fortsättning!! // Anna ♥

  SvaraRadera
 13. Nyårslöften är inget för mig men jag känner lite som du;
  Att ta emot livet med öppna armar o inte låta mig hejdas av min egen feghet. Att Våga, får bli mitt motto!

  Önskar dig ett Underbart 2009!!

  Stora nyårskram!
  Iréne

  SvaraRadera
 14. Ja den där Jante den tycker jag att vi tar och skiter i som Alfred skulle ha sagt! Att ha förverkligat sina drömmar har ju ingen någonsin sagt att de ångrar, så kör så det ryker!!!
  Spännande...
  Kram!

  SvaraRadera
 15. God fortsättning, Krutskan!

  Det ska bli spännande att följa dig under det nya året, vad är det månne för drömmar??

  Kramisar
  Flisan

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin