söndag 17 maj 2009

Luftburet

Hej på er alla där ute i rymden!

I helgen har det här i 90-talspalatset förekommit några sällsynta timmar med rekreation. Vi hade en härlig dag utomhus med grillat och lite luftburet skoj, och då pratar jag inte om någon eländig svinpest eller annan suspekt smitta i virusform ;) Nej minsann hela familjen har haft det höga.. hehehe... nöjet att få flyga lite helikopter. Vi lyckades alltså med det stora konststycket att skrämma ihop hela familjen, tonåringar och allt, och vistas flera timmar på ett och samma inhängnade område. Ibland var det bra att stängsel fanns, lämpligen med el i, annars hade nog dom förvirrade tonåringarna rymt fältet för länge sen. För hur ska man annars stå ut med att hänga med alla vuxna och till råga på allt sina föräldrar i flera timmar ;) Nåja det kan gå om man lockar med rätt saker. Helikoptrar och grillat fungerade den här gången :)


I väntans tider ;) Bakom skymtas helikoptern som ska ta oss på en tur. Hmm... när blev jag så där kort..Helikopter 15 och helikopter 9 i bakgrundenHär pratas det i headset :) Ljudet är öronbedövande..

l

En bit av Linköping från ovan :) Vi hade otroligt tur med vädret. Hela veckan regnade det och var tråkigt väder men när fredagen kom så strålade solen vilket bjöd på en härlig flygdag och riktigt skönt grillväder till kvällen.
l

Det passade ju bra att vi fick vila upp oss lite för på lör-sön brottades vi med golvet i butiken.. det blev kanonfint! Lasse tycker att det är jättekul.. grönklädd ena dan, blåklädd nästa, mycket sällan numera civilklädd ;)
l

Nu blir det ryggläge i soffan i väntan på ekorrhjulet i morgon ;)

Ha en skön vecka

Kram Karin

11 kommentarer:

 1. Du har ett underbart sätt att uttrycka dig!! Men det visste du väl redan?? Flyga helikopter var väl en enkel sak för dig som flugit löst i luften = hoppat fallskärm.....
  Jättefina bilder!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 2. Vilka äventyrare ni är!!
  Tack för tipset på hur man samlar ihop en tonårsfamilj för gemensam upplevelse!
  Själv har jag bara flugit helikopter allvarligt sjuk, inte lika roligt...
  Så kul att du snart öppnar butiken!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åhhh wow, vilka äventyr du är på !!
  Också ska du starta en butik, kanon !! Sååå himla roligt att få följa...
  Ha det gott
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 4. Låter som en sällsamt härlig helg... Att se allt lite från ovan är härligt... Jag älskar att flyga... men har inte haft nöjet att prova helikopter ännu.... Kram till er alla. Jeanette

  SvaraRadera
 5. Åhh så härligt det ser ut! Så skoj ni har haft!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 6. Tjenis p...is! Häftigt, kan det vara mannen som hade kontakter eller......
  Hej hallå.....hur kan du ha en sånn bränna i fejjan? Trodde du skulle vara likblek av allt slipdamm och betongdamm + att du sitter i en helikopter???
  Närå, hoppas verkligen att allt går bra, väntar spänt varje dag att något nytt skall komma in på bloggen. Har själv varit lite djup och informativ på min men det var jättekul att göra Temainlägg.
  Mer inredning kommer, har äntligen tagit fram penslarna igen så nu skall kökets möbler så sakteliga ändra färg. Harre bra! Tjingeling och kramar till alla./ Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Uj vad kul det låter, kan tänka mig att det är en hisnande känsla. Kram Liselott.

  SvaraRadera
 8. Åh vad härligt det ser ut:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 9. Kan tänka mig att denna aktivitet gick hem hos tonåringarna ;-)
  Själv håller jag mig på marken och då helst med huvudet nedåt och rumpan upp ... ja det vill säga jag rensar ogräs ;-))
  Ha en fin helg
  Kram Eva
  PS Visar lite bilder från Wij Trädgårdar i Ockelbo på min blogg ... har du varit där? DS

  SvaraRadera
 10. Ser häftigt ut. Har också flygit helikopter men den var inte så där stor. Trodde det skulle vara otäckt men det var ju bara härligt.
  Ha en bra helg!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin