söndag 3 maj 2009

I Spackelhimlen

Hej på er alla glada praliner!Hur har ni det så här på vårkanten :) Jag läste på Smhi´s hemsida att våren äntligen har gjort sitt intåg i södra Sverige och likaså här i det platta inlandet :) Kanske vore det på sin plats med ett vårskrik eller något mer dämpat som vågen kanske ;)


På tal om vågen så är det nästan det enda Lasse gör nu för tiden hehehe ... eftersom han nu hämningslöst får ägna sig åt sin favoritsyssla.... att renovera med mig som arbetsledare! MOAHAHAHA... skulle inte tro det va! ;) Efter en strålande härlig långhelg med ständigt alternerande mellan att renovera stugan på förmiddagen och blivande butiken på eftermiddagen är han nog synnerligen glad att få gå till jobbet imorgon. Jag är dock ledig imorgon också och behöver inte sväva i ovisshet om vad jag ska fylla en min lediga dag med.... slipa spackel!Vill ni veta vad vi har gjort hela helgen?

... Jo vi har skrapat/bilat bort urkiga prylar på väggar och pelare. Kolla Lasse ser han inte helt enkelt överlycklig ut ;) Vågen är inte långt borta, jag lovar ;)Så här såg det ut på pelaren och lika såg det ut runt skyltfönstret. Någon har typ putsat hela stolpen och satt i kakelplattor och lika runt fönstret... hur kul som helst... inte ;)
...Kofoten är min bästa vän...
Spacklat och klart.... eller vänta, ja just ja, jag skulle ju slipa och spackla igen imorgon ;)Vi har också hunnit med lite målande i stugan, vindskivor i väntan på plåtslagare :)

Neeej.... jag vilar inte,.. Jag målar faktiskt ;)

Kram

Karin

15 kommentarer:

 1. Nämen se där är du ju....va kul.

  Det går att måla i alla ställningar,
  jag vet......

  Inget litet projekt ni håller på med,
  det blir nog super.....med dig som arbetsledare!!!

  Kram på dig,, vila liiite också.
  Ia

  SvaraRadera
 2. Ohhh wow..här grejas det för fullt !! Sååå himla flitiga ni är, vad spännande att få se resultatet sen, den butiken kommer att bli kanon !! Det vet jag, då det är du som är chef..;)
  Ha det gott
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 3. Oj vad ni huinnit med i helgen! Här lyser flitens lampa ser jag (heter det så?),vad fint det kommer bli!! önskar att jag hade fått lika mycket gjort i helgen.
  KRam /Anna

  SvaraRadera
 4. Jo men mannen ser väl rätt nöjd ut va, eller??

  Vad kul att höra ifrån dig! Har undrat hur det går med butiken. Spännande forts följer :)

  Lycka till o ha det bra!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Jasså, tuppluren har bytt namn...
  Nåväl lite vila är du värd så som du arbetsleder!!
  Det skymtar ett väldigt fint fönster där i butiken, och jag anar att det kommer att bli kanonfint när ni är klara!
  Så roligt att följa arbetet!!
  Ha en bra vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hihi... Målar? Du ser ut som om du självdött där på takkanten... Jag har ett liknande kort när jag målar undersidan på vårt altanräcke :) Ni låter så energiska att jag blir helt trött, men förstår att det är kul när ni ser hur det kommer att bli! Jag har en utlottning på gång... Kram, Tina

  SvaraRadera
 7. Självklart ser jag att du målar;-)
  "Min" naprapat suckar ibland när han måste knäcka till kotorna i ryggen pga liggande målning...fniss...och påstår att det finns bättre ställningar att måla på än liggandes.
  Men då blir det ju ingen sport;-)

  Jag har sagt det förr och säger det igen att det är väl en jäkla tur att Lasse har dig som projektledare...för vad skulle han ta sig till med på sin lediga tid annars...fniss...

  Det ser spännande ut i butiken och jag hoppas att vi snart få se ett piffat skyltfönster.
  Ska du måla naglarna där oxå eller blir det "bara" möbler och annat härligt i butiken?

  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 8. Äntligen en rapport från dig, det är alltid så efterlängtat! Lycka till med butiken, det ska bli spännande att se den!// Marie

  SvaraRadera
 9. He he. Vad ni jobbar :) Bränn inte ut dig på kuppen bara. Sak bli spännande att följa denna process. Ha det bra och hoppas att du hinner njuta av ljuset och solen. /linnea-maria

  SvaraRadera
 10. Hej hopp pinglan! Äntligen ett livstecken från dig. Undrade just om du gått helt in i betongens värld. Hoppas du fick bilden från vårt påskfirande????
  Vilka härliga fönster det är i lokalen. Det blir fint det där när du är klar. Håll Lasse kort så blir det snabbt färdigt. Njuta kan ni göra sen.......när stugan är klar!=) Ha det så bra, drar till Malmö i morgon och Österlen på lördag. Skall bara njuta med mina kompispinglor som alla numera är 40-taggare./kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 11. Hej Karin!

  Så roligt att höra av dig! Latsidan? Nej, jädran...jag har bråda dagar :) Men gud så kul det är!!! Tänk att det går att få till en liten verksamhet. Jag jobbar på allt vad jag mäktar med...Det verkar inte heller som om du har slappat och slöat. Dessutom verkar du hålla maken i trim. Det är bra ;-) Jag skrattar högt när jag ser fotot av dig när du ligger ned som en säl och målar! Härligt. Jag tänker på dig nu och då och funderar hur det går för dig med dina spännande planer! Jag håller tummar ohc tår för att det går fortsatt bra. Stor kram och varmt lycka till!

  Anna

  SvaraRadera
 12. ojojoj, vilka spännande projekt ni har på gång...och gud vilket fönster som skymtar därbakom!!
  ha en fin helg!!
  kraaam

  SvaraRadera
 13. Hur går det i spackelhimlen??

  Eller har Du fastnat där i bra:iga målarställningen??

  Väntar spänt på fortsättningen...

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 14. Jag skulle kunna tro att detta blir Linköpings läckraste butik!!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 15. Hejsan!

  Jag hittade hit genom min mammas blogg (Rosengårdens inredning).

  Har kikat runt här på din blogg lite, vilken otroligt fint hem du har ! :)

  Jag länkar till dig, hoppas det är ok ? :)

  Kram Moa

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin