söndag 22 mars 2009

Stora saker på gång

Oj! Hoppsan vad tiden springer iväg.
Just nu har vi väldigt mycket att göra. Vi har nämligen ett ständigt växande möbelupplag här hemma som tar all ledig tid i anspråk. Jag jobbar som en tokig 6 dagar i veckan och sjunde dagen faller jag i koma i soffan ;) Det var väl så det var sagt va.. att sjunde dagen skulle vara vilodag, gärna med lite snacks och godis också? Svårt att äta i komaläge men med viss träning går det faktiskt riktigt bra ;)


Igår när några vänner tittade förbi frågade dom om vi höll på att flytta?! Nåja jag tycker snarare det ser ut som om tio personer till håller på att flytta in i lägenheten utan att någon alls flyttar ut ;)
M
Överallt står det både färdiga, ofärdiga och halvfärdiga projekt och dräller,... lite som vanligt alltså, om man tänker efter ;) Men just nu är det faktiskt inte så mycket som är som vanligt.
M
M
Nu undrar ni kanske om synapserna uppe i kontoret inte fungerar som dom ska, när jag samlar på mig så mycket saker så att man får lov att stapla på hög. Nåja det är ju ingen hemlighet att min sammlargen är synnerligen väl utvecklad och det är inte första gången det händer. Ni kanske kommer ihåg hur det såg ut i vår hall en gång. Den här gången är det hinderbana ut på balkongen som gäller ;) Nu äntligen får dock min samlargen blomma ut i all sin prakt och med allas välsingnelse eftersom vi håller på med ett jättespännande och stort projekt. Ni som har följt den här bloggen ett tag vet ju att jag, ivrigt påhejad av familjens två tonåringar, varit på jakt efter en lokal, där jag ohämmat kan vältra mig i mitt möbelsamlande utan att det inkräktar på deras centrala plats i universum ;)
M
Nu har vi hittat den!!
M
Den är inte så stor men den har ett skyltfönster och ligger i ett stort gammalt sekelskifteshus mitt i centrala Linköping! Vårt stora spännande projekt som tar all tid i anspråk ska alltså bli en butik så småningom! :D När den kör igång är fortfarande något oklart men en arbetshypotes är i början av sommaren!
Så nu mina vänner ska jag gå och stoppa en stol eller måla något eller helt enkelt sätta mig i ett annat rum så att jag slipper se allting ;)
Kram Kram
Karin

44 kommentarer:

 1. Men jag blir alldeles varm och lycklig för din skull,
  Tänk en egen lokal att fixa möbler och sånt i, samtidigt kunna hålla affär.... Ett stort grattis och lycka till.
  Jeanette

  SvaraRadera
 2. oj så otroligt roligt!!!! önskar dig all lycka med ditt projekt!! det är så kul o höra människor som förverkligar sina drömmar, you go girl ;D
  o så otroligt roligt att du vågar leva ut din dröm!! grattis!!

  hoppas du har en fin vilodag, o får lite sol på dej(här är de riktigt ljuvligt vårigt nu!!)
  kramar linnea

  SvaraRadera
 3. Å vad kul Karin, då får jag nog pallra mig iväg till Linköping och ta mig en titt på din fina möbel(?)affär! Det vore ju kalaskul... du får hålla oss underrättade!

  Kram från Kristin

  SvaraRadera
 4. Så spännande...grattis till lokalen och nära för mig att pipåa över...ska bli så spännande att följa tills du flyttar in, ha en skön söndag, här snöar det för fullt....vad trött man blir... vill inte...KRAM

  SvaraRadera
 5. Men gud så kul, jätte spännande att se och följa upp dett stora projekt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Åh, vad roligt, vilken dröm att få starta en egen butik! Jag är sååå glad för din skull! Kram kram! Titti

  SvaraRadera
 7. Men så roligt! Linköping är inte så långt bort, så då får det bli ett besök hos dig när du öppnat! Ser ju verkligen ut som om du behöver någonstans att ställa allt, det ser faktiskt värre ut än hemma hos mig ;-)

  Ha en bra vecka!
  Kram Annemari

  SvaraRadera
 8. Hej Karin
  Men vad spännande det låter ... då kan du ju verkligen få användning för alla stolar och sånt ;-)
  Lycka till!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 9. Tänk, jag förstod att det var nått i görningen. Himmlans skojjsigt för dig. Spännande! Som om det inte räckt med torpet och allt jobb där då??????? Då kan väl jag avlsöja att jag har mitt på G också även om det är betydligt längre bort än så........ men på G är det!/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 10. Men vad kul !
  Det passar ju perfekt till dina vackra alster :)
  Vad spännande!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 11. Vad SPÄNNANDE Karin!! Tjoho, då ska man hälsa på om man är i Linköpingstrakten då?! Jag önskar dig såklart massor av lycka till!

  Stor kram Jenny

  SvaraRadera
 12. Så jätteroligt!!!
  Vad spännande med en butik!!!
  Jag kommer hänga på låset på öppningsdagen - så du vet!! :)

  Förstår att du har fullt upp och att huvudet är i spinn - skulle mitt vara...

  Önskar dig lycka till med allt!!

  Kram
  Willewira

  SvaraRadera
 13. Det låter verkligen kul och spännande med en egen butik. Kram Liselott.

  SvaraRadera
 14. Men så jädra kul Karin!

  Grattis :) Bra beslut!! Det kommer du/ni att fixa galant. Så himla roligt...

  Kram,

  A.

  SvaraRadera
 15. Men så roligt! Jag kommer gärna och besöker dig till sommaren!! Så roligt för dig!! Jag är på g jag med.. med samma sak.. men inget bestämt än, bara drömmar och planer än så länge..
  Varmt lycka till!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 16. Så kul! Grattis! Det är så roligt med butik, även i liten skala som min bod. Trots stöket är det värt det! Kram, Tina

  SvaraRadera
 17. Oh vad spännande Karin. Skickar dig all lycka till du kan få!!
  Sitter själv och har samma funderingar men jag är lite feg. Vi får se i framtiden ;o)
  Kram Erika

  SvaraRadera
 18. Hej karin!Så roligt att du ger dig in i branschen!!!Du har ju öga för det här...följer med spänning en fortsättning!
  Kram från Anne-Lie f.d lillboden nu www.arturochgerda.blogspot.com

  SvaraRadera
 19. Vad spännande ... att få öppna en egen butik ... grattis!!!

  Jag har ju varit borta från bloggvärlden ett tag och är inte riktigt uppdaterad och undrar därför ... ska du sälja möbler som du renoverat där? Både målar och klär du om möbler?

  Kramar Christina

  SvaraRadera
 20. Men Grattis :) Önskar er all lycka till med butiken!
  Kram från Ardisia

  Ps. alltid lika roligt att läsa din blogg, utöver alla fina bilder du bjuder på!

  SvaraRadera
 21. Men WOW Karin Krut vad jag blir avundssjuk !!!
  Säg till direkt du öppnar jag kommer som en kanonkula .
  Åh vad roligt !
  Man kan tro att vi har samma tankar här och faktiskt så tror jag våra vardagsrum påminner om varandras, just om man ser på staplingshöjden. Skillnaden är att här är det ungarna som staplar inte lika kul !!!
  Kram och grattis till dig Bitte

  SvaraRadera
 22. Grattis, grattis! Vad roligt för dig. Så spännande. Håll oss uppdaterade emellanåt bara. Det är så roligt att läsa här.
  Kramz på dig!

  SvaraRadera
 23. GRATTIS!!!
  Skitkul (ursäkta språket);-)
  Jag förstår att det är både stressande, stimulerande, jobbigt...men framför allt SPÄNNANDE!!!
  Hoppas att du inte går in i den berömda väggen,för ni håller ju på med torpet oxå väl?
  Kramar i massor/Birgitta

  SvaraRadera
 24. Men så spännande Karin!!! Det här passar dig säkert som handen i handske. Jag har tyvärr aldrig vägarna förbi Linköping nuför tiden - men det kan ju bli ändring på det.
  Jag önskar av hjärtat all Lycka med din butik!!!!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 25. Så underbart roligt Karin!!!
  Det här blir nog Linköpings stora turistattraktion när du slår upp dörrarna!!
  Stor kram och grattis (till familjen som nu kommer att få plats där hemma)

  SvaraRadera
 26. Åh va kul!!!

  Va spännande och häftigt att förverkliga sina ideér...Jag önskar dig ett riktigt stort lycka till med det.

  Ha det så gott resten av veckan, kram Pia

  SvaraRadera
 27. Hej på dej!
  Jättekul med en ny mysig butik i Linköping det behövs verkligen.Du är ju så duktig också så det är kul att dina saker kommer ut till allmän beskådning och försäljning,är säker på att det kommer att gå jättebra.
  Ha det så bra och jobba inte ihjäl dig.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 28. Vad roligt Karin!
  Spännande!

  Om jag får vägarna förbi i sommar så ska jag kika in hos dig!!

  Lycka till!
  Kram! Iréne

  SvaraRadera
 29. Vad härligt det låter!! Lycka till med lokalen och butiken :) /linnea-maria

  SvaraRadera
 30. Ha ha..jag kan bara skratta när jag ser dina bilder på staplade möbler och saker. Jag har en mamma som det ser ut likadant (värre) hos!

  Det låter spännande med lokal och möjlighet att öppna butik! Synd att du bor lite långt bort..eller är det jag som bor långt bort? ;)

  Ha en bra vecka!
  Kram nea

  SvaraRadera
 31. Guuu sååå roligt!Blir så avis, ja vill åsså ha butik. Lycka till iallafall o hoppas man kan titta in nångång ;D Kramis/K

  SvaraRadera
 32. Hej !!!!
  Lycka till !!!!!
  vad spännande !!!!
  Kram,Monica

  SvaraRadera
 33. Så spännande Karin och lycka till!
  Har ju själv haft en liten butik...men har ingen lokal nu...så jag vet hur det är att ha huset fullt av projekt, phu!
  ska bli spännande att se hur det blir hos dig!
  kramis

  SvaraRadera
 34. Hujeda mej så kul
  lycka till och kör så det ryyyker
  du visar väl bilder så vi får följa med i utvecklingen
  S n ä l l a !!!!!

  ha en toppen helg

  SvaraRadera
 35. Krutan, jag har missat det här inlägget! Vilken tur att jag bara kikade in! Alltså det ante mig, måste jag ju ändå erkänna, SÅ mycket samlar nog inte ens den mest inbitne samlare på sig utan ett mål...

  Vad kul, ni är ju många bloggare runt Linköping, så avsättning för alla dina möbler har du säkert redan. Ta bra betalt! Men tänk vad tomt du kommer att tycka att det blir hemma nu...

  Kram/Lena

  SvaraRadera
 36. Förstår att du sliter med din "möbelhandel". SWkulle vara så kul att få se. Undrar när jag kommer förbi Linköping i framtiden........
  Kram

  SvaraRadera
 37. Tja ba pysselmaja, har du målat dig vimmelkantig eller??? Vill bara önska er en underbart härlig påsk med mycket mat, dryck och godis. Kanske kan du lägga ner penseln en liten stund och ta en marsipankyckling någon gång.
  Vi drar norrut ovanför Älvdalen, 1 m snö och sol.......Det du!
  Skickar en bild på mobben när jag sitter i solgropen med en irish i handen. Sköt om er nu och hälsa familen./Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 38. Hallå vaaar äää du???
  Du är saknad ;D
  Önskar dej en härlig påsk kram /K

  SvaraRadera
 39. Hejsan
  Vad roligt det måste vara att få öppna en butik med sitt intresse som grund.
  Jag har verkligen velat göra det själv, men alla hos mig hatar gamla saker och ännu mer om de måste bära och släpa på dem och mannen han vill aldrig ha något med det hela att göra.
  Och man kan ju inte flytta stora möbler ensam om man inte är utrustad som stålflickan eller så.
  Men en dag.......
  Man vet ju aldrig en dag kanske de ändrar sig.
  Nåja fram tills dess så får jag titta i andras bloggar, jag har rätt nyrligen börjat blogga och har upptäckt en helt rolig ny värd.
  Vad duktig du är och fint gör du.
  Zara

  SvaraRadera
 40. TJOHOOO vad kul Karin!!
  Grattis!! Den butiken vill jag absolut besöka!

  Kram på dig och glad påsk!
  Susanne

  SvaraRadera
 41. De finns väl gränser för alla familjers tålmodighet... Här hemma knorras det också en del när jag med mina lådor och prylar tar för stor plats. En lokal skulle vara en finfinlösning. Lycka till1

  SvaraRadera
 42. Tjenare Krutan!

  Ja, dig är det minsann krut i, hahaha.

  Å vad jag blir avundsjuk på din kommande butik. Jag vill också öppna butik, men jag tror jag fortsätter med Blocket lite till. Det är ju en bra början för att kolla läget liksom, om du förstår vad jag menar.
  Men en dag så...hoppas jag komma till skott.

  Grattis Grattis till dig. Jag önskar dig all Lycka med butiken.


  Kram Inka

  SvaraRadera
 43. Jag vill passa på att tipsa Er alla om en sida där du kan beställa hem ditt egna personliga halsband eller namnsmycke, skyddsänglar, fyrstavar, silverhjärtan eller brickor med dina barns namn på, klicka in dig på http://item.blogg.se för mer information!

  Du hittar de perfekta gåvorna till t ex studenten, examen, dop, bröllop, födelsedag, kärleksgåva, mors dag present m.fl. på http://item.blogg.se

  Kram Johanna ♥

  SvaraRadera
 44. Tittar in för att dubbelkolla att jag inte missat något inlägg...
  Förstår att du har att göra nu, hoppas allt är bra!!
  Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin