lördag 17 januari 2009

Mässbesök med rumpan bar

Då var alltså årets första Formexbesök avklarat!


I år gick jag inte vilse och var mycket samlad och fokuserad :) I år skulle alltså bli det året då jag inte skulle gå vilse och när jag skulle lära mig hur hallarna ligger och är orienterade mot varandra och andra viktiga ställen förstås, dom där som serverar mat och fika, ni vet ;) Det gick över förväntan måste jag säga. Nu är jag kung i hallarna ;) Hur det brukar gå till när jag irrar omkring på mässan kan ni läsa om här och här


Den för dagen omsorgsfullt utvalda outfiten fungerade dock inte riktigt så bra som det var tänkt ;) En grå ganska kort klänning med kalasbyxor och stövlar, väldigt bekväma och snygga bör tilläggas ;) Viktigt att man inte blir för varm så att man inte orkar alla hallar och montrar. Nåja det jag inte räknat med var att min väska skulle hänga och slänga och kasa upp klänningen för varje steg jag tog vilket resulterade i att jag fick gå hela dagen och dra i klänningen för att den inte skulle åka upp och visa alldeles för mycket av lår och skinkor, jag kan tänka mig att det blev lite som när någon går med toapapper som fastnat under skon..


- Oj kolla där går hon med toapapper under skon...


- Oj kolla där går hon och vickar med skinkan i vädret...
När jag var i House Doctors monter fastnade jag mitt i en tv-inspelning också men jag tror inte att min skinka kommer med i tv ;) Äntligen hemma var där och gjorde en inspirationsinspelning med Jimmy Schönning och jag höll på att snubbla över tv-kameran medan jag var så där cool och inte alls nyfiken.. men hallå, vem lägger en jättevärstingsvindyr tvkamera på golvet där man ska gå? ;)


Efter en stund så var jag i en annan monter och hamnade bredvid Viktoria Skoglund (Zetas handelsträdgård) och återigen var jag så där cool och inte alls nyfiken. Det otroliga som hände sen är att jag stötte ihop med henne och vännerna tre gånger på väldigt kort tid. Vad är oddsen för det i dessa tre stora hallar. Tredje gången gick jag bakom hennes sällskap då dom plötsligt stannar för att överlägga och jag liksom stannar bakom och bara står där och glor och hon vänder sig om och tittar jättekonstigt på mig. Då slår det mig.. FAN...hon tror att jag är en stalker .. eller så var det det där med skinkan... jag vet inte, men jag fick i alla fall väldigt bråttom därifrån ;)Jag tänkte att ni skulle få ta del av del 2 av det stora projektet idag och jag måste varna känsliga tittare för förebilden som kan utlösa allvarliga chockskador och livslånga trauman ;)Före...


... och efter :) Som ni ser så är det inte så kalt på väggarna längre. På hyllorna står dom fina dokumentsamlarna på rad. (Hur jag textade på dom kan du se här) Nu ser ni också den fina rumsdelaren som Lasse snickrade när jag var utsocknes och roade mig :) Kontorsstolen är ett sopfynd som blev jättefin med lite vitfärg och en aning lim och skruvande som Lasse såklart fick bistå med :) Lampan kommer från det stora varuhuset. Tangentbord och mus är trådlösa och undangömda i lådan och bara att ta fram när man ska använda datorn :) Det fattas fortfarande beslag på skrivbordet men det är inget ovanligt här hemma att målade projekt inte har några handtag. Jag vill inte sätta på dom gamla utan hitta några andra som är finare. Hela familjen blir väldigt påhittiga när man måste öppna dörrar och lådor utan hjälp av handtag hela tiden ;) Mycket poppis!

Önskar alla en skön lördagkväll

Kram Karin

37 kommentarer:

 1. haha, underbart!
  låter iaf som att du hade de bra där!! (önskade oxå att jag kunnat va där!!) hittade du nåt då?? *nyfiken :) hur ser det ut inför våren på formex?

  fint de blev med skrivbordhörnan!!
  önskar dej en supersöndag!! gissar på en day of? :)

  kram linnea

  SvaraRadera
 2. Godkväll! Underhållande som alltid att ta del av dina äventyr...en del "lyckas" alltid och tur är väl det för det är väldigt underhållande ;-) Generöst är det också att dela med sig av allt det roliga till oss andra...som för övrigt framstår som träiga tråkmonsar i jämförelse!!

  Stor kram till dig.

  /A

  SvaraRadera
 3. Ha, ha, ha så roligt! Jag kan riktigt se dig springa omkring där bland alla andra "coolingar" och dra i din grå klänning :) Riktigt, riktigt roligt också med den där Zeta-tjejen, gud så jag skrattade!

  Ditt skrivbord har verkligen blivit jättefint - vilken skillnad!! Superbra. Och smart med den där "låtsas" väggen också.

  Ha det bäst!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Ja, tycker det låter som det har varit en väldigt dragande dag. Fast vädigt givande med. Så fint det blev hemma hos er.
  Ha en bra söndag
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 5. Superfin hörna! Sån ordning blir det aldrig här :) Hur får alla ni bloggare in alla papper och allt pyssel i ett litet gulligt gammaldags skrivbord??? Jag anar ugglor i lådorna här :) Vi har en hel vägg med dubbla skrivbord på rad och hyllor ovanför och ändå ser det värre ut än din före-bild! Kram, Tina

  SvaraRadera
 6. Vi får se om Tv4 går ut med varning till känslig tittare inför kommande program av Äntligen Hemma...
  Alltid roligt att läsa om dina äventyr Karin och vad snyggt det blev vid skrivbordet!!
  Kram
  (Har lagt in en länk till din blogg)

  SvaraRadera
 7. Hahaha...du blev säkert poppis där :)
  Har aldrig varit på Formexmässan men det skulle varit trevligt...

  så otroligt bra det blev på din data hörna. Kanonsnyggt med väggdelaren.

  Kramar Viveka

  SvaraRadera
 8. Ja, ja, du bara 'råkade' hamna i tv- inspelning... ;)

  Skrivhöörnan blev som natt till dag! Så otroligt snyggt och rofyllt med vit färg, hyllor, och ordning och reda. Skiljeväggen med fönster skapar avskildhet och genomsyn på samma gång. Snyggt och fiffigt!

  (Fina beslag har de på Gruvgatan 13 i falun)

  kram ingela

  SvaraRadera
 9. Hej !!!
  Alltid lika underbart roligt att läsa dina inlägg......!!!!!
  Nya projktet blev ju bara kanon !!!!!Jösses vad snyggt....!!!!
  Det där vill jagju bara haaaa...!!!
  Kanske skulle kunna göra nåt liknande i trapphuset.....eller nere på kullerstensgatan.....??!!
  Ha det bra,
  Kram,
  Monica i Rom

  SvaraRadera
 10. Jissis vad du var strukturerade den här ågngne! Kan tänka mig att det fanns mkt ögonfröjd där, skulle så gärna åkt men tiden räckte inte till...vad ska man då säga om datorhörnan, varde ljus kanske...vilken otrolig skillnad, det blev helt otroligt fint! Där måste du välan trivas, ha en skön söndag, kram

  SvaraRadera
 11. Så fin skrivbordshörnan blev! Gillade skiljeväggen med fönstret.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Hahaha!! Vilken underbar historia...och det är inte första gången heller vi får ta del av dina äventyr Karin!! Du är verkligen en härlig kvinna, inte bara när det gäller historieberättande utan även som inspiratör! du är beroendeframkallande *L*

  Therese i Eskilstuna

  SvaraRadera
 13. ÅÅH varför åkte inte jag på mässan??
  Kul att höra lite skvaller därifrån :)
  Skrivbordet o hörnan blev kanonmysig o inbjudande.
  Du har lyckats, igen!! Som vanligt, bör väl tilläggas!!
  Ha en bra vecka!
  Jeanette

  SvaraRadera
 14. Hihi..ja inte såg jag någon med rumpan bar inte, så du klarade dig jättebra;)

  Synd att vi missade varandra nu då, men herregud så mycket fint vi fick se i alla fall:)
  Jag smalt ihop och dog i ib Laurens monter, dregglade i Cult designs monter och nästan grät av lycka i miljögårdens monter..*fniss*
  För att inte tala om alla andra hundratals montrar med så mycket fint och lockande!

  Dessutom hade jag äran att hälsa på EN bloggerska i alla fall! Lina Gardelid. Urmysig tjej:)

  Jösses. Hur ska den här våren gå ihop ekonomiskt om man nu vill köpa allt man såg?
  Och ont i fötterna och benhinneinflammation har jag nu efter en heldag Formex, och en heldag stockholms innerstad..Men sådana smällar får man ta som inredningsnörd:D

  Kram på dig
  Susanne

  SvaraRadera
 15. Vilken härlig historia, jag skrattade gott. Jag kan se Viktoria framför mig, hon ser ju alltid lite allvarlig ut, iaf på tv.

  Din hörna blev superfin!! Lyckat.

  Ha en bra vecka, kram Lena

  SvaraRadera
 16. Haha,jag skrattar lika gott varenda gång jag hälsar på hos dej.Du är en härlig människa ,full med ideer,och du delar gladeligen med dej av allt.Krama Ylwa

  SvaraRadera
 17. haha...bra historie!

  Så flott skrivebord du har. Der er det vel fint å sitte og blogge!?

  Ser den sofaen du har trukket om (loppisfunn), på høyre side i bloggen. Utrolig flott ble den!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 18. Så fint det blev! Gillar verkligen er rumsavdelare! Duktig herre du har...ja du är oxå duktig för jag antar att det är dina ideér! :)

  Har läst din blogg ett tag och jag måste säga att den alltid får mig att dra på smilbanden! Jag älskar ironi! :)

  Ha det gott!
  //Nea

  SvaraRadera
 19. Hej igen,

  Ler...ok ska hjälpa dig lite till.
  Min Far var organist i Älvdalens Kyrka och musiklärare på Högstadiet. Då kanske du vet lite mer..
  Mycket snyggt i hallen, vilken förändring, kan säga att vi jobbar nu på ett liknade problem, inte lätt att lösa kontorshörnor snyggt man måste ju trots allt ha dem.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 20. Hihi, det var kul att läsa om dina äventyr på mässan!
  Det är väl typiskt att det är något helt oförutsett som inträffar när man har planerat allt så bra. Jag tänkte på din väska..
  Så fint det blev i din blogghörna!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 21. Hej Karin, ja du ser, det tar sig. Nästa år kommer du säkert vare sig gå vilse eller visa rumpan eller förfölja Victoria från Zetas... *fniss*

  Vilken fin arbetshörna ni har. Du skulle kunna få komma hit och stajla till vår. Usch, pust, vår datahörna/kontor känns hemsk och rörig men jag orkar inte ta tag i det just nu.

  Du undrade över min "mall" på bloggen. Om du tittar längst ner i högerkolumnen så ser du en länk till Blogcrowds. Följ den så hamnar du på ett ställe där du kan välja mallar att använda till din blogg. Jag gillar den här varianten med tre kolumner väldigt mycket, men det finns en nackdel med att inte använda bloggers egna mallar, och det är att en del funktioner (som att infoga en automatisk signatur) inte funkar. Men man måste ju prioritera här i livet... ;-) Lycka till! Glöm inte säkerhetskopiera över din gamla mall (hela html-koden) innan du ändrar!!!!

  kram Kristin

  SvaraRadera
 22. Hallå där !
  Oj vad du har varit ute på äventyr.
  Kanske du kan skylla på " Inga din tvillingsyster " om någon liten skinka skulle synas i Äntligen hemma.
  Åh vad fint du gör och vad fin rumsdelaren blev VILL HA.
  Kram på dig Bitte

  SvaraRadera
 23. Gokväll! Det finns något hos mig att hämta om du vill! Kram Maria

  SvaraRadera
 24. Karin, du har då en förmåga att roa oss med dina historier....det händer mycket under mässbesök.

  Kram på dig,
  ia

  SvaraRadera
 25. Heeelooo
  så himla härligt inlägg himmmel vad jag kännde igen mej just det där med att vara cool när man eg är impad av personen i fråga
  i mitt fall blev det i år Leila Lindholm
  Stackarn trodde säkert att jag var nån galen norrländska utan fason alls då vi krockade i olika montrar...

  kalas snyggt helt enkelt är ju det jag måste säga om din kontorsvrå...

  ha en klockren onsdag

  SvaraRadera
 26. Låter som en riktigt härlig Krut utflykt i mässhallarna, där man kan gå vilse för mindre.
  Kram marie:)

  SvaraRadera
 27. Attans Karin att inte jag var där den här gången så att vi hade kunnat heja på varann..
  Du är ju för rolig du..klänning och skinkor o allt...hii..hii..

  Ja, du nog blev det skillnad alltid på kontoret...ojjj vad fint du har det nu !!
  Ha nu en fin dag Kraam Anette

  SvaraRadera
 28. Alltid lika kul att läsa din blogg o se på alla fina bilder :) Hoppas det är ok att jag länkat dig på min sida?
  MVH
  Marie

  SvaraRadera
 29. Haaaa Hiiiiiiii!!!!! Det är ju sånna här grejer som gör dagen==))
  TACK så fruktansvärt mycket för tipsen om hur man skriftar! Har undrat länge nu.. Hitintills har jag haft turen att få scabloner utskrivet av en bekant men det tar slut snart så det är bara att fortsätta på fri hand..
  Stor Kram Erika

  SvaraRadera
 30. Underbar historia! Tack för ett gott skratt såhär på kvällskvisten. Ja, det är ett dilemma det där att välja fel kläder och komma på det för sent! :-)

  Superfin blogg och underbar arbetshörna!!!

  SvaraRadera
 31. hihi..härligt inlägg att läsa..

  SvaraRadera
 32. Haha, att jag inte skrattar ihjäl mig när jag kikar in till dig och dina fantastiskt roliga inlägg! =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 33. Heja Karin!!
  Du är väl käck du!Men jag kan meddela att jag såg inga skinkor i grå klänning!!!Men å andra sidan så hade ju det varit lite upplyftande,då det andra inte hade mycket att bjuda på!!!Snyggt kontor! håller på själv för fullt för att få till det!
  Kramar från Anne-Lie i Lillboden

  SvaraRadera
 34. Vilken kul och trevlig blogg du har!!
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 35. Vad snyggt det blev med skrivbordet i vitt. Tänk också vad lite hyllor på väggen kan göra för ordningens skull.
  Kramar Anette

  SvaraRadera
 36. Tack för den roliga berättelsen om ditt formexbesök! Jag ler än och inbillar mig trots allt att din rumpa är med någonstans i bild.

  Jättefin hörna! Snyggt med dörren som avskiljare.

  Trevlig helg och kramar från mig

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin